Nákupy a novinky /jún 2016/

Pekný dník vám prajem :)
Ako už tradične, na začiatku nového mesiaca mám pre vás zhrnutie nákupov za ten predošlý. Za minulý mesiac som toho moc nenakúpila, nakoľko som si šetrila na nákupy do Brna, kde som bola s maminou predminulý týždeň. Poviem vám, že som sa toho dňa nevedela dočkať, no ako sme do Brna dorazili, veľmi ma rozbolel zub, čo mi moju nákupnú radosť a náladu totálne narušilo. Nakoniec som si nakúpila viac-menej len spodné a domáce prádlo v obchodoch Intimissimi, Etam a Tezenis, ktoré sú mi vzácne, pretože v Nitre tieto obchody nie sú. No poďme už na tie kozmetické kúsky :)

Koncom mesiaca som natrafila v DM-ku na novinku od nemeckej značky Kneipp - sprchovaciu penu, vybrala som si osviežujúcu citrónovo-mätovú vôňu s výživným avokádovým olejom, ktorá je jedným slovom úžasná! Myslím, že sprchovacia pena je obzvlášť na leto ideálna, najmä na opálenú pokožku, ku ktorej je pena mimoriadne jemná. Inak majú na výber celkovo zo 4 vôní (na letáku som videla tuším ešte piatu). Najlepší suchý šampón od Batiste Original ako darček v Emma časopise, a opäť niečo od Vichy - micelárna voda 3v1 a termálna voda v spreji do kabelky. 

Jediný kozmetický nákup z Brna - Biotherm Aquasource gél set obsahujúci Aquasource gél, sérum a hydratačnú nočnú masku, kúpený za 290 Kč v Sephore. Veľmi sa mi páči, že v Sephore majú aj takéto miniatúrky a cestovné sety, ktoré mi v našich parfumériach strašne chýbajú. Okrem toho, majú v Sephore veľký výber "Beauty to go" výrobkov, kde viete zohnať napr. mini maskaru od Benefitu alebo Too Faced, mini púdre of Make Up For Ever alebo bareMinerals. Doteraz ľutujem, že som odtiaľ odišla len s Biotherm setom, no bolesť zuba spravila svoje a taktiež ma dosť znervózňoval sbs-kár, ktorí sa okolo nás stále motal a až tri predavačky sa ma opýtali, či mi nejako poradia, z čoho poslednou otázkou bolo: "Všechno v pořádku?". Neviem, či je to tak v každej Sephore, ale ich sledovanie nás s maminou skutočne veľmi obťažovalo.

Lancôme výrobky, ktoré som vám ukazovala v unboxing článku z eshopu Feelunique. Najväčšiu radosť mám z hydratačného tekutého séra Énergie de Vie a Hydra Zen krému, ktoré mojej pleti sadli a po ich použití pleť predsa o niečo lepšie vyzerá :)

Pena na holenie od Balei "Coconut Kiss" s vôňou kokosu a ibišteka pre citlivú pokožku - ich peny zbožňujem, k pokožke sú skutočne citlivé a šetrné. Ďalej tu mám holiace strojčeky od značky Bic, ktoré nie sú vôbec také dobré ako modrá verzia, ktorú aktuálne nájdete v drogériách vo výhodnom balení s Dove antiperspirantom. Klieštiky na nechty a sklenený pilník zo 101 drogérie, špongia na make-up z H&M-ka a MOR krém na ruky z Feelunique.

Balea krémové mydlo kupujem stále dokola, teraz mám s vôňou papáje a cmaru, ktoré vonia veľmi pekne. Odličovacie tampóny Ebelin a Tesco značky kupujem taktiež stále, som s nimi nadmieru spokojná (s Ebelin úplne najviac), plus tu mám aj ďalšie od kauflandovej značky Caterine (už som od nich jedny mala a boli fajn, tak uvidím, aké budú tieto)

Čo pekné ste si nakúpili vy? 

27 komentárov

  1. Malý Batiste som si kúpila s Emmou tiež :D Moc krásne veci ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V tej Brnenskej Sephore sú vždy takí :D. Tiež sa mi vždy pýtajú aj SBSkár je doterný, ale obvykle ich prekvapím, lebo si rovno nakážem čo chcem aby mi vybrala zo šuflíka a potom mi už dajú pokoj a ešte si pozerám, čo tam majú. Najbližšie musím pozrieť tie Beauty to go miniatúry, lebo naposledy keď som tam bola, tak ich ešte nemali.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hehe, tak nabudúce to vyskúšam i ja :D Beauty to go miniatúrky sú inak za celkom fajn ceny a aj výber je slušný :)

      Odstrániť
  3. Krásny nákup! ♥ Mňa popravde najviac zaujala tá sprchovacia pena Kneipp - od Kneippu som dávnejšie mala čokoládový sprchový gél a bola to láska!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa tá pena hneď na prvý pohľad upútala a niečo mi hovorilo, že bude dobrá, zatiaľ ju ešte testujem, ale tá vôňa je úžasná :)

      Odstrániť
  4. krásně věcičky :3 u mne na blogu je teď recenze na to Pearly lotion od Lancome z té řasy Enegie de vie, jestli chceš kouknout :)

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádhera, ani jeden z produktů jsem ještě nezkoušela! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Fiiiiha o sprchovacej pene som ešte nepočula a tato vôňa je určite kráásna, zaujímalo by ma ako funguje, mám pocit že si začnem pomaly písať čo by som v DMke chcela lebo zabudnem:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vôňa je skutočne nádherná, svieža citrusová. Myslím, že bude fungovať super, len mám trocha obavy, či nebude náhodou vysušovať, no pena sa na blogu určite ešte objaví :)

      Odstrániť
  7. úžasné novinky, ten suchý šampón si už budem musieť zaobstarať :D

    Na mojom blogu práve prebieha letná Giveaway, budem veľmi rada, ak sa zapojíš! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Suchý šampón Batiste vrelo odporúčam, konkrétne táto verzia "original" na mojich vlasoch funguje najlepšie :) Ďakujem, určite sa zapojím :)

      Odstrániť
  8. Krásné novinky :) Suché šampony od Batiste mám moc ráda, jsou skvělé :) A nejspíš si skočím do DM pro nějakou sprchovou pěnu, vždy jsem něco takového chtěla vyzkoušet :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ja mám Batiste zo všetkých suchých šampónov úplne najradšej a zatiaľ som im žiadneho konkurenta nenašla :) Inak nedávno uviedla aj Balea svoje sprchovacie peny.

      Odstrániť
  9. super nákupy..produkty od Biotherm..úplne si ma navnadila..musím sa aj ja poobzerať po nejakých :) ..malý Batiste suchý šampón mi v naších drogériach úplne chýba..presne taká kabelková verzia,nemusela by som vláčiť to veľké balenie aspoň :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka :) Dávam ti za pravdu, u nás všeobecne chýbajú takmer akékoľvek mini balenia, najmä z dekoratívky a pleťovej kozmetiky.

      Odstrániť
  10. love love love these products

    awesome post !



    Please feel free to visit my blog and if you like we can follow each other :) what do you think ?

    NEW Post - 3D Nail art tutorial


    Facebook |Bloglovin |♥Instagram | Lookbook |Google✚


    Stay Gold

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Velmi pekne nakupy. V sephore su predavacky doterne asi vsade :) to treba prekusnut.. Sprchova pena od Kneipp musi byt super, musim ju vyskusat! :) chvalim termalnu vodu, na leto ako stvorena. Co sa tyka odlicovaciek, tie od ebelin su pre mna tiez naj. Hartman alebo Bel sa moze ist pred nimi schovat! :)

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Nabudúce, keď navštívim Sephoru, tak sa posnažím nad tým ich sledovaním nejako povzniesť :D Bel odlič. tampóny nemám vôbec rada, Ebelin sú jednoznačne za mňa naj :)

      Odstrániť
  12. Jé, tolik krásných věcí, to bych všechno také potřebovala! Asi se zítra vydám na nákupy :) A co zub? Doufám, že už nebolí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za opýtanie, zub už dobre, nebolí - zatiaľ :D Tak nech sa ti zajtra podarí niečo pekné nakúpiť :)

      Odstrániť
  13. Super nákup! Moc mě zaujala ta sprchová pěna! Růžová holítka mám také, kupovala jsem je v Rossmanu a pěnu na holení od Balei jsem si koupila před měsícem a jsem naprosto spokojená. Jen mám jinou vůni :) Moc se mi líbí ten balíček mini Biotherm produktů!
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka :) Sprchová pena je úžasná, určite môžem odporučiť :)

      Odstrániť
  14. Skvělé úlovky!
    Hodně mě zaujala ta sprchová pěna, nikdy sem o tom neslyšela, tak jí nejspíš zkusím:) jinak na tu pěnu na holení se chystám už dýl, hlavně protože to je kokos♥:D

    http://barennablogu.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. díky :) obidve peny odporúčam, ja som maximálne spokojná :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.