From unpopular to FAVORITE

Krásny večer!
Stalo sa vám už niekedy, že ste spočiatku s nejakým produktom neboli spokojné a potom ani neviete ako, ste ho zaradili medzi obľúbené a najpoužívanejšie? Mne sa tu takýchto produktov za posledný čas nazbieralo dokopy až 6! Jedná sa o výrobky, ktoré ma najprv ničím nenadchli, neprišli mi nijako výnimočné a dokonca som na nich frflala a myslela som si, že ich nikdy nespotrebujem. Keďže mi ich bolo ľúto len tak nechať ležať v poličke, snažila som sa ich aspoň občas vytiahnuť a kúsok z nich minúť. Po častejšom používaní som si uvedomila, že po nich siaham rada a že som im sprvoti nedala poriadnu šancu dostatočne ich otestovať. Momentálne sú z nich moje obľúbené produkty, ktoré používam každý deň :)

Burt's Bees balzam na nechtovú kožtičku s citrónovou vôňou budil vo mne dojem obyčajného balzamu, ktorý nebude mať žiadne extra účinky. Po viacerých použitiach som zistila, že dokáže "sceliť" zádery okolo nechtov a nechtovej kožtičke poskytuje dostatočnú regeneráciu a výživu. Keď s rukami celý deň pracujem, napr. upratujem a ruky si stále máčam, večer balzam do pokožky okolo nechtov poriadne vmasírujem a ráno nie je takmer vôbec poznať, že som predchádzajúci deň vystavila ruky a nechty väčšej námahe. O vanilkovom kréme na ruky Figs & Rouge som už písala v tomto článku. Sťažovala som sa na jeho vôňu, ktorá mi prišla nepríjemná, a naopak teraz, si po natretí rúk vôňu francúzskej vanilky vychutnávam :D Taktiež sa mi páči, že sa do pokožky ihneď vstrebáva a vytvorí na rukách ako keby gélový, nemastný, ochranný film. Hydratačnými účinkami mi v letných mesiacoch úplne postačuje, no v zime mám radšej hutnejšie krémy.

Balzamom na pery bola venovaná samostatná recenzia - odkaz TU, a práve Carmex si zo všetkých vyslúžil najmenej chvály, čo ma teraz celkom mrzí. Jeho príchuť mi síce stále trocha prekáža, no obľúbila som si ho pre jeho obnovujúce účinky - ako jediný zbavil moje pery šupiniek. Teraz ho používam každý deň, nakoľko už viem, že perám poskytne dokonalú ochranu pred vysušením a slnečnými lúčmi. Mintový EOS mal u mňa ihneď pozitívny ohlas, no aj tak som ho používala pomenej a dávala prednosť iným balzamom. No na leto je ako stvorený, pretože pery nezaťažuje mastným filmom a navyše ich aj príjemne schladí. Spolu s Carmexom sú aktuálne mojimi najpoužívanejšími balzamami počas dňa.

Keď začal boom so špongiami na make-up, rozhodla som sa vyskúšať túto od Real Techniques. Neviem prečo som na ňu mala zo začiatku taký hlúpy názor (článok TU), keď ju teraz úplne zbožňujem a na nanášanie bb krému/make-upu už nepoužívam nič iné. Najmä na bb krém mi príde úplne najideálnejšia, rozotrie ho pekne do stratena, a aj keď miniem viacej produktu, môžem povedať, že výsledok stojí za to. No a na záver tu mám theBalm Sexy Mama transparentný púder (recenzia). Za tým, že pleť s ním vydrží bez lesknutia max. 6 hodín si stále stojím, no momentálne mi príde oveľa ľahší a tiež pocitovo príjemnejší ako sypké púdre, u ktorých mám naopak pocit zaťaženej pleti. 

Máte aj vy nejaké obľúbené produkty, ktoré ste predtým do tejto kategórie nezaraďovali?

19 komentárov

  1. Carmex bych moc ráda vyzkoušela :) A super formát článku!

    Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. díky :) ja by som chcela od Carmex vyskúšať aj ich tyčinkové verzie :)

      Odstrániť
  2. Super nápad na článok! Teraz si nespomeniem na žiaden taký produkt, ale určite by sa doma nejaké také neobľúbence-obľúbence našli :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka! Tak to som rada, že v tom nie som sama :) Určite by som aj ja ešte nejaký produkt našla :D

      Odstrániť
  3. Krásný článek :) Pudr od The Balm také mám a už jsem na dně. Mám ho ráda hlavně v létě protože je hodně lehoučký :)
    Gabrieless

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Presne tak, teraz na leto je ako stvorený a navyše sa vmestí takmer do každej kabelky :)

      Odstrániť
  4. Takových produktů, které jsem si zamilovala až postupně, bych našla určitě víc (jen mě teď zrovna žádný nenapadá :D) Zaujal mě EOS, vůbec jsem nevěděla, že se prodává i v takovéto podobně, přijde mi to mnohem praktičtější než ten klasický kulatý :)

    News | Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tyčinková verzia EOS je určite praktickejšia, síce som klasický EOS nemala, ale tento sa mi ihneď páčil oveľa viac :)

      Odstrániť
  5. po prečítaní článku som hneď musela ísť loviť niečo na pery..:D aj mne sa to občas stáva,že odstavené produkty sa neskôr stávajú miláčikmi :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hehe :) aspoň tak potom vieme tie produkty spotrebovať :)

      Odstrániť
  6. Tie fotky máš naozaj nádherné, Carmex chcem vyskúšať, lebo som ešte nemala veľké šťastie na balzamy na pery.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :) Ja som tak trochu balzamový maniak, stále skúšam nejaké nové, a Carmex by som si kúpila zrejme znovu :)

      Odstrániť
  7. Pekný článok. Mne sa páči tá beauty blender. ja mám z dm drogérie ale už sa mi trhá. A od Thebalm by som chcela oskúšať niečo :)

    Discoveringglam

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Mne táto od Real Techniques vydržala cca 3 a pol mesiaca takmer každodenného používania.

      Odstrániť
  8. Keď nad tým tak uvažujem, tak asi nemám žiadne takýto výrobok. niektoré používam viac, niektoré menej, ale nestalo sa mi, aby sa z neobľúbeného stal obľúbený.
    A som prekvapená tvojím výberom, pretože na tieto produkty čítam len samé chválospevy hneď od prvého použitia :D
    Najviac by som chcela asi vyskúšať ten krém na ruky :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja to tak niekedy mám, že najchválenejšie produkty mi až tak nesadnú alebo nie som z nich taká nadšená, no k týmto som si nakoniec cestu našla :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.