Lisa Angel lovely accessories

Pekný utorok :)
Dnes mám pre vás tip na anglický eshop Lisa Angel, na ktorom nájdete šperky, kozmetické doplnky, darčeky, rôzne dekorácie a príslušenstvo do domácnosti. O tomto eshope som sa dozvedela vďaka Primadonnke, a ihneď po prečítaní jej článku som išla stránku popozerať, a samozrejme, zopár vecičiek skončilo v nákupnom košíku :) Veľkou výhodou objednávania z Lisy Angel je poštovné zadarmo bez minimálnej hodnoty nákupu a taktiež rýchlosť dodania - do týždňa som mala objednaný tovar doma. Tiež musím pochváliť dôkladné zabalenie, každý kúsok sa nachádzal v bublinkovej fólii.

Na prvýkrát som toho nechcela objednávať veľa, a preto nákup skončil len 4 položkami (všetky z výpredajovej sekcie). Prvou je mintovo-zlatý stojan na čajovú sviečku (cena: 2,70 £) a druhou nočné svetielko v tvare sovy z bielej keramiky (cena 2 £, aktuálne stojí už 5 £). Svetlo inak vydáva príjemnú, jemnú žiaru, čo ja večer úplne zbožňujem, nakoľko mávam dosť často podráždené oči.
Priateľ si vybral tento plastový "to go" hrnček, ktorý si bráva zo sebou do auta a veľmi si ho chváli, pretože sa z neho nápoj nevylieva, čo je myslím častým problém u viacerých typov takýchto hrnčekov. Cena: 6,30 £, aktuálne kúpite za 4,50 £.
Postriebrený náhrdelník so sovou (cena: 2,70 £) mám pre sestru - dúfam, že sa jej bude páčiť :) Náhrdelník je pekne spracovaný a nepôsobí lacným dojmom. Veľmi oceňujem aj darčekové balenie, z ktorého sa dá spraviť taštička a na zadnej strane je miesto na venovanie.
Na ukážku som spravila aj menšiu koláž doplnkov, ktoré ma zaujali a dva z nich sú už dokonca na ceste☺Takmer každý deň Lisu navštívim a pozriem, či majú v ponuke niečo nové, príp. zľavnené. Na eshope budem zrejme nakupovať často, nakoľko majú v ponuke rozkošné vecičky, ktoré len tak ľahko hocikde nezoženiem (a taktiež preto, že v okolí nemám obchody s porovnateľným sortimentom).
Poznáte tento eshop? Nakupujete radi podobné doplnky z internetu?

12 komentárov

  1. Věcičky jsou krásné! :) Já podobné doplňky nakupuju jen v kamenných obchodech :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa páči, že predávajú veci od Disaster Designs. Mám od nich viacero kozmetických taštičiek a kabeliek, no všetky som kupovala v slovenských butikoch za cenu asi trikrát takú, za akú je v eshope. Ďakujem za super tip, idem hneď nakupovať. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rado sa stalo :) Tak snáď si na eshope niečo pekné vyberieš :)

      Odstrániť
  3. Nahrdelník sa mi veľmi páči, je fakt krásny. :)

    Pozývam ťa na moju giveaway:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/08/back-to-school-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fakt krásne vecičky žiaľ tento e-shop nepoznám ale určite naň mrknem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka :) Tak určite eshop mrkni, možno si niečo nájdeš :)

      Odstrániť
  5. Tento eshop veur nepoznám, ale už podľa tých vecičiek by sa mi určite páčil... :-) A tennáhrdelník je krásny, aj hrnček sa mi páči :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vypadá to parádně :) určitě se na ten eshop kouknu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.