Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment

Takmer každá z nás si vlasy bežne upravuje fénovaním, žehlením, natáčaním alebo farbením, pričom tieto činnosti väčšinou vnímame ako príčinu poškodenia našich vlasov. Ak chceme týmto následkom predcházdať, je potrebné do vlasovej rutiny začleniť prípravky slúžiace na regeneráciu, výživu a celkovú vitalitu vlasov. Rad vlasovej starostlivosti Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment je určený práve pre vlasy namáhané, ktorým napomáhajú udržať ich zdravý vzhľad a krásu. 

Rad Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment je špeciálne vyvinutý na mieru ženám, ktoré si síce vlasy rady farbia, žehlia, kulmujú či inak upravujú, ale napriek tomu ich chcú uchovávať krásne vyživené a lesklé. Obsahuje jedinečnú kombináciu zložiek prispievajúcich k regenerácii vlasov, a napomáha im tak navracať zdravý vzhľad. Kľúčom k výnimočnosti tohto radu je jeho inovatívne zloženie s výťažkami z červených rias a Keratin Nutri Complex, ktoré pomáhajú dopĺňať živiny a regenerovať vnútornú štruktúru poškodených vlasov. Vlasy majú byť po ich aplikácii už na prvý pohľad hladšie, silnejšie a lesklejšie. Rad Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment obsahuje šampón, kondicionér, masku a olejové sérum.

Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment šampón a kondicionér sú určené na veľmi poškodené vlasy. Šampón má napomáhať odstrániť známky poškodenia, doplniť vlasom živiny a posilniť ich zvnútra, pričom je vhodný na každodenné použitie. Kondicionér sa má postarať o hĺbkovú výživu, lesk a pevnosť vlasov. Šampón spolu s kondicionérom používam tri týždne a za ten čas /bez toho, aby som sa na ich účinky príliš sústredila/ som si všimla, že moje vlasy skutočne vyzerajú lepšie, jemnejšie a hlavne zdravšie. Aby som nezabudla, vlasy si dávam pravidelne farbiť, a preto je ich výživa a regenerácia veľmi dôležitá. Šampón i kondicionér sú bielej krémovej (šampón viac tekutej) konzistencie. Šampón po kontakte s vodou vytvorí bohatú penu, s ktorou sa vlasy príjemne umývajú. Kondicionér následne vlasy pekne zjemní a uľahčí ich rozčesávanie. Prípravky vlasy nijako nezaťažujú, ani sa po ich používaní rýchlejšie nemastia. V neposlednom rade musím spomenúť, že oba produkty nádherne voňajú a ich vôňa vo vlasoch ešte istý čas zotrváva, niekedy ju cítim aj na druhý deň po umytí vlasov.
Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment maska na vlasy má vlasy zregenerovať, hĺbkovo obnoviť a vyživiť. Masku sa odporúča naniesť od stredu vlasov ku končekom a nechať 5 minúť pôsobiť. Frekvencia používania závisí od rozsahu poškodenia vlasov, optimum je raz za týždeň. Mám doma viacej masiek na vlasy (aj od profesionálnych vlasových značiek), no ani jedna s mojimi vlasmi nespraví žiadne zázraky. Túto od Dove som si veľmi obľúbila, nakoľko už pri zmývaní cítim ako sú vlasy dokonale zjemnené, taktiež sú poddajnejšie a obohatené o dávku výživy a regenerácie. Dokonca si po jej použití nemusím do vlasov aplikovať ani bezoplachový kondicionér, pretože mi idú po nej vlasy ľahko a rýchlo rozčesať.
Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment regeneračné olejové sérum je vôbec prvým produktom svojho druhu v portfóliu značky Dove. Obsahuje výživné oleje pre dosiahnutie okamžitého lesku. Jeho pravidelné používanie by malo vlasy zároveň posilňovať a zabraňovať ich štiepeniu. Sérum má taktiež vlasom dodať hladký a žiarivý vzhľad. Aplikuje sa do končekov, stačia 3-4 pumpičky. Musím priznať, že pri tomto produkte neviem stopercentne posúdiť jeho posilňujúce účinky proti lámavosti, pretože olejové séra používam pravidelne a dlhodobo, a vďaka nim moje vlasy netrpia rozštiepenými končekmi. Čo však môžem s kľudným svedomím napísať je, že vlasy sú po sére oveľa poddajnejšie, lesklejšie, držia si svoj tvar (len pre zmienku: vlasy si momentálne nefénujem, nechávam ich prirodzene uschnúť), na dotyk sú hebké a vďaka už spomínanej nádhernej vôni všetkých produktov z tejto rady aj príjemne prevoňané - inak tú vôňu som si úplne zamilovala☺Sérum mi vlasy nemastí, ani nespôsobuje ich rýchlejšie mastenie.
Na fotografii môžete vidieť konzistenciu šampónu, kondicionéru a olejového séra.
V Dove balíčku som si našla i túto plochú kefu od značky Remington. Kefa obashuje nylonové ionizačné štetiny, vhodné na nepoddajné vlasy, ktoré majú redukovať krepatenie. Má pogumovanú rukoväť, ktorá zabezpečí pohodlné a pevné uchopenie. Na spodnom okraji rukoväte sa nachádza ešte ihlica na oddelenie prameňov. Kefu som skúšala na mokré i na suché vlasy, a na suché mi vyhovuje oveľa viac.
*Za poskytnutie Dove produktov k recenzii ďakujem zastúpeniu AMI Communications Slovakia.

Zaujali vás produkty z tejto rady, príp. skúšali ste už nejaký z nich?


Na záver by som vás chcela informovať o Workshope Dove Academy, na ktorý sa môžete prihlásiť do 12. augusta vyplnením formulára na stránke smekrasne.sk/workshop. O čo sa jedná? Dove hľadá medzi Češkami a Slovenkami 12 žien, ktoré majú jedinečnú možnosť zúčastniť sa špeciálneho víkendu v luxusnom wellness rezorte Svatá Kateřina v Českej Republike a znovu objavia svoje sebavedomie, ženskosť i novú životnú energiu. Stačí len poslať svoj životný príbeh. Viac informácií nájdete na vyššie uvedenej webovej stránke. Všetkým zúčastneným držím palce ☺

27 komentárov

  1. Všetky produkty vyzerajú veľmi pekne. Ja si v poslednom čase vlasy dosť často fénujem, ale inak ich tepelne veľmi ani neupravujem, iba raz za čas žehličkou. Vtedy kradnem produkty sestre, ktorá ich má habadej práve na tepelnú úpravu, ale už by som chcela aj niečo moje :D
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si obľúbila celú túto radu, najviac masku a olejové sérum :) Keď si vlasy často fénuješ, tak tento olejček by sa ti mohol zísť :)

      Odstrániť
  2. Som zaťažená na olejčeky na vlasy, a tento vyzerá super. :)

    Blog by Lusyliana

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hmm, no řada vypadá velice dobře, ráda bych vyzkoušela! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja sa síce snažím vlasy tepelne upravovať len minimálne, no mamke by sa podobné produkty veľmi zišli. Hlavne ma zaujal ten olejček, asi sa po ňom v drogérii poobzerám. Vďaka sa super tip.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rado sa stalo :) Myslím, že olejček by maminu určite potešil :)

      Odstrániť
  5. Ešte som nikdy neskúšala kozmetiku na vlasy od Dove :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Produkty vyzerajú super a tá kefa tiež! :) Hlavne ma zaujala tá maska. Síce nemám vlasy nejak extrémne zničené (asi preto, že som ich pred mesiacom ostrihala o pol metra :D), ale určite ju niekedy vyskúšam :). Kto by nechcel jemnejšie vlásky?! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Masku ti naozaj môžem odporučiť, ja som s ňou nadmieru spokojná :)

      Odstrániť
  7. Celou sadu jsem měla na testování a byla skvělá

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tuhle řadu jsem ještě nezkoušela, ale vlasovou péči Dove mám ráda, hlavně tu zlatou řadu s oleji.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taktiež som si produkty z vlasovej starostlivosti Dove posledný čas obľúbila :)

      Odstrániť
  9. Tato řada se myslím moc povedla!!
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. This is so inspiring! I love the post:)

    irenethayer.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Aj ja doma testujem, potom si prečítaj moje dojmy. :)

    Pozývam ťa na giveaway:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/08/back-to-school-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ešte som neskúšala, ale keď vidím dobré reakcie asi sa dám na skúšanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Vlasová starosrlivosť je dôležitá, hoci som veľmi opatrná v skúšaní nových vecí. Keď mi šampón sadne tak som šťastná. Moźno by som niečo nové aj vyskúšala, v takom prípade by s siahla po tomto. Sedí to na moje vlasy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja občas mávam u produktov z vlasovej starostlivosti problém najmä s mastením vlasov, no Dove výrobky mojim vlasom našťastie túto neplechu nerobia a zatiaľ som s nimi moc spokojná :)

      Odstrániť
  14. Rada vyzera fajn, Dove mam rada. Nie si jedina kto pise pochvalu na olejicek. Keby som toho nemala doma mraky, tak by som do neho urcite sla :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Táto rada je za mňa veľmi vydarená, najmä maska a olejové sérum :) Taktiež nechcem nakupovať, keď mám podobných produktov viacej, a potom ma to hnevá :D Takže treba len postupne spotrebovávať, nech si môžeme zase niečo nové kúpiť :)

      Odstrániť
  15. Tieto produkty mám už aj ja doma a teším sa na ich vyskúšanie, pretože mám naozaj veľmi zničené vlasy. Inak veľmi pekne ďakujem za tvoje hodnotenie, aby som vedela, čo môžem očakávať. Čo sa týka súťaže, veľmi pekne ďakujem. Pridala som sa a skúšam svoje šťastie. :) Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak super, potom som zvedavá na tvoje dojmy :) Rado sa stalo, a v súťaži držím palce :)

      Odstrániť
  16. Dove has many interesting products, this serum in oil looks great :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.