Missha M Signature Real Complete B.B Cream / review

Ahojte :)
Už dlho mám pre vás naplánovanú recenziu na ďalší bb krém od kórejskej značky Missha. Tie z vás, ktoré môj blog už nejaký čas sledujú, vedia, že bb krémy od Misshy úplne zbožňujem. Moja obľúbenosť k ich bb-čkám začala vychýreným M Perfect Cover B.B krémom (recenzia TU) a postupne si ma získal aj M Signature Real Complete B.B Cream. V príspevku by som vám rada priblížila jeho vlastnosti, a zároveň i odlišnosti s M Perfect Cover B.B krémom.

Missha M Signature Real Complete B.B Cream
Popis výrobcu: Multifunkčný bb krém s perfektným krytím a trvaním po dobu 12-tich hodín. Obsahuje nano- komplex a peptidy pre zmäkčenie a vyživenie pokožky; amino- komplex a prírodné, s pokožkou identické lipidy pre maximálnu hydratáciu pokožky a zabránenie nepríjemného lesku; prírodný komplex naturálnych extraktov pre hojenie a obnovu pokožky; peptidový komplex, extrakt z ginkgo biloby a 50 rôznych výťažkov zo vzácnych bylín pre ozdravenie pokožky. Neobsahuje triklozan, parabény, oleje a alkohol. Ak by ste si chceli pozrieť kompletné zloženie, stačí klinúť na domovskú stránku missha.sk. BB krém je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane ciltivej a problematickej. Poskytuje ochranu v podobe SPF 25/PA++.

BB krém mám v odtieni 21 Light Pink Beige, swatch môžete vidieť nižšie. Balenie je 20 ml, dá sa kúpiť aj väčšie 45 ml, ktoré je už s pumpičkou.

Moje hodnotenie:
Čo sa týka sľúbenej 12-hodinovej výdrže, tak s tým úplne súhlasiť nemôžem, pretože pleť sa najmä v tomto období potí a po určitom čase (cca po 5-6 hod.) sa začína lesknúť. Počas dňa sa bb krém z určitých častí do stratena vytráca, avšak, toto vytrácanie by som označila ako prirodzené, bez vytvárania fľakov a máp po tvári. Pre veľmi mastnú pleť zrejme vhodný nebude, no samozrejme treba vyskúšať, pretože každá pleť má individuálne nároky. Ja si dávam pod bb krém aj hydratačný krém s ochranným faktorom, po nanesení bb-čka chvíľu počkám až zaschne, a následne aplikujem púder na zmatnenie pleti. BB má z mojej pleti tendenciu trocha vystupovať, a tým pádom jemne zvýrazňovať problematickejšie, príp. suchšie miesta, čo môže byť však spôsobené aj podkladovým krémom. Inak som si žiadne negatíva nevšimla a s bb-čkom som veľmi spokojná :) 

Porovnanie s M Perfect Cover B.B krémom
Odtieňovo je Signature Real Complete viac béžový ako M Perfect Cover, ktorý má jemne naružovelý sivastý odtieň a pre pleť s ružovým podtónom bude určite lepšou voľbou. Inak by som odtiene oboch krémov zaradila medzi univerzálnejšie, vyhovujúce viacerým tónom pokožky (mne sedia oba, máličko viac možno Signature Real C.). Krytie je u obidvoch ľahšie až stredné, dostatočné na zjednotenie tónu pokožky a prekrytie jemných nedostatkov. Signature R. C. má o niečo hustejšiu konzistenciu ako M Perfect C., ktorý má naopak ľahšiu, krémovejšiu konzistenciu, na pleti nie je takmer vôbec cítiť, čo je práve do aktuálneho počasia veľkým plusom. Oba bb krémy pleť pekne hydratujú a vyživujú, taktiež zlepšujú textúru pokožky, regenerujú ju, upokojujú a chránia, hlavne M Perfect Cover, ktorý má vyššie SPF a tiež zabraňuje vzniku pigmentačných škvŕn.

BB krémy po rozotretí, vľavo M Perfect Cover B.B Cream, vpravo M Signature Real Complete B.B Cream.

Vyskúšali ste už tieto bb krémy alebo nejaký iný produkt od značky Missha?

20 komentárov

  1. Je super, že máš značku, ktorá ti sedí :) Ja obľubujem BB-krém od Manufaktury. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Síce ešte hľadám produkt, ktorý bude úplne naj, no s Misshou som veľmi spokojná :) Na bb krém v Manufakture som už pozerala, ako je na tom s krytím?

      Odstrániť
  2. Vypadají super, já jsem zatím měla jen BB krém od Rimellu a Maybelline a ani z jednoho jsem moc nadšená nebyla.

    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som z drogérkových značiek vyskúšala len bb od Garnieru a bola to katastrofa :D

      Odstrániť
  3. Tak presvedčila si ma, aby som ich vyskúšala. :)

    Pozývam ťa na súťaž na môj blog, Facebook a instagram:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/07/zmen-svoj-zivot-s-fitlist.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada, tak dúfam, že budeš aj ty spokojná :) potom daj vedieť :)

      Odstrániť
  4. Tiše závidím jak dobře sis vybrala. Já mám stále problém sehnat něco, co by padlo mé pleti. Buďto je to tmavé nebo světlé a po práci mám ksichtík mastný od páry od pece. :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne ťa chápem, niekedy je veľmi ťažké nájsť si produkt, ktorý by bol aspoň z 80 % vyhovujúci. No treba skúšať, a raz sa ten dokonalý určite nájde :)

      Odstrániť
  5. Měla jsem pár vzorků těchto BB krémů a bohužel mi nesedly. Na mou plet jsou příliš mastné a těžké. Aktuálně používám CC Bourjois

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na CC od Bourjois som počula veľa chvály, rada by som vyskúšala ich novinku City Radiance make-up spolu s korektorom :)

      Odstrániť
  6. Od této značky jsem nic nezkoušela, ale je pravda, že po jejich bb-creamech jsem už pokukovala.

    Fingers Up 2016
    Giveaway | Victoria's Secret

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vyzera dobre, mne tie BB kremy ale nejak nesedia, neviem :S skusala som od Nivei a Astoru a nic moc.. Ostanem radcej pri pudroch :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Väčšina bb krémov od značiek dostupných v drogérii ani mne nesedia. BB krémy od Misshy sú ale úplne iné, aj keď každému samozrejme vyhovovať nemusia.

      Odstrániť
  8. Mě BBčka nic s pletí nedělají. Radši používám make-upy nebo pouze korektory. :)

    lifestyle and beauty - giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zase úplne prešla na bb-čka, na make-up posledný čas vôbec nemám chuť, nakoľko mi žiadny stopercentne nevyhovuje.

      Odstrániť
  9. Veľmi by som chcela vyskúšať BB od Misshi :) Hádam sa niekedy k nim dostanem, keď znížim zásoby kozmetiky, čo mám doma :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak, ak sa raz k ich BB dostaneš, dúfam, že budeš spokojná :)

      Odstrániť
  10. Zrovna si brousím zuby na nějaký make-up a když jsem u pár blogerek viděla Misshu, tak jsem nad tím začala přemýšlet. Celkově používám místo make-upů větší nánosy korektorů, protože jsem doteď měla špatné zkušenosti s make-upy :D. Například jsem čekala skvělé vlastnosti od bb od Dioru, ale nic moc na to, kolik stojí.
    littlecapsule.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tými make-upmi som na tom podobne... Niekedy je aj potrebné dať produktu druhú šancu, no od drahších výrobkov človek očakáva oveľa viac, čo úplne chápem. Tak nech sa ti podarí nájsť si vhodný make-up/bb krém, s ktorým budeš spokojná :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.