2SIS cosmetics |LØVENDER tuhý šampón, kondicionér, sprchové želé & CUCU telové maslo|

Ahojte!
Nedávno som mala česť stretnúť sa na trafo trhoch s Maťkou z 2SIS cosmetics a vybrať si podľa seba produkty, ktoré chcem otestovať. Pri pohľade na ich rozkošné obaly a lákavo vyzerajúce a samozrejme i úžasne voňajúce produkty nebolo rozhodovanie vobec ľahké. Napokon ma zlákala levanduľová rada, z ktorej som si vzala tuhý šampón, kondicionér a sprchové želé a z ovocnej cucu rady telové maslo. Myslím, že značku 2SIS cosmetics už väčšina z vás pozná, no ak ste tu aj takí, čo o nej čítate prvý krát, rada vám k nej napíšem aspoň zopár slov. 2SIS je ručne vyrábaná prírodná, ekologická a originálna kozmetika, za ktorou stoja dve sestry - jedna chemička a druhá dizajnérka, čo je na ich práci aj prirodzene vidieť. Z ich produktov je jednoducho cítiť, že sú robené s láskou, radosťou a umením. V ponuke majú štyri rady - levanduľovú, cucu, medovú a najnovšiu kokosovú. Každá rada obsahuje tuhý šampón, kondicionér, sprchové želé, telové maslo, mydlo, šumivku do kúpeľa a balzam na pery. 

LØVENDER tuhý šampón
Levanduľový tuhý šampón je určený pre všetkých, ktorí bojujú s mastnými vlasmi a lupinami. Obsahuje levanduľu, ktorá pokožku upokojuje, ďalej výťažky z kôry vŕby macerované v olivovom oleji, ktoré sú dobrým pomocníkom pri mastných vlasoch, výťažok zo žihľavy, účinný v boji proti lupinám a extrakt z morskej riasy dodávajúci vlasom jemnosť.

Keďže doposiaľ som s tuhým šampónom nemala žiadnu skúsenosť, mala som spočiatku obavy, či bude vôbec peniť a ako mi s ním pôjdu vlasy umyť. Avšak moje obavy boli zbytočné. Po kontakte šampónu s vodou a jemnom pošúchaní v rukách som zostala úplne prekvapená. Šampón ihneď krásne napenil, vlasy som s ním mala umyté za chvíľku a teraz si už aj dovolím tvrdiť, že umývanie s ním mi dokonca príde oveľa jednoduchšie a pohodlnejšie ako s klasickým tekutým šampónom. S týmto šampónom nehrozí vlasom žiadne zaťažovanie, práve naopak, vlasy sú po ňom pekne nadýchané, pôsobia zdravým dojmom a navyše mi vydržia aj dlhší čas svieže. Okrem dokonale umytých vlasov sa šampón stará aj o pokožku hlavy, ktorá je po ňom viditeľne, i na dotyk čistejšia. Levanduľová vôňa je nádherná a mňa tento šampónik jednoducho baví. Rovnako si ho obľúbil aj priateľ, ktorý ho používa každý deň a je s ním nesmierne spokojný :)

LØVENDER vlasový kondicionér
Levanduľový kondicionér vonia rovnako úžasne a vďaka jeho použitiu sa vôňa zintenzívni a vydrží vo vlasoch dlhšie (niekedy ju je cítiť ešte aj na druhý deň po umytí). Aj keď sa mi po tomto kondicionéri vlasy nerozčesávajú tak ľahko a rýchlo ako pri použití obyčajného, drogériového prípravku, som rada, že vlasy nezaťažujem zbytočnými chemickými škodlivinami. Myslím, že za troška ťažšie rozčesávanie môže práve žihľava, pretože podobné skúsenosti s prípravkami obsahujúcimi žihľavu som už mala. No vzhľadom k tomu, že moje vlasy sú vlnité, uzliace sa a navyše dosť husté, ani suché sa mi nerozčesávajú jednoducho, takže na vlasoch, ktoré nemajú tendenciu sa zacuchávať môže fungovať úplne inak. Konzistencia kondicionéru je ľahká krémová, pripomínajúca jogurt. So šampónom sa skvele dopĺňajú a pre mastné vlasy sú ideálnym kombom. Po mesačnom používaní šampónu spolu s kondicionérom som si všimla, že lupiny sa mi tvoria v oveľa menšej miere a zredukovali sa takmer na úplné minimum, z čoho sa mimoriadne teším, pretože s lupinami som už začínala mať celkom dosť vážne problémy.


LØVENDER sprchové želé
Želé z levandule je pomocníkom pre zmiernenie starnutia pokožky a regeneráciu buniek. Svojou vôňou upokojuje a tlmí napätie. Levanduľové sprchové želé je pre každodenné použitie. Glycerín zjemňuje a hydratuje pokožku, karagénan ju zásobí minerálmi a vitamínmi. Želé sa môže používať troma spôsobmi: buď sa napení v rukách, na špongii alebo priamo na tele. Môže sa používať namiesto tekutého mydla na ruky, nakoľko pokožku nevysúša a má jemnú vôňu.
Sprchové želé je príjemnou zmenou po klasických prípravkoch na umývanie pokožky. Jeho vôňa je v porovnaní so šampónom a kondicionérom jemnejšia, no pritom dostatočná na vychutnanie si levanduľovej voňavej chvíľky. Želé po namočení jemne pení a k pokožke je mimoriadne citlivé. Pokožka je po ňom hladká, bez pocitu pnutia či vysušenia. Myslím, že želé bude skvelou voľbou najmä pre senzitívnu a problematickú pokožku, nakoľko ju nedráždi a pôsobí na ňu ukľudňujúco a harmonizujúco.
CUCU telové maslo
CUCU maslo s jahodovo-malinovou vôňou je určené pre suchú a namáhanú pokožku. Maslo obsahuje mandľový olej a bambucké maslo, ktoré sa starajú o dokonalé ošetrenie a hydratáciu a jahodový a malinový prášok, zložky zásobiace pokožku vitamínmi, minerálmi a antioxidantmi, ktoré bojujú proti starnutiu pokožky. Po aplikácii zanechá ochranný film a čo je super, nemastí oblečenie. 

Na telové maslá mám slabosť a pri rozhodovaní sa medzi mliekom a maslom, dám takmer vždy prednosť maslu. Cucu masielko má úžasnú jahodovo-malinovú vôňu, v ktorej je cítiť identickú arómu ovocia a ak milujete ovocné vône, verte mi, toto potrebujete :) Maslo je tuhej konzistencie, ktorá sa pri kontakte s teplom pokožky ihneď roztápa. Následne sa maslo ľahko rozotiera, no do mojej pokožky sa troška pomalšie vstrebáva (čo bude zrejme spôsobené aj tým, že si ho zvyknem nanášať vo väčšej vrstve), takže mám po ňom pokožku jemne mastnú, čo mi ale vôbec neprekáža, pretože maslo zvyknem používať večer, keď sa nikam nechystám a len tak relaxujem. Cucu maslo pokožku nádherne prevonia, zvláčni a ošetrí. Maslo je inak k dostaniu v 2 veľkostiach - v menšej 100 g a vo väčšej 200 g, čo veľmi vítam, pretože ak si nie istí, ktorá vôňa sa vám bude páčiť viacej, vezmete si na skúšku menšie balenie alebo v cene veľkého balenia môžete mať dve a každé s inou vôňou :) Podľa mňa i malé masielko vám vydrží pomerne dlho, samozrejme v závislosti od toho, ako často zvyknete telové maslo používať.

A tu už môžete vidieť zloženie jednotlivých produktov:
*Ďakujem 2SIS cosmetics - Maťke a Katke za možnosť vyskúšať ich skvelé produkty :)
Produkty zakúpite ako na oficiálnom e-shope 2sis.sk, tak i na ďalších internetových obchodoch ponúkajúcich sortiment 2SIS cosmetics výrobkov.

Aké sú vaše skúsenosti s tuhými šampónami a všeobecne s prírodnou vlasovou kozmetikou? Mali ste už nejaký výrobok od 2SIS cosmetics?

12 komentárov

  1. Mne sa veľmi páčia tie jednoduché ale zároveň veľmi pekné a milé obaly :) Tá biela v kombinácií s krásnymi nálepkami :) Ja by som veľmi ľahko vyskúšala sprchové želé :) To musí byť úplne perfektné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne taktiež, obaly majú moc rozkošné :) Želé je velmi zaujímavý produkt, k pokožke extra jemný, môžem len odporučiť :)

      Odstrániť
  2. Ty obaly mě zaujali snad nejvíce! :) Sprchové želé mě zaujalo a i to tělové máslo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hodně zajímavé, pro mě značky trochu neznámé ale už jsem o tom něco četla. Zajímavé a jiné, určitě by to stálo za vyzkoušení. Už jen obaly lákají ke koupi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 2SIS za vyskúšanie rozhodne stojí, ja som s ich výrobkami veľmi spokojná a už sa chystám doplniť zásoby tuhého šampónu :)

      Odstrániť
  4. Teda, o této značce jsem ještě neslyšela, ale dost mě láká ji vyzkoušet :) Moc se mi líbí jednoduché a zároveň roztomilé balení ♥ Miluji jak levanduli, tak vůni jahod a malin a úplně nejvíc kokos :D ♥

    Pauline's Tiny World | První blogová giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to všetky tvoje obľúbené vône u 2SIS nájdeš :) A vône sú úžasné, identické a intenzívne :) Áno, áno, obaly a celkovo značka pôsobí veľmi lákavo :)

      Odstrániť
  5. Túto značku som už videla na blogoch a celkom ma zaujala. Najradšej by som siahla po tom želé :3 v Lushi sa mi veľmi páčia takéto želé na umývanie.
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám želé i z Lushu, no ešte som ho nestihla vyskúšať, no potom ho v samostatnom Lush článku určite porovnám s týmto od 2SIS, sama som na to zvedavá :)

      Odstrániť
  6. jééé krásne fotky, ja som mala tiež levanduľové želé a Cucu telové maslo :) to bol asi najlepší telový krém, doteraz si pamätám jeho vôňu :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Masielko je skvelé a áno tá vôňa je jedinečná :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.