Nákupy a novinky /júl 2016/

Krásny slnečný deň!
Aj napriek tomu, že mám momentálne voľno, moc toho nestíham a zdá sa mi, že ten čas letí neuveriteľne rýchlo. Aj keď si celý deň naplánujem, takmer nikdy sa mi nepodarí splniť všetko, čo som chcela (a niekedy ani polovica z toho). No nakupovať stíham až príliš, a preto tu za mesiac júl mám toho pomerne veľa, a nájdu sa tu aj nejaké high-end kúsky.

Na začiatku júla mi z eshopu fann parfumérie dorazila toaletná voda Clarins Eau des Jardins, ktorá vonia nádherne, sviežo, jednoducho na leto ako stvorená, a má celkom aj dobrú výdrž. Takisto som neodolala broskyňovému balzamu na pery Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm s obsahom pigmentu, ktorý reaguje na pH pier a zafarbí ich jemnou ružovou farbou na mieru. La Roche-Posay Anthelios ultraľahký sprej na tvár s SPF 50 (môžte vidieť na titulnej foto) s efektom neviditeľného závoja je skvelá vec, nosím ho so sebou takmer všade.

V Budapešti som prvýkrát navštívila obchod The Body Shop, z ktorého som bola úplne unesená a najradšej by som tam minula celú výplatu :D Odniesla som si telové maslo s vôňou vineyard peach a miniatúrne balenia hydratačných tonerov s vitamínom E a upokojujúceho s výťažkom z aloe plus čistiace pleťové mlieká z tee trea rady.

V českej Teta drogérii som sa pôvodne chystala na nákup šampónu a kondicionéru od značky Bione, no tie tam žiaľ nemali, a tak som si vybrala na vyskúšanie čistiace odličovacie pleťové tonikum z konopnej rady a druhé s obsahom kyseliny hyalurónovej a koenzýmu Q10. 

Zendium balíček s obsahom kompletného portfólia, o ktorý si môžete na blogu i aktuálne zasúťažiť. 

Opäť som objednávala z feelunique, nakoľko priateľ bol veľmi spokojný so setom ManCave, a tak si vybral ďalší s obsahom gélu na holeniu, balzamu po holení a pleťového peelingu, ďalej ho zaujal Bulldog mentolový sprchový gél a roll on na oči, od značky Palmer's sprcháč na telo i tvár s obsahom kakaového masla a vitamínu E spolu s anti-agingovým pleťovým spevňujúcim mliekom. Ja som si od Palmer's vybrala kakaový telový peeling a krém na ruky s bambuckým maslom.

Od Dove som dostala na testovanie šampón, kondicionér, masku a olejové sérum na farbené vlasy z rady Advanced Hair Series Regenerate Nourishement. K produktom som mala pribalenú i Remington kefu na vlasy.


Ďalšie balenie úžasnej Balea peny na holenie a žiletky Gillette Simply Venus s dvomi zvlhčujúcimi pásikmi, ktoré môžem odporučiť i na citlivejšiu pokožku, s obyčajnými tyrkysovými venuskami sa takmer nedajú porovnať, tieto sú oveľa lepšie a hlavne k pokožke šetrnejšie.

V 101 drogérii ma oslovili Rimmel laky, zlacnené na cca 1,80 €, najviac ma zaujal odtieň 300 Glaston-berry z kolekcie Rita Ora. Je to zatiaľ prvý lak, ktorý odolal umývaniu riadov a taktiež sa mi neolúpal po umývaní vlasov, čo mi doposiaľ spravil každý. Ďalej doplnky, ako s-he papierový pilník na nechty, Essence odlakovacie tampóny na nechty a hubka na make-up z Rossmanu.

Benefit Gimme Brow kultový gél na obočie v novom dizajne bol neplánovanou kúpou, jednoducho som si ho jeden večer objednala z lookfantastic. Konečne sa mi podarilo zohnať vždy vypredané kamuflážové korektory od Catrice a rozhodla som sa vyskúšať aj ich kontúrovaciu paletku v odtieni 010 Ashy Radiance.

V maďarskom H&M Home som kúpila vo výpredaji tieto nádherné obliečky a sviečku, ktorá zároveň poslúži i ako dekorácia.

Dúfam, že aj vy ste si spravili radosť nejakým kozmetickým alebo hocijakým iným kúskom :)

25 komentárov

  1. Síce ja a kozmetika si veľmi nerozumieme (používam make-up, ale len základné veci), benefit ma láka už veľmi veľmi dlho. A stále viac a viac ľudí si ho kupuje a obľubuje. Nehovoriac o tom, že tá značka má skvelé balenia produktov. ♥ Sviečka a obliečky z H&M sú tiež krásne, je to môj obľúbený obchod a stále tam niečo nájdem, čo si musím kúpiť. Inak sa mi hrozne páči ten kvietok v črepníčku na fotkách. :3
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Benefit to s obalmi skutočne vie :) Ak by som mala v blízkosti H&M Home obchod asi by som tam bola stále, majú tam veľmi pekné vecičky.

      Odstrániť
  2. Páni, nakoupila jsi si toho vážně dost! :D Do The Body Shopu bych také jednou chtěla zavítat, ale zatím si musím počkat (a našetřit si :D)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to áno, nevedela som, že ich výrobky sú až tak drahé, no o to viac som zvedavá, aké budú :)

      Odstrániť
  3. teeeda, to je vecí :) ja som na tie korektory Catrice včera pozerala v drogérke, a všetky odtiene 01 tam boli, a práve môj 02 bol vypredaný :(
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No inak to som si aj ja všimla, že 02 takmer nikde nie je.

      Odstrániť
  4. Krásné věci! Na přípravky z konopí už dlouho koukám. Doma mám zatím jen tělový krém a jsem s ním spokojená. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zatiaľ nemala žiadnu skúsenosť s produktami z konopnej rady, toto tonikum je prvé a som spokojná :)

      Odstrániť
  5. Úžasné nákupy!! Ani neviem prečo ale zaujal ma ten umelý kvet :DDD Korektor od Catrice je moja láska a kupujem ho stále dookola a Rimmel laky sú skvelé :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pekný článok a super fotky! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Samé zajímavé věci, zaujala mě vlasová péče a produkty na obočí! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na balea gele si ujizdim, korektor od Catrice mam teraz v plane vyskusat, uz konecne :) na olejicek od Dove som citala same chvali a Clarins a benefit ti zavidim :) naozaj pekne vecicky :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovedaťOdstrániť
  9. V Body Shope mám aj ja chuť minúť celú výplatu, ale keď si prepočítam, čo všetko môžem mať ... :D tak si to rozmyslím, hehe :D
    Najviac ma zaujal ten scrub :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jojooj toto je moja smrť hned by som brala všetky vyrobky, ten lip balm vyzera vynikajuco, a body shop ma laka celkom ešte som neskúšala nič

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nakúpila si skvelé veci! Tie obliečky sú úplne nádherné ♥
    CAROLINE

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Jéé samé skvelé vecičky! :) Super článok :)
    My blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tá oblečka a sviečka sú z môjhp pohľadu asi top, makeupu sa veľmi nevyznám a veľmi toho ani nepoužívam, ale lakujem si nechty a lak ktorý si si vybrala od rimmelu mám aj ja, len v inom odtieni, je veľmi dobrý

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Zaujal mě ten bodyscrub a pěna na holení od Baelei;) díky za tipy;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Krásne nákupy! Ten Body Shop ti (v dobrom, samozrejme) závidím! Tiež by som sa tam veľmi rada dostala a niečo si kúpila :) A tiež veci z H&M home ti veľmi chválim, ja to oddelenie milujem a veľmi rada tam chodím nakupovať aj čerpať inšpiráciu ♥
    Candy ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. The Body Shop má skutočne množstvo úžasných, voňavých produktov, škoda; že nemáme na Slovensku eshop, ktorý by ponúkal širší sortiment ich výrobkov. H&M Home som si tiež zamilovala :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.