Nákupy a novinky /október 2015/

Ahojte :) Hlásim sa vám s nákupmi a novinkami, ktoré sa mi nazbierali za mesiac október. Okrem kozmetiky sa tu nájde aj niečo málo z oblečenia a vianočných dekorácií.
Každý mesiac mi pribudne aspoň jeden produkt od Yves Rocher. Asi to bude aj tým, že  mi stále posielajú poukážky s výhodnými ponukami a darčekmi k nákupu. A ja to samozrejme vždy musím využiť... No keďže sa blížia Vianoce a ja si už postupne zhromažďujem vianočné darčeky, nevyužiť takéto ponuky v YR by bola veľká škoda. Sprchové gély Jardins du Monde som mala zadarmo k nákupu expresného odličovaču na oči s nevädzou a make-upu pre bezchybnú pleť, o ktorom sa už čoskoro chystám napísať recenziu, a taštičku s tromi mini produktami som si mohla zakúpiť za 2,50 €.
Ďalšie sprchové gély - hydratačný sprchový gél Avon Senses s vôňou kardamónu a santalového dreva a Dove vyživujúci sprchový gél s vôňou bambuckého masla a vanilky. V českej DM-ke už mali limitované edície darčekových balení s Alverde kozmetikou, takže som neváhala a kúpila set telového masla a olejového balzamu na ruky s brusnicami a makadamiovým olejom, ktoré poputujú niekomu ako darček. Ja som si chcela taktiež spraviť radosť a tak som si kúpila sprchový gél a telové mlieko "More kvetov", ktorých vôňa mi ale bohužiaľ vôbec nie je príjemná, takže ich pribalím niekomu do darčeku. Sensodyne bielacu zubnú pastu pre citlivé zuby som získala ako skaut od dm drogérie.
V parfumérii Douglas som si opäť kúpila úžasné masky Montagne Jeunesse, o ktorých bude určite review. Množstvu týchto vzoriek (a to nie je nafotené všetko) vďačím jednej mamkinej milej kamarátke. 
Keďže tento rok to budú pre mňa s priateľom prvé spoločne strávené Vianoce, tak samozrejme chcem, aby bolo všetko dokonalé a stále prikupujem rôzne vianočné dekorácie. Určite vám môžem odporučiť najmä Kik a tiež Lidl, kde nájdete nádherné vecičky, ako napr. tieto sviečky, rolničky, obrus a kovový tanier.
Z oblečenia toho nie je veľa, nakoľko sa mi nejako "nedarí" si vybrať niečo iné, pekné, pútavé a za rozumnú cenu. Nákupy v Brne nakoniec aj preto dopadli fiaskom, pretože ako sme chodili od obchodu k obchodu, tak sa mi zdalo, že všade vidím to isté len s inou visačkou a všetko bolo viacmenej sivé, také pochmúrne, nevýrazné, proste nijaké (a to ja mám jednoduché veci rada). Kúpila som si len dva šály v H&M, ktoré boli v 50 % zľave a sivé skinny nohavice v New Yorkeri.
Toľko z mojich nákupov. A čo pekné ste si kúpili vy?

22 komentárov

  1. Věci od Alverde vypadají skvěle. Pořád jsem řešila výzdobu na Halloween, že jsem ještě na Vánoce nic nekoupila :-)

    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, mohli by ponúkať aj viacero takýchto balíčkov :) Na vianočné nákupy máš ešte dosť času :) Ja si už pomaly nakupujem, najmä, keď mi niečo padne do oka, tak to ihneď beriem, pretože sa bojím, že potom už také podobné nič nenájdem.

      Odstrániť
  2. Krásné úlovky! Také jsem teď pěkně nakoupila v Yves Rocher :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vzorky sú super, milujem ich. :) a nádherné mini produkty od Rochera. :)

    Pozývam ťa na môj prvý wishlist: http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To aj ja, no niekedy je ťažké sa k nim dostať... Díky, idem kuknúť :)

      Odstrániť
  4. Poukážkam z YR nemôžem nikdy odolať ani ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A týmto, čo mi prišli teraz určite taktiež neodolám a zrejme už zajtra navštívim predajňu :)

      Odstrániť
  5. Měla jsem pár věcí od Alverde, a nějak mi ta kosmetika nesedí. Pleťové a tělová ještě někdy i ano. Ale dekorativka ne, moc mi nevadí pod nosem.. :( Ale jinak pěkné věci.. :-)

    New post: Červená nemusí být jen na rtech

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky :) Ja mám od Alverde rada najmä transparentný púder a lícenky sa mi tiež veľmi páčia. Z telovej kozmetiky som zatiaľ nič nemala; teraz akurát plánujem vyskúšať nejaký pleťový krém na zimu.

      Odstrániť
  6. Moc se mi líbí ta vánoční dekorace. U nás doma se už docela dlouho žádné nové věci nenakupovaly, takže musím mamku nahnat do obchodu aspoň pro nějaké baňky a svíčky :D
    Double Infinity

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba :) Ja strašne rada nakupujem vianočné dekorácie; inak som zvedavá, či to všetko budem mať kam dať :)

      Odstrániť
  7. Úžasné úlovky ♥ Milujem sprcháče od YR :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tak ty si si toho nakúpila riadne veľa! :D musím si aj ja založiť zákaznícku kartu do YR, pretože tam majú fakt skvelé veci! :) teším sa na recenziu make upu ;)
    Original copy blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zákaznícku kartičku si určite založ, vyplatí sa to! Navyše pri ďalšom nákupe nad 2 € získaš zadarmo úžasnú špirálu :) A budú ti chodiť neodolateľné poukážky :)

      Odstrániť
  9. Dekorace z Kik a Lidlu jsou krásné, já na Vánoce miluji klasické barvy - červenou a zelenou, takže dekoraci vždycky ladím do nich, ale musím uznat, že ta oranžová s bílou nevypadá taky vůbec špatně ;).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Červená so zelenou sa aj mne veľmi páčia, no vyniknú skôr vo väčších priestoroch ako v našom malom byte :) Takže aj preto som volila jemné, bledé farby. No červené dekorácie ma vždy vedia ohúriť :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.