Nákupy a novinky /apríl 2016/

Krásny dník!
Keďže už je pokročilejší začiatok nového mesiaca, tak ako tradične, prichádzam s nakupovacím článkom. Myslela som, že za tento mesiac bude toho menej, no nakoniec sa mi toho nazbieralo pomerne dosť a takmer z každého jedného kúsku mám radosť :)
Začnem vlasovou kozmetikou. Keďže mi došiel môj obľúbený suchý šampón od Batiste, tak som si samozrejme hneď bežala kúpiť nový, tentoraz som sa rozhodla vyskúšať fruity and cheeky cherry s ovocnou vôňou. Ďalší suchý šampón od Dove som kúpila za fajn cenu, a ak ich mám porovnať, tak Batiste stále vedie :) Môj prvý produkt od Aussie - penové tužidlo na tvarovanie kučier a lesk s nádhernou vôňou divokej čerešne, z ktorej som úplne nadšená. Pena skutočne funguje a rozmýšľam, že by som vám o nej napísala aj samostatný príspevok. V Yves Rocher som využila skvelú ponuku - ku každému nákupu nad 1,99 € šampón podľa vlastného výberu zadarmo. Kúpila som si opäť môj milovaný sprchový peelingový gél malina a mäta a osvedčený žihľavový šampón na mastné vlasy.
Od Dove tu mám tri antiperspiranty v gulôčkovej, tuhej a sprejovej verzii, na ktoré bude samostatná recenzia.
Ďalšia Dove nádielka, z ktorej som takmer odpadla :D Všetky výrobky sú z kolekcie DermaSpa - 3 produkty z rady youthful vitality, uplifted telové mlieko, gél s masážnou hlavicou a olej pre pružnejšiu a pevnejšiu pokožku a summer revived tónovacie telové mlieka.
Piz Buin Tan & Protect mlieko a olej na opaľovanie s SPF 30 urýchľujúce proces opálenia. Mlieko na opaľovanie som si kúpila prvý krát minulé leto a bola som z neho absolútne nadšená. Ja, s veľmi svetlou pokožkou, ktorá sa pomaličky a obtiažne opaľuje, s vypočutím si x poznámok, aká som bledá, či nikam nechodím, môžem povedať, že to je zatiaľ najlepší produkt /resp. značka/ na opaľovanie! Pokožka sa mi skutočne rýchlejšie opálila a mala pekný hnedý nádych. Piz Buin je pre mňa jednoznačne TOP a keď si prečítate aj množstvo ďalších recenzií, tak nájdete takmer samú chválu. Produkty som objednávala z parfems.sk, kde sú za najlepšie ceny. V dm-ku som objavila olej na holenie pre citlivú pokožku od Balei. Olejček krásne vonia, je k pokožke veľmi šetrný a navyše zabraňuje tvorbe vyrážok po holení.
Prvý produkt z môjho jarného wishlistu - Victoria's Secret Aqua Kiss telový sprej a mlieko. Zatiaľ som ich nestihla poriadne vyskúšať, no určite vám o nich neskôr napíšem viac. Parfumovaná voda od DKNY mi príde obyčajná, vonia po mandarínkach, síce výdrž nie je najhoršia, no poputuje ďalej... Ozaj, ak by ste mi vedeli poradiť parfém/toaletnú vodu s aquatickou vôňou (s nádychom vánku mora a čistoty), budem veľmi vďačná :) Zatiaľ mám vo výhľade Kenzo L'eau Par Kenzo.
V Tescu majú teraz akciu na všetky výrobky od Ziaji, a tak som si kúpila aspoň jemný odličovač na oči. Ziaja uhorkový pleťový krém proti nedokonalostiam mám z Kauflandu, kde bol za super cenu. Z Mary Kay som si objednala Botanical effects hydratačný krém s SPF 30 a náhradné kefkové nádstavce.
Zendium zubná pasta a trio kefiek som dostala na testovanie. Dontodent medzizubné kefky z dm-ky, bez ktorých sa už nezaobídem.
No a mám tu aj niečo z dekoratívky. Bourjois Volume Glamour riasenku z wishlistu, najobľúbenejší a konečne zohnaný camouflage korektor od Catrice a tyčinkový korektor od Dermacolu. V dm-ku prebiehala 25 % zľava a tak som si kúpila lesk Rimmel Oh My Gloss v odtieni 330 Snog, vyhladzovač pier od Catrice v odtieni 040 Coffee To Go a Essence 4v1profi pilník.  
A čím ste si spríjemnili vy minulý mesiac?

17 komentárov

  1. Samé super veci si si nakúpila. :-) Telováý sprej bude určite super, jeden mám doma :) a na ten suschý šampon Batiste si už chcem kupiť aj ja, lebo všade o ňom čítam, aký je skvelý. :-) A teším sa, že spomínaš aj čosi na holenie od Baeli olejček, ja potrebujem už niečo buď nejakú penu, gél alebo čosi, určite sa na to lepšie pozriem v drogerii. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Batiste ti určite odporúčam, aj olejček od Balei, peny majú takisto veľmi dobré :)

      Odstrániť
  2. Batiste mám naozaj veľmi rada, aj keď som práve tento čerešňový ešte nemala

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala predtým Batiste Original a ten sa mi zdal o niečo lepší ako tento čerešňový.

      Odstrániť
  3. To je pořádná nálož nákupů! Dove mám moc ráda! Batiste jsem si koupila nedávno a beru si ho sebou na cesty :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám Dove taktiež moc rada :) Batiste sa stal mojím obľúbencom, používam ho pravidelne.

      Odstrániť
  4. Skvelé produkty, všetky do jedného. Dove som dostala taktiež na testovanie a bola som unesená, koľko vecí mi prišlo. ;) Na deodoranty Dove už je na blogu recenzia, sú fakt suprové.
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa z Dove deodorantov najviac páči tuhá verzia, tiež už chystám na ne recenziu :)

      Odstrániť
  5. Jsem zvědavá na ten tělový sprej od Viktroky. Jinak té akce Yves Rocher jsem taky využila a pořídila si šampon na poškozené vlasy a k tomu kondicioner :)

    Weleda | Rodinný set tradičních výrobků

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tým akciám v Yves Rocher neviem takmer nikdy odolať :)

      Odstrániť
  6. Naozaj krásne veci si si kúpila ♥
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Také jsem si odškrtla tělový sprej od VS ze svého wishlistu :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvělý výběr. Ziaja odličovač očí je docela fajn. A co mám na svém wishlistu tak je korektor od Catrice. Jen ho ještě sehnat.. :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky :) Ja som ho taktiež dlho zháňala a už som si aj začala myslieť, že ho prestali vyrábať, lebo takmer nikde nie je k dostaniu.

      Odstrániť
  9. krásne nákupy :) na Batiste sa tiež dlho chystám :)
    Drews Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Od Victoria Secret mám veľmi rada spodné prádlo, ale tiež plánujem vyskúšať aj telový sprej. Pre mňa je super, že VS netestuje na zvieratách, takže ich produkty môžem používať aj ja :-).

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.