Nákupy a novinky /máj 2016/

Ahojte! Konečne sa vám hlásim s nákupmi za mesiac máj! V škole som mala dôležité povinnosti, na ktoré som sa chcela plne koncentrovať, takže preto májový shopping článok až takto oneskorene. Veľmi sa teším, že mám dnes čas a môžem sa venovať i blogerským záležitostiam :) A teraz už k nákupom.

Minulý mesiac som nakupovala prevažne oblečenie, preto som sa u kozmetiky snažila už troška šetriť a nekupovať zbytočnosti. Keďže sme boli s priateľom v obchodnom centre City Aréna v Trnave, kde má Ziaja svoju predajňu, zastavili sme sa v nej a povyberali sme si zopár produktov. Priateľ si vzal pánsky sprchový gél a šampón 2v1, mne sa zapáčil limetkovo-citrusový osviežujúci sprchový gél. Ako darček k nákupu sme dostali micelárny gél s výťažkami uhorky a mäty a obsahom PHA kyseliny. 

Olivový sprcháč spolu s krémikom na ruky mali za výhodnú cenu v 101 drogérii. S nekončiacimi sa problémami s pleťou, ktoré sa stále dokola opakujú a vracajú už vážne neviem čo a ako na ne, a tak som sa rozhodla vyskúšať karbónové mydlo od Soaphorie a vôbec neľutujem. Mydielko je skvelé, prekvapilo ma, že vôbec pleť nevysušuje, nedráždi, a veľmi pekne a dôkladne ju vyčistí.
Ďalšie Ziaja produkty - krémové sprchové mydlo s obsahom pomarančového masla a D-pantenolu, výživný krém na chodidlá + množstvo vzoriek od milej pani predavačky :)
Od Rexony mi došli na testovanie krémové antiperspiranty, ktoré mám nachystané i pre vás do súťaže :)
Konečne som sa dostala do novej Teta drogérie, na ktorú som bola veľmi zvedavá, a musím uznať, že rekonštrukcia dostala drogériu na úplne inú úroveň - príjemné prostredie, káva/čokoláda pri nákupe nad 1 euro zadarmo a pomerne veľký výber rôznych značiek so širokým sortimentom a super akciami. V Tete som kúpila Zendium zubné pasty a mini suchý šampón od Aussie.
Od maminy som dostala Vichy cestovný set, ktorý obsahuje termálnu vodu v spreji, micelárnu vodu, hydratačný krém a gélový fluid s SPF 50. Miniatúrky L'occitane sprchového gélu a telového mlieka s vôňou verbeny a z Lidlu Cien čistiaci gél na ruky. 
Odolať 30 % zľave v predajniach Pupa sa jednoducho nedalo, a hneď ako som zistila, že majú z príležitosti sviatku dňa matiek túto zľavu, utekala som si po vytúžené vodeodolné očné tiene Made to Last Waterproof v tyčinke v odtieni 005 desert taupe a v tmavšie v odtieni 006 bronze brown plus krémový korektor na tmavé kruhy pod očami. Z očných tieňov som nadšená, rovnako ako aj z korektoru, ktorý síce nekryje ako kamuflážový od Catrice, no za to očné okolie jemne prejasní a má príjemný aplikátor s hustejšou konzistenciou. Ďalším kúskom, ktorý som jednoducho musela kúpiť je Artdeco Hydra Lip Booster lesk na pery v odtieni 37-translucent baby rose s úžasným ľahkým, ako keby vodovým zložením, ideálnym práve na leto.
Pupa korektor (odtieň 001 light beige), Pupa očné tiene v tyčinke - 005 desert taupe, 006 bronze brown, Artdeco lesk na pery 37-translucent baby rose

Máte skúsenosti s nejakým z týchto výrobkov?

17 komentárov

  1. Pasty zendium máme doma teď dvě a za mě jsou fajn. A produkty od Ziaji mám doma asi dva z kozí řady, ale chystám se na další nákupy.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som so Zendium pastami taktiež spokojná :) Výrobkov od Ziaji som zatiaľ moc nevyskúšala, no veľmi sa mi páči ich očný šalviový gél proti opuchom.

      Odstrániť
  2. Krásne nákupy, Ziaju musím vyskúšať, počujem na ňu samé chvály. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ja som taktiež na Ziaja výrobky čítala doposiaľ takmer samé pozitívne recenzie, tak som sa rozhodla, že musím toho viacej vyskúšať :)

      Odstrániť
  3. Moc pěkné nákupy :) Ziaju bych taky ráda vyzkoušela :)
    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nákupy jsou super :) Jinak od Ziaji bych ráda také vyzkoušela daleko více věcí vyzkoušela jsem cca jen 3 :) krém na ruce, toaletní vodu a odličovac ocí :)))
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky :) Ja som zatiaľ takmer so všetkými produktami od Ziaji bola spokojná, až na odličovač, ktorý sa mi zdá slabý. Som zvedavá na sprcháče, čo som kúpila :)

      Odstrániť
  5. Moc krásne fotky ♥♥ všetko sú to skvelé produkty ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pekný článok ! :)
    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY : partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Škoda, že Ziaja nemá niekde bližšie predajňu, ale určite chcem niečo od tejto značky vyskúšať. Najprv ma však veľmi nezaujala, no čítam o nej čoraz viac a nejak ma láka vyskúšať ju. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V Nitre sa dá celkom slušný výber Ziaja produktov nájsť i v Tescu, no v prejdani je toho oveľa viac, o mnohých výrobkov som ani nevedela...

      Odstrániť
  8. tie miniaturky Loccitane mam tiež a voňaju riadne intenzivne hlavne to telove mlieko:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noo tak to teda áno, sprcháč mi vonia príjemne, no vôňa mlieka sa mi už moc nepáči.

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.