Vlasová kozmetika INSIGHT

Keď na Bio Beauty prebiehala akcia, pri ktorej bolo možné získať šampón zadarmo, tak som síce istý čas nad kúpou váhala, no nakoniec som objednávku Insight regeneračnej masky na poškodené vlasy (tá išla mamine) a Insight hydratačného kondicionéru na krepovité vlasy (+šampón z tej istej rady) predsa len uskutočnila, čomu som teraz veľmi rada. Keďže mnohé z vás túto značku nepoznajú, rozhodla som sa vám o týchto dvoch produktoch napísať niečo viac, a nielen preto. Sú skutočne perfektné! No viacej už v článku :)
Na úvod by som len chcela poznamenať, že sa jedná o prírodnú, profesionálnu kozmetiku talianskej značky. Oba výrobky obsahujú kakaové maslo, olej z bavlny, konopný olej a bio výťažky z ľanového semena. Naopak neobsahujú SLS (laurylsulfát sodný), parabény, silikóny, farbivá ani minerálne oleje. Vôňa je bez alergénov.
Mám husté, tvrdé, krepovité a dosť neposlušné vlasy so sklonom ku kučeravosti. Najviac ma hnevajú vyrastajúce vlasy, ktoré mi dosť často stoja. Po pravde, nečakala som, že mi moju hrivu niečo skrotí, nakoľko som toho už celkom dosť poskúšala, no keďže ide o hydratačnú radu na krepovité vlasy, tak som do vyskúšania išla s dúfaním, že uvidím aspoň nejaký efekt. A ten sa teda aj konal! Dokonca už pri prvom použití som videla výsledky. Momentálne je to už vyše troch týždňov, čo šampón a kondicionér používam. Moje vlasy sú jemnejšie, lesklejšie, skrotené, takmer bez náznakov krepovitosti a hlavne mi malé vyrastajúce vlásky nestoja :) 
Šampón má ľahkú gélovitú priehľadnú konzistenciu, krásne vonia a veľmi dobre pení, čo ja u šampónov dosť oceňujem, nakoľko pri slabej penivosti šampónu mám pocit, že mi vlasy vôbec neumyje a taktiež ma to znervózňuje a potom vlastne taký produkt ani nepoužívam.
Kondicionér ma prekvapil výrazne zjemňujúcim účinkom. Pri zmývaní sú vlasy hebké a oveľa ľahšie sa rozčesávajú. Konzistencia je krémovitá, ako to už zvyčajne u kondicionérov, resp. balzamov býva. Vôňa je ako aj u šampónu príjemná, pomerne výrazná, no mne nevadí, páči sa mi práve, že po umytí mi vlasy pekne voňajú.
Balenie výrobkov je praktické, viete si ich uzatvoriť, a tak sa nemusíte obávať, že vám z nich bude obsah vytekať. Cena za balenie 500 ml je 4,90 € (ako u šampónu, tak u kondicionéru), čo je podľa mňa skutočne veľmi priaznivá cena.

Na fotografii môžete vidieť konzistenciu šampónu (vľavo) a kondicionéru (vpravo).
Zaujali vás tieto výrobky? Kúpili by ste si ich aj vy, alebo máte svoje overené produkty?

15 komentárov

  1. Tak toto vyzerá super. :) ešte dom síce o značke nepočula, no konzistencia i objem ma zlákal a samozrejme aj tvoja recrnzia.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na adventnú GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada :) Mne sa vlasy skutočne o dosť zlepšili :)

      Odstrániť
  2. To je skvělé. Mě z přírodních šamponů sedly pouze značky Alterra a Alverde

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Alterry ani od Alverde som na vlasy zatiaľ nič neskúšala. Insight je mojou prvou prírodnou vlasovou kozmetikou :)

      Odstrániť
  3. Mám rada takéto šampóniky s pumpičkou, je to podľa mňa skvelé hlavne ak potrebuješ presne nadávkovať šampón. A tá akcia sa im tiež podarila, aspoň máš možnosť vyskúšať viac výrobkov. :)

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2015/11/christmas-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja taktiež, aplikácia je tým pádom oveľa rýchlejšia a pohodlnejšia :)

      Odstrániť
  4. Tak o téhle značce jsem do teď vůbec nevěděla,ale jelikož mé vlasy jsou dost krepaté,tak bych tohle měla rozhodně vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som s touto značkou zatiaľ veľmi spokojná, určite odporúčam vyskúšať, aj keď každému môže vyhovovať niečo iné :)

      Odstrániť
  5. Ak je šampón taký hydratačný niečo také by sa mi zišlo hlavne na moju suchú pokožku hlavy, a dobre vravíš ešte som o tejto značke nepočula ale niečo hydratačné na vlasy(pokožku hlavy) surne potrebujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo sa týka tej pokožky hlavy, tak sa mi zdá, že po používaní týchto produktov ju mám v oveľa lepšom stave, takže hydratačný účinok tam určite je. No vlasy sa mi celkovo dosť zlepšili, sú jemnejšie a uhladenejšie :)

      Odstrániť
  6. Wau, to vypadá skvěle, nechápu, proč jsem to neobjevila dříve, když na tomto typu vlasové kosmetiky bez chemikálií ujíždím. Tomu se musím podívat na zoubek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak to díky za tip, přesně něco takového bych totiž teď potřebovala!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Túto značku som nepoznala. A keď som začala čítať tento článok a "počula" som aké sú tie produkty skvelé tak som ich chcela vyskúšať...no potom ma napadlo že to bude určite niečo drahé, ale keď som si prečítala tú cenu?! Tak tieto "vlasovky" musím vyskúšať ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som s nimi skutočne veľmi spokojná a zatiaľ je to asi naj zo všetkého, čo som kedy vyskúšala.

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.