Ako som si chcela kúpiť Revlon make up

Keďže bb cream perfect cover od Misshy mi dochádza, opäť riešim dilemu s make-upmi. Toľkokrát som sa už v skúšaní nových make-upov popálila, že to radšej ani nerátam. No vždy, keď dopotrebujem (keď sa mi to vlastne vôbec podarí) určitý make-up/bb krém, tak uvažujem, či nevyskúšam zase niečo iné... No a poviete mi prečo? :D Mám naozaj veľký problém s nájdením si ideálneho krycieho pomocníka, a to jednak s odtieňom, nakoľko som hodne, ale hodne bledá (počúvam to pomaly každý deň a začína sa mi na to slovo "bledá" vyvíjať alergia) a tiež s konzisteciou produktu. Zistila som, že aj keď mám zmiešanú pleť, ktorá sa mi cez deň zmastní, nemôžem si kupovať make-upy určené na zmiešanú až mastnú pleť. Takéto make-upy majú pochopiteľne zmatňujúci efekt, ktorý mi vždy spraví na pleti šupinky, ktoré normálne ani nemám. Takže som si povedala, že zmatňujúce make-upy už nie a že si radšej kúpim hydratačný a zapúdrujem. No a keď som predvčerom zavítala do Fann parfumérie a uvidela tam nový stojan s dekoratívnou kozmetikou značky Revlon, tak som samozrejme začala čo? - skúšať make-upy a korektory :D Milo ma prekvapili svetlými odtieňami aj pre extrémne bledule ako som ja. Vybrala som si Colorstay make up na normálnu a suchú pleť, konkrétne odtieň 110 Ivory a poprosila som o vzorku do kelímku, aby som si ho mohla najprv vyskúšať.


Ako vidite na fotkách, odtieň je krásny porcelánovo bledý, pre moju pleť priam ideálny. Moje vytešovanie z ideálneho odtieňa bolo naozaj veľké :) Krytie je stredné, na pleti rýchlo zasychá a efekt "colorstay" naozaj funguje. Make up sa takmer vôbec neodtláča, drží na tvári veľmi pekne, dovolím si povedať aj celý deň. No mne bohužiaľ nevyhovuje :( Som z toho fakt smutná, nakoľko mi sedí odtieňom, krytím, výdržou, ale konzistenciou nie. Už pri aplikácii mi začal zvýrazňovať šupinky a suchšie miesta, ktoré inak nie sú viditeľné. Neviem si to celkom vysvetliť, pretože make up je určený na normálnu a suchú pleť. Problém bude asi v tom, že je bez obsahu olejov, a mne práve ten olej asi chýba, dedukujem to na základe zloženia Missha bb krému, ktorý je obohatený o viacero olejov a už dlhší čas mi vyhovuje zo všetkých vyskúšaných krycích produktov úplne najviac. Takže buď pôjdem opäť do Misshy, no teraz do svetlejšieho odtieňa č. 13 alebo si opäť kúpim moju stálicu - X-Ceptional wear make up od značky Gosh, mala som už asi 3 alebo 4 balenia, a vždy sa k nemu rada vraciam, pretože mi ako jediný z mála sedí ako odtieňom, tak i konzistenciou a krycími schopnosťami.


Aké sú vaše skúsenosti s make-upmi, resp. bb krémami? Máte svojho obľúbenca?

22 komentárov

  1. Neskúšala si Affinitone Mineral od Maybellinu? Ja som takisto dosť bledá a zrovna Affinitone mi sedí zo všetkých make-upov najviac. Dokonca to krytie je by som povedala asi aj najlepšie z drogérkových make-upov (ak nerátam Dermacol Caviar Longstay, ale ten je zase príliš hustý a nepracuje sa s ním vždy dobre).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som dávnejšie Affinitone make up, no tento novší nie... Ďakujem za tip, kuknem sa po ňom v drogérii, no pamätám si, že ten starý Affinitone mi moc nesedel, aj keď odtieň bol naozaj veľmi pekný.

      Odstrániť
    2. Ono svetlý make-up v našich obchodoch je všeobecne ťažké zohnať ak zaňho človek nechce alebo nemôže dať celý majetok.. Ešte ma napadlo, že Alverde má celkom svetle make-upy, ale ja osobne ich napríklad moc nemusím, pretože mi príde že kryjú dosť slabo a straaaašne mi tá ich akoby ružová vôňa smrdí aj po nanesení na tvár (fakt, ja si tie ich make-upy cítim z tváre aj pol dňa).. Inak jeden som už aj recenzovala, môžeš mrknúť ak chceš, ale vopred hovorím, že žiaden zázrak to podľa mňa nie je ak hľadáš ozaj slušné aspoň stredné krytie, ale je skutočne svetlunký, stredne hustý.. Akurát no mne strašne silno páchne po kvetinách, asi po ružiach mixnutých s niečím ďalším, ani to neviem identifikovať. Článok tu: http://www.sueandcolours.blogspot.sk/2014/08/kompletne-licenie-so-znackou-she.html

      Odstrániť
    3. Tak to áno, aj keď tomu fakt nechápem, však žien s bledou pokožkou je veľa... A keď už sa aj nájde nejaký ten bledší odtieň, tak je zase problém s krytím a konzistenciou... Každá si musíme vyskúšať, čo ktorej vyhovuje. Do toho Alverde by som nešla, nečakám od neho dobré krytie... Ja som veľmi spokojná s krytím bb krému od Misshy, ten by mohol vážne konkurovať množstvu make-upov. No uvidím, čo nakoniec kúpim, ale vidím to na ten Gosh :) a mám aj poukážku do fannka :)

      Odstrániť
    4. Ktorý od Missha si mala prosím ťa? Objednávala si z toho slovenského eshopu?

      Odstrániť
    5. Missha M Perfect Cover BB Cream, objednala som ho z sk eshopu krasotika. Ak by si si chcela o ňom viac prečítať, písala som o ňom tu:
      MISSHA M Perfect Cover BB Cream

      Odstrániť
  2. Ja práve používam BB cream od Rimmelu a môžem povedať, že mi celkom vyhovuje :D super článok :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Aďka! Na ten som už pokukovala, ale vzhľadom na moje nie zrovna najlepšie skúsenosti s drogérkovými krycími produktami asi nebudem skúšať...

      Odstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som tiez este nenasla svoj top makeup, jeden, ktory sa k nemu ale priblizil je Clarins Multi ecran protection. Ja som tiez bledula a mam akne, lenze ak mam makeup s vyssim krytim cez den mi zoxiduje a mam take mapy na tvari a vidiet mi supinky. Tento Revlon som kedysi tiez mala a prisiel mi kvalitou aj krytim rovnako ako Mary Kay makeup :) cize pre mna taky priemer.
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som od Clarinsu zatiaľ make up nemala, no vždy ma high-end značky lákajú a pokukujem po nich :) No ten odtieň ma naozaj hodne limituje, a už sa k nemu pridala aj konzistencia. Ja mám tiež problematickú pleť, a úplne ťa chápem, taktiež nemám rada silne krycí make up, radšej stredné, príp. ľahšie krytie, pretože silné krytie môže akné ešte viac zvýrazniť. Myslím, že ten bb krém od Misshy by ti mohol sedieť, no keďže je hydratačný, treba ho aj počas dňa prepúdrovať, no myslím, že vždy lepšie ako šupinky, preto som si aj ja povedala, že zmatňujúce produkty už nechcem.

      Odstrániť
    2. za tú cenu ho vyskúšam, no u mňa je to také zvláštne.. hydratačné makeupy mi zvyknú na pleti počas robiť také mapy, čiže asi oxidujú a zmatňujúce presne ako píšeš mi zvýrazňujú šupinky, vrásky :D inak brutálne bledý a ten je aj celkom dobrý je od Pupa Like a doll :)

      Odstrániť
    3. Akurát teraz ho už majú za 17 €, ja som ho kúpila za skvelú cenu 13 €. No presne viem, o čom píšeš! Zostáva nám asi len hľadať a skúšať a skúšať... Pupa make upy nepoznám, ale viem, že robia celkom bledé odtiene.

      Odstrániť
  5. Tak to sa musím ísť do Fannky na ten Revlon pozrieť, mám od nich rúž a je úžasný! Inak makeup nepoužívam, takže ti neporadím, ale držím palce pri hľadaní toho správneho :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noo určite choď pozrieť, majú tam aj akciu - k nákupu Revlon make-upu, rúž za polovičnú cenu, akurát tých odtieňov je tak poskromne, no možno si zrovna vyberieš :) Ďakujem :)

      Odstrániť
  6. Tak to sa idem pozrieť na Revlon aj ja :) o tejto značke som ešte nepočula no vyzerá super

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Výrobky vyzerajú naozaj dobre, mne sa veľmi páčil tekutý korektor, a rúže vyzerali tiež krásne :)

      Odstrániť
  7. Ja som si ho tiež kúpila a vôbec mi nesedí :( veľmi mi zalieza do pórov, ešte aj ten odtieň využijem max. v zime , škoda, tiež som sa naň tešila :) Momentálne skúšam Infaillible od L´orealu a celkom sa mi pozdáva, určite ho zrecenzujem :)

    Pozývam ťa na môj blog, kde prebieha SÚŤAŽ o kontaktné šošovky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od L'orealu som zatiaľ make up nemala, pretože nerobia, resp. tu na Slovensku sa nedajú kúpiť bledšie odtiene, aj keď by som veľmi rada od tejto značky make up vyskúšala, lebo verím, že musia byť jedny z tých kvalitnejších. Tak potom pozriem tvoju recenziu :) Ďakujem za pozvanie :)

      Odstrániť
  8. Ahoj, skúšala si tento make-up na ten druhý typ pleti? Ja som mala rovnaký problém so supinkami a ten mi vyhovuje ..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, nie na zmiešanú až mastnú pleť som neskúšala, a myslím, že by mi ani ten nevyhovoval... Teraz chcem veľmi vyskúšať od Astoru vynovený skin match, nemáš s ním náhodou skúsenosť? :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.