Môj kozmetický wishlist


Prinášam vám môj prvý wishlist, ktorý sa týka výhradne kozmetických prípravkov určených na pleť a pokožku tela. Sú v ňom zahrnuté novinky i produkty, ktoré sú na trhu dlhší čas.

Môj wishlist obsahuje:
Biotherm Aquasource denný hydratačný gél
Borotalco telový púder
Vichy Normaderm Night Detox
Nuxe Nirvanesque očný krém
EAU THERMALE Avène Hydrance Optimale hydratačný zjednocujúci krém
Weleda mandľový sprchový krém na citlivú pokožku 
Labello Peach Shine
Neutrogena Nourishing Body Lotion


Biotherm Aquasource denný hydratačný gél
Tento hydratačný gél Aquasource je novinkou, jedná sa o novú super hydratačnú radu. Dozvedela som sa o ňom v časopise Elle, kde ho hodnotila jedna čitateľka. Gél by mal byť vhodný na normálnu až zmiešanú pleť, zloženie gélu je ľahké. Tento gélový krém by som rada vyskúšala, nakoľko gélové zloženie môjmu typu pleti vyhovuje a tiež stále cítim, že mojej pokožke chýba voda. Cena sa pohybuje okolo 35 €, čo je celkom vysoká suma; takže zrejme zostane len v mojom zozname kozmetických prianí... aj keď niekedy si rada doprajem aj niečo exkluzívnejšie :)
Borotalco telový púder
O značke a výrobkoch Borotalco sme si už asi každá niečo prečítala... Ja mám od nej deodorant z rady pure a chcela by som minimálne ešte tento púder. Púder obsahuje prírodný mastenec Talcum, ktorý sa vyznačuje vysokou kvalitou. Má absorpčné, osviežujúce a zjemňujúce vlastnosti, je vhodný pre dospelých i deti, rovnako ako aj pre citlivú pokožku, pretože necháva póry dýchať.

Vichy Normaderm Night Detox
Rada Normaderm je špeciálna určená pre dospelých neustále trpiacich problémami s nedokonalosťami. A keďže do tejto skupinky patrím, tak si chcem kúpiť túto nočnú starostlivosť, ktorá obsahuje perlit a absorpčné púdre, ktoré pomáhajú odstrániť nadbytočnú produkciu mazu, zatiaľ čo eperulín s kyselinou salicylovou a ďalšími zložkami bojujú proti nedokonalostiam pleti. Krém je vhodný aj na citllivú pleť.
Nuxe Nirvanesque očný krém

Keďže by som chcela siahnuť po kvalitnejšom očnom kréme, ktorý bude účinný na tmavé kruhy, zaraďujem práve preto značku Nuxe do wishlistu. U Mii na blogu som si o ňom prečítala veľa pozitív. Tmavé kruhy pod očami ma trápia už dlhšie a tento krém by ich mal rozjasniť a potlačiť, takže ak si tento krémik ku mne náhodou nájde cestu, tak vám o ňom určite napíšem :)
EAU THERMALE Avène Hydrance Optimale hydratačný zjednocujúci krém
Táto novinka od Avène má pleť dlhodobo hydratovať vďaka vysokému obsahu termálnej vody Avène a jedinečným hydratačným zložkám, Ďalej má pleť účinne chrániť pred škodlivými vplyvmi slnečného žiarenia pomocou fotoprotekčného systému SPF 30 a taktiež má pleť prirodzene zjednotiť a rozjasniť vďaka kombinácii minerálnych pigmentov a perleti. K dostaniu je 1 odtieň v 2 textúrach - ľahkej a výživnej.

Weleda mandľový sprchový krém na citlivú pokožku
Od značky Weleda ma oslovuje viacero výrobkov, no na začiatok by som rada vyskúšala tento jemný sprchový krém určený na citlivú pokožku. ktorú má šetrne umývať, zvláčňovať a vyhladzovať. 
Labello Peach Shine
Nová broskyňová aróma od Labella určite čoskoro pribudne do mojej balzamovej zbierky. Okrem jemného lesku a sfarbenia sľubuje aj dlhodobú hydratáciu.
Neutrogena Nourishing Body Lotion
 Nedávno som vyskúšala vzorku tohto telového mlieka, ktoré sa mi ihneď zapáčilo. Nádherne vonia a zanecháva pokožku jemnú, hydratovanú a vyživenú. Je určené na suchú pokožku, no do pokožky sa rýchlo vstrebe a nezostáva na nej mastný a lepkavý film.
Zaradili by ste si aj vy z týchto výrobkov nejaký do svojho zoznamu želaní?

8 komentárov

  1. Ako vidím, v tvojom wishliste sú samé kvalitné a zaujílavé produkty. :) Mňa osobne zaujal najviac BOROTALCO, keďže.názov neviem prečítať. Z popisu, ktorý si k nemu pridala vyzerá tiež zaujímavo.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hehe noo to teda sú :) určite si plánujem kúpiť Normaderm Night Detox od Vichy, Weledu, Labello Neutrogenu a možno aj Borotalco púder alebo sprchový gél, uvidím :)

      Odstrániť
  2. Hezký wishlist :) Biotherm by mě taky docela zajímal, hodně si ho blogerky chválí, ty co ho dostali v rámci spolupráce :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) možno si na Vianoce spravím radosť a bude aj Biotherm :D

      Odstrániť
  3. Moc pěkný wishlist :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/chlorella-pura-regeneracni-krem-s-cgf.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekný wishlist :) Weleda značkuu mám veľmi rada :)


    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) ja som ešte od Weledy zatiaľ nič nemala, no určite si plánujem kúpiť zopár výrobkov :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.