Neutrogena must have produkty + recenzia

Prichádza zima a s ňou chladné mrazivé dni, počas ktorých si naša pokožka vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Medzi moje aktuálne naj výrobky, na ktoré sa môžem stopercentne spoľahnúť patria produkty od značky Neutrogena. Ktoré to sú a prečo sa viacej dočítate v článku.
Neutrogena výživné telové mlieko Nordic Berry
Mlieko je určené na normálnu až suchú pokožku. Obsahuje výťažok z ostružiníku morušky, čo je škandinávske ovocie, vďaka ktorému by sa mala až trojnásobne zvýšiť hydratácia pokožky. Toto mlieko som vyskúšala prvý krát vo vzorke a pretože sa mi ihneď zapáčilo, mám už aj veľké 400 ml balenie. Mimochodom, škoda, že vzorky kozmetiky nie sú bežne k dispozícii a že je niekedy tak ťažké sa k nim dostať a to často aj tak len prostredníctvom časopisov... Nakoľko mám citlivú a momentálne aj veľmi suchú pokožku, nie každé telové mlieko/krém mi vyhovuje a účinkuje ako má. No toto od Neutrogeny je fantastické! Jeho vôňa je nádherná, hydratačné účinky vysoké a čo musím podotknúť, tak po aplikácii na oholenú pokožku vôbec, ale vôbec neštípe, s čím som sa stretla prvý krát a stále sa z toho vytešujem :) Mlieko sa do pokožky pomerne rýchlo vstrebe a nezanecháva žiadny mastný a lepivý pocit, len krásne hydratovanú pokožku. Hodnotenie: 10/10 bodov.
Neutrogenavýživný krém na nohy Nordic Berry
Z rovnakej úžasne voňavej kolekcie mám aj krém na nohy. Vzhľadom na to, že je určený na suchú pokožku nôh, chýba mi u neho vyššia hydratácia, čo je zvláštne, nakoľko by mal mať rovnaké, resp. podobné zloženie ako telové mlieko. Ale inak, opäť sa rýchlo vstrebe, zanecháva pokožku nôh hladkú a jemnú. Strhávam pár bodíkov a dávam mu 7/10 bodov.
Neutrogena krém na veľmi suché a popraskané ruky
Krém má vysoký obsah glycerínu a vďaka koncentrovanému zloženiu má poskytovať okamžitú úľavu pre veľmi suchú a popraskanú pokožku rúk. Má hustú, priehľadnú gélovitú konzistenciu, je ho teda potrebné do pokožky rúk poriadne vmasírovať. Najprv som sa obávala, že to bude jeden z tých hutných, ťažko roztierateľných krémov, ktoré lepia a veľmi dlho sa vstrebávajú, no tento krém je síce hustejší, ale nezanecháva nepríjemný lepivý film a navyše má aj príjemnú vôňu. Ja si ho dávam hlavne večer pred spaním, nech sa mi ruky poriadne zregenerujú. Hodnotenie: 10/10.
Neutrogena balzam na pery
Balzam ako na chladné, zimné dni stvorený. Pery pokryje ochranným filmom a chráni ich pred vysušením a chladom. Má aj ochranný faktor, len neviem aký (dá sa kúpiť so SPF 4 alebo 20), pretože obal som už vyhodila a na samotnom balzame sa údaj o SPF neuvádza. Aj tomuto balzamu musím dať 10/10, myslím, že je to must have balzam na zimné obdobie úplne pre každého.

 Máte aj vy niektorý z týchto výrobkov alebo nejaké iné od značky Neutrogena?

17 komentárov

  1. Krém na ruce jsem měla a byl příjemný, obzvlášť v zimě :)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Měla jsem ten krém na ruce a byl moc fajn, Neutrogena mi přijde jako jedna z nejlepších drogérkových značek, co se týče péče o tělo :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som momentálne z Neutrogeny veľmi nadšená, najmä z toho výživného telového mlieka!

      Odstrániť
  3. Já nikdy neutrogenu neměla moc v lásce, ale jak to tak vidím, tak pro ten balzám poběžím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som taktiež Neutrogenu nejako neobľubovala, dlho som od nej nemala žiadne výrobky, no teraz keď sa mi toho viacej nazbieralo, musím ju len a len chváliť!

      Odstrániť
  4. Já nikdy neutrogenu neměla moc v lásce, ale jak to tak vidím, tak pro ten balzám poběžím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já nikdy neutrogenu neměla moc v lásce, ale jak to tak vidím, tak pro ten balzám poběžím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. od neutrogeny som ešte nikdy nič nemala ale kedže robim v zime a v sklade tak takýto pomocník hlavne na ruky by sa mi zišiel:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to áno, krém ti vrelo odporúčam, určite budeš spokojná a hlavne tvoje rúčky :)

      Odstrániť
  7. Mňa tiež zaujali tieto výrobky tak určite si neaké poriešim ;-)

    www.heralolstyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mňa tiež zaujali tieto výrobky tak určite si neaké poriešim ;-)

    www.heralolstyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.