Čo zbaliť do kozmetickej tašky na krátky trip

Ahojte!
Zajtra odchádzame s priateľom na menšiu dovolenku, resp. taký poznávací výlet do Budapešti, a keď som si chystala veci, napadlo mi, že by som vám mohla napísať, čo všetko z kozmetiky si chcem zo sebou zobrať, a teda, čo by v mojej kozmetickej taške nemalo chýbať. Väčšinu kozmetiky som sa snažila zobrať len vo forme vzoriek, aby som kufor zbytočne nezapĺňala veľkými a objemnými baleniami. Tento článok berte len ako moje tipy, ktorými sa môžete inšpirovať pri balení sa na viacdenný dovolenkový pobyt :)

Ako prvé nemôžu v kozmetickej taštičke chýbať opaľovacie prípravky, a treba si ich zbaliť aj v príprade, že sa budete len po meste túlať, pretože aj tam vás môže slniečko spáliť. Mojim favoritom je opaľovacie mlieko s SPF 30 od značky Piz Buin, na tvár mám vzorku krému a zmatňujúceho fluidu a na slnečnú ochranu počas dňa La Roche-Posay osviežujúci ultraľahký sprej SPF 50 s efektom neviditeľného závoja. Na pery sa mi najviac osvedčil Carmex. Slnečné okuliare sú samozrejmosťou.
Z vlasovej starostlivosti som si zbalila vzorku Ducray šampónu, mini balenie Orofluido kondicionéru, Batiste suchý šampón, ktorý sa vždy hodí, Dove regeneračné olejové sérum a kefu, pretože len s ňou si poriadne a šetrne rozčešem umyté vlasy.
Sprchové gély mám našťastie taktiež v mini baleniach (tieto sú z Marks&Spencer), pribalila som i vzorku Ziaja kakaového telového balzamu, 30 ml Cien krémik na ruky, antibakteriálny gél na ruky, žiletku, malú pastu na zuby a Rexona antiperspirant - rozhodla som sa pre sprej, pretože krémová verzia sa vplyvom tepla roztápa a produkt následne začne tiecť.
Keďže som si nechcela brať toaletnú vodu v sklenenom flakóne, rozhodla som sa pre milovaný telový sprej od Victoria's Secret a prihodila som k nemu i telové mlieko, ktoré pokožku krásne zjemní a prevonia.
Prípravky na pleť - takmer všetky vo vzorkových baleniach - Vichy termálna voda v spreji, micelárna voda, čistiaci gél na tvár, Missha hydratačný toner spolu s emulziou, Ziaja očný gél proti opuchum, vzorka olivového denného pleťového krému, čajovníková tyčinka na vyrážky a EOS mätový balzam na pery.
Z dekoratívnej kozmetiky si beriem len najpoužívanejšie produkty, a to Missha bb krém, korektory, theBalm Sexy Mama transparentný púder, Kiko bronzér, Makeup Revolution lícenku, e.l.f. kit na obočie, Essence make me brow, maskaru od Bourjois, Pupa očné tiene v tyčinke a lesky na pery od Rimmelu a Artdeco.
A na záver si určite treba zobrať potrebné lieky, citlivým očiam sa môžu zísť očné kvapky, ďalej náplaste, vreckovky a tiež sa môžu hodiť i vlhčené obrúsky. Samozrejme som zabudla odfotiť odličovacie tampóny a také maličkosti, ako pilník a klieštiky na nechty, a možno si vezmem aj nejaký lak na nechty a odlakovač :)
A čo nesmie chýbať vo vašej kozmetickej taštičke?

12 komentárov

  1. Skvělý výběr produktů! Celkem bych se divila, kdybys toto všechno narvala do jedné taštičky ,-) Jinak já jsem si teď v létě hodně oblíbila Batiste, určitě mi nesmí chybět opalovák, antiperspirant... více méně to máme podobné :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Hehe, no to áno, do taštičky sa to ani mne nedalo, skôr som myslela na väčšiu kozmetickú tašku, resp. kufrík :)

      Odstrániť
  2. Naozaj výborný výber produktov! :) U mňa nesmie chýbať hlavne starostlivosť o vlasy a o pleť, iné veci veľmi neriešim.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem moc :) U mňa je asi najdôležitejšia starostlivosť o pleť, ale rovnako sa snažím starať i o vlasy a telo :)

      Odstrániť
  3. Ja najradšej nosím tiež také vzorky, ktoré nezaberajú veľa miesta a nie sú ťažké. Raz som si zbalila kufor a mal 25 kíl :D čo je viac ako polovica mojej váhy, takže som mala čo robiť. Lenže ja sa nerada balím a stále si toho zoberiem koooopec v domnienke, že všetko budem faaaakt potrebovať :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som na tom podobne, balenie vecí neznášam, pretože stále rozmýšľam, či som niečo nezabudla atď... a tiež si myslím, že budem potrebovať toho veľa :D

      Odstrániť
  4. Kefu Remington to som teda ešte nevidela:) ale u mňa by určite kefa nechýbala, tú špirálku ti závidím bourjois či ako sa to píše :-D chcem si ju tiež kúpiť ale ešte zatiaľ mám jednu:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S Bourjois špirálou som veľmi spokojná, ak si ju budeš chcieť kúpiť, tak určite odporúčam objednať si ju z nejakého eshopu, na nete sa dá zohnať oveľa lacnejšie :)

      Odstrániť
  5. balím obdobně - hlavně miniaturky a vzorečky, které se konečně hodí :D jen bych se měla naučit konečně nepodceňovat ochranu před sluníčkem. ihned se spálím a teď v Římě jsem si pěkně dala :X

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa inak tiež nakoniec trocha spálila, niekedy je to slniečko strašne agresívne.

      Odstrániť
  6. produkty by si trafila aj keby bališ taštičku pre mna :) 👌🏻❤️ super vyber
    adrianestyle

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.