Wishlist s dekoratívnou kozmetikou



Tak a máme tu ďalší wishlist, tentokrát s dekoratívnou kozmetikou. Keďže mi veľa výrobkov z dekoratívky dochádza, spraviť si zoznam s tým, čo potrebujem (aj nepotrebujem) je určite dôležité! :) Takže čo to všetko bude?

O bb kréme od značky Missha som už písala v tomto príspevku. Samozrejme, stále musím vymýšľať so skúšaním nových prípravkov a tak som si kúpila make up od Yves Rocher, o ktorom mám v pláne určite napísať recenziu. Make up mi veľmi nesadol a tak pôjdem znovu do Missha bb krému, ktorý je pre mňa úplne naj! Na zimu si chcem kúpiť najbledší odtieň č. 13.

Čo určite budem nutne potrebovať je korektor, tento od Nyxu síce vyzerá zaujímavo, určite by ma potešil, no budem si hľadať niečo lacnejšie a hlavne v tyčinke. Momentálne mám od Dermacolu Matt Control, ktorý je vynikajúci, no aj ten najbledší odtieň mi začína byť už troška tmavý. Keď som dneska v dmke uvidela konečne ako tak doplnený stojan s Alverde kozmetikou, hneď mi padli oči na nádherné odtiene líceniek, chcela by som takú "jesenejšiu" farbu a Alverde robí naozaj krásne odtiene. S ich lícenkami mám inak veľmi dobré skúsenosti, takže viem že môžem ísť do tejto kúpy na istotu :) Už dlhší čas túžim po kvalitnom rozjasňovači, aj keď o the Balm Mary-Lou Manizer môžem zrejme len snívať kvôli jeho hodne vysokej cene. Takže budem hľadať nejakú inú alternatívu (pokiaľ sa to vôbec dá).

Ďalším nevyhnutným kúskom je podkladová báza pod očné tiene od Catrice, na ktorú som čítala len samé pozitívne reakcie, takže určite kupujem. No a znovu ďalší sen - Zoeva paletka Cocoa Blend, ktorá obsahuje nádherné podzimné farbičky.

Samozrejme aj pery treba zahaliť do zimnejších tónov, preto môj obľúbený tekutý rúž od e.l.f.-u v odtieni "cherry tart" by u mňa nemal chýbať. Ďalším je lip butter od Astoru v odtieni "elegant nude", ktorý ma po prečítaní viacerých recenzií naozaj zaujal a rada by som ho vyskúšala.

A aké produkty z dekoratívnej kozmetiky patria medzi vaše must have jesenno-zimné produkty?

P.S.: V piatok ideme s maminou na nákupy do Brna, takže sa môžete tešiť na post s new in vecičkami :) Sama som zvedavá, čo všetko nakúpim.

39 komentárov

  1. Na tvářenku Alverde se chystám snad už roky, konečně se musím odhodlat!
    Simushka in Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ti ich lícenky odporúčam, sú dobre pigmentované a mne navyše aj krásne voňajú :)

      Odstrániť
  2. V prvom rade - krásny blog, som rada, že som na teba narazila. Hneď sa pripájam k pravidelným čitateľom. Snáď si nájdeš čas a prídeš pozrieť aj na môj ♥
    Skvelý wishlist. Masielka od Astor milujem, takže určite choď do toho. Paletka vyzerá krásne a má tiene, ktoré by som určite využila každý deň :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj ďakujem krásne, veľmi si ma potešila :) Ja som sa taktiež pripojila k tvojim čitateľom :) a odteraz už sledujem pravidelne!
      Tak do toho astoráckeho masielka určite pôjdem!

      Odstrániť
  3. Od Astoru mám ten lipbutter a ja ho mám v matnej verzii- vivid divine a som strasne spokojna...aa mám aj podkladovú bázu pod očné tiene od Catrice, taktiež moja spokojnosť bola dodtžaná :-D. A s Pink Pandy mám práve objednaný rozjasňovač Marry Lou ktorý som si taktiež neobjednala iba tak kedže tá cena je "trošku" vyžšia... :-P,mám s Pink Pandy objednanú aj paletku Bad Girl od Sleeku :-) aa veľmi sa mi páčil Pink Panda prístup kedže boli ako hovoríš "hodne" :-) fakt "hodne" (vystihujúce slovo :-D) ústretový...keď ešte niesi zaregistrovaná tak sa zaregistruješ dosnaneš promo kód s ktorým maš nárok jeden produk podla ich aktuálbej ponuky darčekov :-) aa ja môžem túto stránku iba odporučiť...keby niečo)) :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po nejakej paletke od Sleeku taktiež veľmi túžim :) Z Pink Pandy som zatiaľ nič neobjednávala, ja mám rada krasotiku, len tam majú menší výber.

      Odstrániť
  4. Paletka Zoeva je nádherná. Já stíny od Zoeva mám moc ráda a zrovna i tuhle paletku vlastním a ve skutečnosti je nádherná a dokonalá právě na podzim :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keby jej cena bola o čosi nižšia, resp. ak natrafím na nejakú akciu, tak určite objednávam :)

      Odstrániť
  5. na Zoevu sa aj ja jedného dňa chystám :) taktiež Mary Lou a Misshu chcem niekedy vyskúšať. Podkladovú bázu od Catrice používam, no nie úplne mi sedí, lepšie mi držia tiene ak si spravím na viečko základ z tieňov vo farbe pokožky a na to dávam tiene :D
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som dnes akurát pozerala český eshop missha a majú tam úplne iné výrobky ako na slovenskom, a taktiež veľa zľavnených výrobkov, ktoré by som si ihneď objednala :(

      Odstrániť
  6. Zoeva paletka je dokonalá, tiež sa na ňu chystám. Ale zhodujem sa s tebou ešte v dvoch produktoch... Korektor od Nyxu a rozjasňovač od the Balm.

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zoeva je naozaj okúzlujúca, možno si ju dám na Vianoce :)

      Odstrániť
  7. Na Zoevu si brúsim zúbky dosť dlho, snád dostanem jednu paletku od Ježíška. :)

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten stejný lip butter mám taky na wishlistu :)

    Sweater Weather Tag

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škoda akurát, že ten odtieň čo chcem je v matnej verzii, brala by som skôr lesklú.

      Odstrániť
  9. Na Zoeva paletky poslední dobou dost pokukuji, stejně tak na jejich štětce;)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. na lip butter od astoru pokukujem už dlhšie ale stále som sa nedokopala k tomu si ho kúpiť :D a teraz na jeseň sa tie matné odtiene hodia ešte viac :)
    BoraSparkle

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som síce brala skôr lesklý ako matný, pretože mám problém s vysušovaním pier, no dúfam, že keď je to "lip butter", tak bude aj troška hydratovať :)

      Odstrániť
  11. Od Astoru mám ten lipbutter a ja ho mám v matnej verzii- vivid divine a som strasne spokojna...aa mám aj podkladovú bázu pod očné tiene od Catrice, taktiež moja spokojnosť bola dodtžaná :-D. A s Pink Pandy mám práve objednaný rozjasňovač Marry Lou ktorý som si taktiež neobjednala iba tak kedže tá cena je "trošku" vyžšia... :-P,mám s Pink Pandy objednanú aj paletku Bad Girl od Sleeku :-) aa veľmi sa mi páčil Pink Panda prístup kedže boli ako hovoríš "hodne" :-) fakt "hodne" (vystihujúce slovo :-D) ústretový...keď ešte niesi zaregistrovaná tak sa zaregistruješ dosnaneš promo kód s ktorým maš nárok jeden produk podla ich aktuálbej ponuky darčekov :-) aa ja môžem túto stránku iba odporučiť...keby niečo)) :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tá paletka je úžasnaaaa... Budem si musieť aj ja niečo také zaobstarať :-)
    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že viaceré z nás by táto paletka nesmierne potešila :-)

      Odstrániť
  13. Ta paletka je povedená, moc se mi líbí :)
    Nicole
    Soulmates.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Lip butter v tomto odstínu ti můžu jenom s čistým svědomím doporučit! Je úžasná a je o mnoho lepší než světlejší stíny, které mně dělají docela neplechu :(

    OdpovedaťOdstrániť
  15. podkladovú bázu som si práve tento týždeň kúpila a teším sa na jej vyskúšanie a som zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ešte rozmýšľam nad bázou od Essence, údajne aj tá je veľmi dobrá.

      Odstrániť
  16. super nápady asi niečo vyskúšam vďaka za tip ;)

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tá paletka a ASTOR vyzerajú fakt super :) Tie si určite pridám i do môjho osobného WISHLISTU :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY o bieliacu zubnú kúru a dve bieliace zubné pasty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.