Nákupy a novinky /august 2016/

Ako je už na začiatku nového mesiaca na mojom blogu zvykom, začínam nákupmi. V auguste som až tak veľmi nenakupovala, v júli som sa pomerne dosť vybúrila, takže muselo nastať aj nejaké to šetrenie. Produktov tu mám teda len zopár, no zato som si dopriala aj dva drahšie kúsky :) 

V Marionnaud som využila 30 % zľavu na vybrané značky, a kúpila som si nočný balzám Aquasource Night Spa od Biothermu, ktorý som už mala možnosť vyskúšať v Aquasource sete. Balzamom som bola natoľko nadšená, že som ihneď vedela, že si raz musím zaobstarať plné balenie. Náhodne sa mi minuli oba očné krémy a už som chcela nejaký "poriadnejši" a preto som siahla po očnom géli  Eye Contour Gel od Clarins, ktorý by mal redukovať opuchy a tmavé kruhy pod očami.
Na blogu u Lenky sa mi podarilo vyhrať testovací balíček od La Roche-Posay Effaclar pre pleť so sklonom k akné. Som zvedavá najmä na korekčný obnovujúci krém proti nedokonalostiam pleti a stopám po akné. Čistiaci penivý gél som už skúšala vo forme vzoriek.
Vďaka ďalšej ponuke v Marionaud som si konečne kúpila wishlistový Bourjois City Radiance make-up a Radiance Reveal korektor, na ktorý som si uplatnila 40 % zľavu. Make-up som si vzala v najbledšom odtieni 01 Rose Ivory a zostáva mi už len dúfať, že bude v zime na moju pleť ideálny, hlavne konzistenciou, nakoľko odtieň je pekný svetlý :) Z missha stránky som si objednala M Perfect Cover B.B Cream v tmavšom odtieni č. 23 Natural Beige.
Nákup v dm drogérii - Balea tekuté krémové mydlo s vôňou melóna (mimochodom mydlo je červenej farby a po nedôkladnom umytí rúk zafarbí uterák - vlastná skúsenosť, nie ja ale priateľ :D ), krém na ruky so soľou z Mŕtveho mora a s aloe vera a pena na holenie s avokádovým olejom a proteínom hodvábu.

Opäť som objednala dve vecičky z Lisy Angel - malú misku v tvare listu v krásnej tmavšej tyrkysovej farbe a zrkadielko do kabelky s rozkošným nápisom "Hello Gorgeus" :)
Bambusové misky, ktoré som chcela už dlhšie sa mi podarilo výhodne kúpiť v Sconte (1 kus vyšiel 2,49 €).
Ako ste na tom s nakupovaním vy? Nakupujete radi? A za čo utrácate najviac? Za kozmetiku, oblečenie, doplnky alebo za niečo úplne iné?

23 komentárov

  1. Som zvedavá, čo povieš na ten korektor od Bourjois. Tiež som po ňom pokukovala, ale cena mi prišla trochu vyššia, takže 40% zľava iste padla vhod :)). Áaaa tie vecičky od Lisa Angel sú mega ňuňu, idem to omrknúť, lebo som o tomto eshope ešte nepočula. Milujem eshopy, kde je free shipping do celého sveta :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, jeho cena sa i mne zdá trocha prehnaná, tak dúfam, že bude stáť za to :) Eshop Lisa Angel ti vrelo odporúčam, je to skvelý internetový obchodík, majú tam rozkošné veci, poštovné zadarmo a navyše do týždňa máš objednaný tovar doma :)

      Odstrániť
  2. Ten balea krém na ruky som mala a bol super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Parádní článek BB Missha Perfect cover mám s mám ho moc ráda, korektor od Burjois právě také testuji :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, ďakujem :) Ja BB od Misshy zbožňujem, mám už asi tretie balenie :) Na korektor od Bourjois som veľmi zvedavá.

      Odstrániť
    2. Já mám také několikáté balení :) asi druhé nebo třetí :)

      Odstrániť
  4. V poslednej dobe utracam najviac za kozmetiku :) viac menej je to hlavne kvoli blogu, viac veci ma laka vyskusat ako pred tym :) som shopaholik nooo :)) priznavam..
    Zaujimave produkty, skusenost nemam zo ziadnym z nich..hmm :)) laka ma tvoj nocny balzam od biothermu a ocny krem clarins by som ti hned vzala :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám to presne ako ty, mať tak neobmedzený badget, asi by som bola každú chvíľu v obchodoch a skúšala stále niečo nové :)

      Odstrániť
  5. Já před rokem měla bambusový tác na časopisy, bohužel se mi rozbil.. Ale dívám se po nějaké nové bambusové misce :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super nákupy! Já nejvíc utrácím za kosmetiku :D

    Juvelora | Nekonečná

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zrkadielko do kabelky sa vždy zíde. Bambusové misky sa mi tiež páčia. Sú krásne a pritom jednoduché. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jee určitě pak nápis recenze na make up a korektor od Bourjois :) Mám na ne taky zálusk, ale rada bych si přečetla jaký mas na ne názor :)

    http://littlethingsforem.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Recenzia určite bude, ale asi zrejme až o nejaký mesiac :)

      Odstrániť
  9. No tedaaaa, ty máš ale tolik nových hezkých věcí :) Já jsem minulý měsíc koupila jenom šaty :( :D Ale taky teď šetřím, rozhodla jsem se, že už přestanu utrácet za kraviny a budu šetřit na cestování a pořád někam vyrážet, tak doufám, že mi to vydrží :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šetriť si na cestovanie je určite výborný nápad, taktiež by som rada častejšie cestovala, no s tým šetrením sa mi zatiaľ moc nedarí :(

      Odstrániť
  10. Veľmi pekný nákup noviniek. Osobne ma zaujal najmä melónový sprcháč :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.