Vianočné darčeky | 2015

Najprv by som vám chcela prezradiť, čo obsahoval balíček, ktorý som vyhrala v utajenej vianočnej súťaži u Táničky. Ako už vidíte, bol plný úžasných produktov, z ktorých sa veľmi teším a ešte raz Táni moc ďakujem :) V balíčku sa nachádzal sprchový gél od Balei z limitovanej edície s vôňou ruží a múčenky, Tetesept pena do kúpeľa "pocit beztiaže" s vôňou mandľových kvetov a Alverde nočný krém na suchú pleť z divokých ruží .

Z dekoratívnej kozmetiky sa v balíčku nachádzal krásny glitrový lak od Rimmelu "glitter bomb", fuchsiový od Maybelline a tyrkysovo-zelený od Miss Sporty. Ďalej Maybelline rúž v odtieni "red revolution", lesk na pery "berry cupcake" od Essence a colortrend gélový trblietavý očný tien od Avonu. Essence My Skin hydratačná papierová maska s uhorkou, vzorka Playboy sprchového krému a Vichy krému, vonné sviečky "Grandma's kitchen" a sladkosti.
No a teraz nasledujú darčeky, ktoré som dostala od rodičov a priateľa. Veľmi sa teším Dove telovému mlieku DermaSpa, ktoré úžasne vonia a Yves Rocher sprchovému peelingu z vianočnej kolekcie s vôňou kandizovaného pomaranča a škorice.
Od YR som dostala ešte tonizačnú pleťovú vodu v spreji, krém s nezameniteľnou vôňou SoftCaress od Oriflame a ručne vyrobený svietnik od postihnutých detí.
Štetec na tekutý make-up od Vichy, tmavofialovú kajalovú ceruzku značky Kiko a Revlon lak na nechty "Grey Suede" v mega 14,7 ml balení.
Neodolala som akcii od theBalm 2+1 zadarmo a tak som si vybrala vytúžený Mary Lou Manizer rozjasňovač a očný tien v jednom, Sexy Mama neviditeľný zmatňujúci púder a korektor time Balm.
Wet brush-pro Detangle Professional kefu vhodnú na rozčesávanie mokrých i suchých vlasov.
DKNY náušničky, ktoré mi ihneď padli do oka mám od priateľa. Sú z chirurgickej ocele a tvorí ich kombinácia striebornej, zlatej a medenej farby.
A z oblečenia som dostala santovské pyžamo s výstižným nápisom "Dear Santa, I want it all", vianočné teplučké papuče, nohavičky a Puma legíny.
Dúfam, že ste si aj vy našli pod stromčekom aspoň jeden darček, po ktorom ste túžili :)

30 komentárov

  1. Úžasné darčeky si dostala. Veľmi sa mi páčia tie laky, nakoľko milujem farby a tieto laky majú skrátka úžasnú farbu. Páči sa mi že si ako blogerka dostala veľa-veľa kozmetiky :) Ktorú určite aj využiješ.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dostala jsi krásné dárky! Snad úplně ze všech věcí bych měla velkou radost i já. :) Ty vánoční bačkory jsou naprosto dokonalé! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne darčeky, a zaujali ma naušničky pekné veľmi:) Yves rocher škorica pomaranč to je krásna vôňa určite budes sním spokojná a tonizačnú vodu mám tiež ale daj si ju trochu dalej od tváre má taký silnejší strek ved uvidíš ako ti bude vyhovovať:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprcháč je výborný, tieto peelingové od YR sú asi všetky super :) Tonizačnú vodu som si zvykla dávať skôr na vatový tampón, lebo naozaj veľmi silno strieka, no už si pomaly zvykám ju nastriekať priamo na tvár, nakoľko ju tak pleť oveľa lepšie príjme.

      Odstrániť
  4. Super darčeky:)
    Tá limitka od YR ma už dosť láka asi si ju pôjdem kúpiť!
    A gratulujem k výhre, vyhrala si super veci:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wooow koľko kozmetiky :D. Aj na mňa sa usmialo štaste a pod stromcom som si niečo z kozmetiky našla :). The Balm by som chcela veľmi vyskúšať :). Nie je zač :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne darčeky :D presne ten istý rúž od Maybelline mám aj ja :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Juuuu, no ty si musela poslúchať celý rok, keď ti Ježiško nadelil toľko krásnych darčekov.. :-) Až budeš skúšať rúž, daj mi vedieť ako kryje, či je to len taká jemná farbička, alebo pekne sýta červená :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzi rúž kryje veľmi pekne, len farba nie je sýta červená, je to taká malinovo-červená.

      Odstrániť
  8. Dostala jsi krásné dárečky a vidím, že letos skoro každý dostal něco z vánoční limitky Yves Rocher :)

    Limitovaná vánoční edice Yves Rocher

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie limitky sa im naozaj vydarili, darček od YR musel asi každého potešiť :)

      Odstrániť
  9. Povedene darecky. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. na ten rozjasňovač se chystám a asi už neodolám :D
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásne darčeky :)

    Pozývam ťa na vianočnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Aj ja používam tie čajové sviečky od Grandma´s kitchen a som s nimi veľmi spokojná. Musím vyskúšať aj tieto. A rovnako ma zaujal aj ten ručne robený svietnik od Oriflame.
    http://tobecreativehasnolimits.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Aj ja používam tie čajové sviečky od Grandma´s kitchen a som s nimi veľmi spokojná. Musím vyskúšať aj tieto. A rovnako ma zaujal aj ten ručne robený svietnik od Oriflame.
    http://tobecreativehasnolimits.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. tie papucky su rozkosne :)
    Pozyvam na povianocnu GA o Guess a Dermacol:) tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/12/povianocna-ga.html

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Moc pěkné dárečky ♥
    adele-bloguje.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  16. krásne darčeky! Od theBalm si vybrala dobre! teda mám Mary Lou a timeBalm a oba sú skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tie papuče su úúúžaasne.
    Také by som chcela v šatniku.
    www.citygirl159.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  18. juj tie laky:)) ale parádne darčeky všetky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Teda to je kosmetiky :) mám moc ráda takové články, vždy mě inspirují, abych hned další den běžela a něco si v drogerii koupila :D, krásné dárky!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. krásne darčeky, ani som nevedela, že Vichy robí štetce :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.