Objednávka z Oriflame

Krásne predvianočné popoludnie!
Nedávno som sa zaregistrovala v Oriflame, nakoľko nikto z mojich známych s touto kozmetikou nerobí a už dlhší čas som chcela výskúšať nejaké ich výrobky. Tak sa poďme pozrieť na to, čo som si vybrala :)
Sade troch mini krémikov Delights from Nature v peknom darčekovom balení sa jednoducho odolať nedalo. Nachádza sa tu výživný krém s olivovým olejom, krém Brazil Nuts a osviežujúci s výťažkom z čerešní. Krémy sú veľkosti cestovného balenia (objem 30 ml), sú teda veľmi praktické do kabelky, a tie z vás, ktoré potrebujú mať stále nejaký krém so sebou (ako ja) to určite ocenia. 
Ďalší krém na ruky s vôňou jablka a škorice, čo je moja najobľúbenejšia vianočná vôňa. Hydratačné schopnosti sú priemerné, takže s veľmi suchými rukami si moc neporadí, no na príjemné prevoňanie pokožky je ideálny :) Krém proti celulitíde Swedish Spa som zatiaľ neskúšala. V katalógu sa píše, že pri používaní dvakrát denne by sa mala pokožka stehien a zadku spevniť už za 4 týždne. Nečakám od neho žiadne zázraky, no tieto typy krémov robia mojej pokožke dobre, vedia ju celkom pekne vyhladiť a uvidím, či sa dostaví aj nejaký ten spevňujúci účinok.
Vzhľadom k veľmi prijateľnej cene 2,99 € som sa rozhodla vyskúšať špirálu The One Wonder Lash 5v1 s efektom brilliant black. Môžem potvrdiť, že je to naozaj sýta čierna farba. Štetinky špirály sú z jednej strany kratšie, určené na nalíčenie spodných rias. Nakoľko nemám s mojimi riasami žiadne problémy, tak som s touto špirálou spokojná.
Z celého katalógu ma najviac zaujal vyhladzujúci očný krém Ecobeauty, ktorý je certifikovaný ako prírodný produkt, bez nepriaznivého dopadu na životné prostredie. Obsahuje inovatívne zloženie Natural pro-blend, využívajúce maximálne množstvo prírodných a organických extraktov, brusníc a oleja zo semien rakytníka. Má blahodarné účinky a antioxidačné vlastnosti a zabezpečuje zdravú a regenerovanú pleť. Konzistencia je ľahká krémová, krém má vyhladzovať, ochraňovať a znižovať prejavy únavy pleti okolo očí. Je určený pre vekovú kategóriu od 25 do 35 rokov. Tento krém som skúšala zatiaľ len dvakrát a s jeho vyhladzujúcimi účinkami môžem len súhlasiť. Páči sa mi jeho ľahké a pritom vyživujúce zloženie, do pleti sa pekne vstrebe a je vhodný aj pod make-up. Jediné čo mi na ňom vadí je jeho vôňa, ktorá mi pripomína "vôňu" pokazeného krému, z čoho som dosť na pochybách, pretože neviem, či tak voňať má alebo je tento môj kus nejaký chybný. Hojivý roztok Love Nature s výťažkom z čajovníka som používala kedysi vo forme olejčeka, a bola som s ním veľmi spokojná, tak som zvedavá, či tento bude taký istý.
Zvyknete si aj vy objednávať z Oriflame? Ak áno, ktoré výrobky sú vaše obľúbené? Budem rada, ak sa so mnou podelíte o tipy na produkty, s ktorými ste spokojné :)

A na záver vám chcem všetkým zaželať krásne Vianoce plné pohody, pokoja a radosti. Užite si ich v zdraví a príjemnej atmosfére!

8 komentárov

  1. Z Oriflame objednávam len niekedy, ale super veci:)...ten krém na ruky s jablkom a škoricou by som strašne potrebovala!
    Aj tebe šťastné a veselé!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá sada vyzerá naozak veľmi atraktívne. Milujem predvianočné nákupy najmä oriflame, majú tam veľmi zaujímavé akcie a sady

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dříve jsem z Oriflame objednávala často. Teď spíše objednávám z Avonu. Ale ze zkušenosti vím, že Oriflame má skvělé produkty.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zajímavé produkty, já mám od Oriflame jen korektor a řasenku které jsem dostala, zatím o značce moc nevím :D
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten krem jablko a skorice bych chtela. Ta sada kremiku vypada dobre.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Z Oriflamu jsem ještě nikdy nic neměla, ale třeba hned ta sada tří mini krémů je úplně božská! :)
    Krásné vánoční svátky i tobě :)

    Zvu Tě na mojí Giveaway!

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  7. same krasne veci! Oriflame je podla mna super znacka a ich vyrobok mozes teraz vyhrat aj v mojej GA:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/12/povianocna-ga.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.