Štvorica mojich naj produktov na holenie

Ahojte! Posledných pár dní som bola offline, užívala som si zostávajúce slnečné dni a snažila si vychutnať ubúdajúcu letnú atmosféru. Aj vy máte inak pocit, že tohtoročné leto veľmi rýchlo letí? Ešte pred dvomi mesiacmi som mala v hlave naplánovaných toľko článkov, ako napr. o mojich letných favoritoch a must-have produktoch, a pri myšlienkach to nakoniec i skončilo. Občas si prídem ako nikdy nič poriadne nestíhajúci človek... No čoskoro sa na blogu objaví aspoň článok s mojou aktuálnou skin care rutinou a produktami, ktoré momentálne používam, bude to taký summer update. Dnes tu už mám ale pre vás zopár tipov na vynikajúce produkty na holenie, ktoré sa určite oplatí vyskúšať.

Začnem mojimi najobľúbenejšími produktami na holenie od Balei, a to gélom a penou. Pravidelne si kupujem variant pre citlivú pokožku. Momentálne som si veľmi obľúbila letnú limitku - gél na holenie "kokosový bozk" s vôňou kokosu a ibišteka. Gél sľubuje jemné ošetrenie a zvodnú a dokonale hladkú pokožku. Výdatné ošetrujúce a hydratujúce zloženie s obsahom aloe vera má rozmaznať pokožku už počas holenia a telo a zmysly očariť kúzelnou exotickou-kvetinovou vôňou, s čím jednoznačne súhlasím. Tá vôňa je skutočne nádherná! Vďaka nej je holenie ihneď príjemnejšou a zábavnejšou činnosťou. Gél po kontakte s navlhčenou pokožkou vytvorí bohatú, krémovú penu, ktorá je k pokožke veľmi šetrná a nespôsobuje jej žiadne pálenie, svrbenie či inú nežiaducu reakciu. Po oholení je pokožka hladká a jemná, no trocha vysušená, preto vždy ošetrené miesta dostatočne hydratujem telovým mliekom alebo maslom. 
Ďalším obľúbencom je stálica - pena na holenie s avokádovým olejom a proteínom hodvábu, ideálna na šetrné holenie citlivej pokožky nôh, podpazušia a oblasti bikín. Zdá sa mi, že toto moje najnovšie zakúpené balenie lepšie vonia, z čoho sa veľmi teším, pretože práve vôňa ma na tejto pene málinko odrádzala. Páči sa mi, že pena je k pokožke mimoriadne jemná, a podobne ako pri géle, nespôsobuje žiadne nepríjemné reakcie. Takisto po zapálených miestiach niet stopy. 
Rozhodla som sa vyskúšať i niečo iné, a tak som siahla po Balea oleji na holenie, určenom opäť pre citlivú pokožku. Olej má za úlohu vytvoriť ochrannú bariéru medzi čepieľkou a pokožkou. Čepielka by mala takto po pokožke lepšie kĺzať, čím sa má zmierniť podráždenie pokožky spôsobené holením. Obsahuje až päť druhov olejov - olivový, slnečnicový, mandľový, babassu a olej z nechtíka lekárskeho. Olej je vynikajúcou alternatívou najmä pre ženy trpiace častým zarastaním chĺpkov, vyrážkami spôsobenými holením, či podráždenou pokožku. Tento olej pokožku vôbec nevysušuje a zanecháva ju príjemne vláčnu. Je vynikajúci práve na citlivejšie partie, ako podpazušie a oblasť bikín. Balea olej sa postará o pokožku bez vyrážok a zápalených miest. Jedinou jeho nevýhodou je zanášanie žiletky mastným povlakom, a tým pádom aj jej rýchlym otupením.
No a teraz k samotným nástrojom na holenie. Už dlhší čas používam výhradne len žiletky, epilátora som sa vzdala, pretože mi po jeho aplikácii dosť zarastali chĺpky a taktiež som trpela množstvom zapálených miest. Konečne som si našla žiletky, ktoré mi maximálne vyhovujú. Sú nimi Gillette Simply Venus 3 Plus so zvlhčujúcim pásikom s dotykom aloe vera pre hladký sklz holiaceho strojčeka po pokožke. Holiaca hlavica je výkyvná a obsahuje 3 brity. Tieto žiletky mi pokožku vôbec nedráždia a ešte ani raz som sa s nimi neporezala. Ak stále hľadáte jednorazové holiace strojčeky, na ktoré sa budete môcť spoľahnúť, tieto vám rozhodne odporúčam (:
Aké produkty na holenie používate vy? Uprednostňujete jednorazové holiace strojčeky, epilátory či voskovú depiláciu?

30 komentárov

  1. Ani jeden z produktů jsem ještě nezkoušela, tak se na to budu muset vrhnout.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určitě nějakou pěnu na holení od Balei plánuji vyzkoušet :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Penu mám aj ja, a vždy si ju kupujem, no mňa zaujal olej na holenie. Musím ho vyskúšať. :)

    Posledné dni súťaže!!!!
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/08/back-to-school-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musím teda povedať, že mne omnoho viac vyhovujú gély na holenie ako peny. Obvykle kupujem práve tieto od Balea, ale teraz akurát testujem Satin Care Gel od Gillete a pomerne ma prekvapil, kvalitou mi príde lepší ako tie od Balea. Teda najmä tá pena je síce pomerne hutná ale nie je taká obrovská akú robia tie baleácke. A čo sa týka holiacich žiletiek, preferujem tie z Lidla. Ale musím sa priznať, že sa pohrávam aj s myšlienkou vyskúšať voskové pásiky, najmä na oblasť bikín.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám taktiež gély o niečo radšej. Satin Care Gel som si nedávno kúpila, no vôbec mi nevyhovoval. Voskových pásikov sa stále bojím, no celkom ma ale láka depilačná cukrová pasta.

      Odstrániť
  5. Já se přiznám, že mi víc vyhovuje gel na holení než pěna. Do budoucna bych chtěla vyzkoušet i ten olej, protože na pupínky po holení trpím a chtěla bych se jich nějak zbavit.

    My August 2016

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Olejček by ti na vyrážky určite mohol pomôcť, ja si ho inak občas miešam s gélom alebo penou.

      Odstrániť
  6. Zaujal ma ten olej, este som take nieco neskusala, tak dam na teba. Balea produkty su fajn, kokosovy gel som mala s vonal uzasne :) pouzivam jednorazovky od gillette ruzove, je ich v baleni 5.. Podrazdenu pokozku mavam vzdy, nech pouzijem cokolvek. Prave ze ma ziletky prestavaju bavit :( cele je to na hovienko to holenie :) jaj keby sme sa nemuseli vobec holit :D

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús vyskúšať aspoň 3-čepielkové žiletky, tie sú úplne iné ako tie klasické jednorázovky. Presne tak, keby sme sa tak nemuseli holiť, to by bola paráda, sú s tým len starosti :(

      Odstrániť
    2. Tie moje maju tri cepielky :( skusala som aj priatelovu ziletku, podrazdena som bola aj tak.. Som asi ina :D

      Odstrániť
    3. Každá máme zrejme inú mieru znášanlivosti a tolerancie pokožky. Mne tiež hocijaké žiletky nevyhovujú, no tieto od Gillette mi fakt sedia.

      Odstrániť
  7. Ja mám balea penu na holenie najradšej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Produkty na holenie od Balei chcem vyskúšať už dlho, no ešte som sa k tomu nedostala. Super článok :)

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway o Japan Candy box, budem veľmi rada, ak sa zapojíš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vůbec jsem nevěděla, že existuje i olej na holení, sice by se žiletka otupila dříve, ale i tak bych ho ráda vyzkoušela :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som o tom taktiež dlho nevedela, a hneď ako som zistila, že Balea má v ponuke olej na holenie, tak som ho musela vyskúšať :)

      Odstrániť
  10. Gely na holení značky Balea jsou moje stálice a baví mě, že stále přicházejí s novými vůněmi, takže i tak otravná činnost jako holení mi díky nic vlastně ani nevadí :) Jejich olej jsem také zkoušela, ale za mě teda hrůza. Zaneslo mi to žiletku a vůbec se s ní nedalo holit :( A to žádný krám nepoužívám, mám pětibřitou žiletku od Wilkinson.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa mi na Balei taktiež veľmi páči, ich limitky ma vždy niečím zaujmú :) To zanášanie žiletky je fakt veľkou nevýhodou.

      Odstrániť
  11. Tiež používam ten kokosovy gel, je super... ale ked mi došiel, kupila som si ten červený (no neviem čo obsahuje ten :-D), ale ten mi až tak nevonia... zaujal ma aj ten olej :-) a pekné fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ma ten červený gél tiež lákal, ale nakoniec som vždy siahla po tom kokosovom :) Ďakujem :)

      Odstrániť
  12. Najviac ma zaujal olej, ešte som ho v DM ani nevidela. V poslednej dobe je to u mňa s tým zarastaním chĺpkov fakt des, takže určite sa po ňom poobzerám a vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho kupovala niekedy na jar a už dlhšie som ho nevidela, tak neviem... So zarastaním chĺpkov som si už niečo vytrpela, najmä pri používaní epilátora, ako som už aj v článku spomínala.

      Odstrániť
    2. Super, dúfam, že budeš s ním spokojná :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.