Nákupy a novinky /september 2016/

Pekný večer!
Na tento nákupný článok som sa moc tešila, pretože sa mi zhromaždilo celkom slušné množstvo produktov, teda aspoň v porovnaní s predchádzajúcimi augustovými nákupmi. Článok som chcela pôvodne napísať už cez víkend, no nestíham a mám pocit, že je to pre mňa už typické. Neviem, či som taká zamotaná alebo si len neviem poriadne zorganizovať čas. A vlastne odpoveď poznám - oboje.. Som typ, ktorý si rád všetko plánuje, má rád svoj systém a spontánne veci alebo zmeny v "naplánovanom" programe nie sú nič pre mňa. A teda i na blog potrebujem svoj kľud, pohodlie a hlavne byť správne naladená. Všetkým blogerkám, ktoré dokážu za týždeň vydať viac ako 3 články, vzdávam hold a veľmi ich obdivujem. Aj ja to raz tak chcem. Chcem mať pravidelnosť, ktorá mi stále chýba, a pritom viem, aká je v blogovaní dôležitá. Takže, nezostáva mi nič iné, len na sebe pracovať, zlepšovať sa, a spraviť si v tom pekne poriadok a zaviesť si konečne istý harmonogram! Toľko o mojej pokulhávajúcej aktivite a teraz už k tým nákupom :)

Prvým nákupom bol L'Oréal Elseve Extraordinary Clay šampón, ku ktorému bola pribalená aj vzorka masky z rovnakej rady. Po dvoch použitiach som si bola istá, že to je šampón, ktorý nutne potrebujem, a tak som si kúpila aj ďalšie, už väčšie balenie. Vlasy mi po jeho použití vydržia minimálne o jeden deň sviežejšie, čistejšie a ešte dva dni po umytí nie je v nich cítiť takmer žiadnu mastnotu.
Darček v Yves Rocher - balzam na pery z kolekcie Guatemala som si samozrejme nemohla nechať ujsť. Kúpila som len žihľavový šampón, ktorý zvyknem brávať priateľovi, inak už v YR nenakupujem tak pravidelne ako kedysi. Ich pleťová kozmetika mi prestala vyhovovať, dekoratívka ma nejako neberie, no za to zbožňujem ich sprchové gély a peelingy, ktorých zásoby určite čoskoro doplním, a následne ukážem v ďalších nákupoch :)
Pleťové masky Montagne de Jeunesse - hĺbkovo čistiacu bahennú z Mŕtveho mora a prírodnú liečivú na problematické miesta mám z Rossmanu. 
V jesennej súťaži parfumérie Marionnaud sa mi podarilo vyhrať balíček produktov Marionnaud, ktorému som sa samozrejme (ako inak) veľmi potešila. V balíčku som si našla Marionnaud expresnú micelárnu vodu (práve som dopotrebovala Garnierku, a tak sa ihneď môžem vrhnúť na túto a odskúšať ju), upokojujúcu pleťovú vodu, krém na ruky s mangovou vôňou a lak na nechty v jemnom ružovom odtieni.
Novinky od Dove - Cashmere Comfort telové maslo, telový krém a krém na ruky. Recenzia bude čoskoro, zatiaľ vám môžem prezradiť, že telové maslo nádherne vonia a vyzerá veľmi sľubne.
Ďalšie novinky od Dove - antiperspirant Cotton Soft s jemnou púdrovo-kvetinovou vôňou a antiperspiranty Dove Original a Rexona Invisible Black + White v revolučnom stlačenom Compressed balení (75 ml). Antiperspiranty sú stlačené do polovičného objemu, a mali by vydržať rovnako dlho ako klasické 150 ml balenie, a taktiež poskytnúť rovnako intenzívnu ochranu proti poteniu a zápachu. V Compressed verzii sú dostupné aj vône Rexona Shower Fresh a Dove Invisible Dry.
Nákup z eshopu Marionnaud - Clinique Turnaround Revitalizing Lotion, Clinique High Impact mini maskara a vytúžený Clarins Energy Booster. Plus darček - Clarins vrecúško s miniatúrami obsahujúce mini balenie Daily Energizer krému, Pure Melt čistiaceho gélu s marulovým olejom a Mission Perfection séra.
Revlon sadu Smooth Look - šampón a balzam na dosiahnutie uhladeného vzhľadu a menšie balenie šampónu na objem vlasov som dostala od maminy k narodeninám.
V Pupe som mala možnosť využiť 50 % narodeninovú zľavu na hocijaké dva výrobky, a tak som si vybrala Wamp! maskaru, žiaľ vo vodeodolnej verzii, pretože klasickú mali vypredanú (občas nechápem, ako sa môže stať, že jeden z najpredávanejších produktov je dlhší čas nedostupný) a Cover Cream Concealer, ktorý som už raz mala a bola som s ním veľmi spokojná. Inak, na korektory plánujem v dohľadnej dobe recenziu :) Neodolala som ani 25 % zľave na Rimmel, a vybrala som si dva laky na nechty, jeden v nude odtieni 513 Let's Get Nude a druhý v klasickej červenej 315 Queen of Tarts. Rimmel laky zatiaľ u mňa jednoznačne vedú, pretože ako jediné mi vydržia na nechtoch až 5 dní, a to aj s umývaním riadu a podobných ruky máčajúcich vo vode činností.
Manufaktura krémy na ruky a sirup ste už mohli vidieť v poste s Marianne nákupmi. Oba krémy nádherne voňajú, pekne hydratujú, a keďže si ruky za deň natriem aj 15 krát, tak si tieto krémiky šetrím a používam ich pomenej, aby som ich hneď neminula (čo mi vlastne na druhú stranu nedáva zmysel, no asi to chápete, však?, čo je dobré, tak zvykneme šetriť :D ).
Od babky som dostala tento nádherný kornút plný sladkostí, z ktorého som sa tešila asi ešte 3 dni, a to balenie ma úplne dostalo :)
A môj drahý mi kúpil nový mobil značky Xiaomi, typ redmi 3s, čím ma teda poriadne prekvapil :)
Dúfam, že aj vy ste si v predchádzajúcom mesiaci spravili niečím pekným radosť ☺Zatiaľ sa majte krásne a dúfam, že sa čoskoro "vidíme" pri ďalšom článku!

27 komentárov

  1. Pekné nákupy :). Som zvedavá čo povieš na Clinique Turnaround Revitalizing Lotion,lebo ja si ho dosť pochvaľujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) S Clinique Turnaround Revitalizing Lotion som zatiaľ moc spokojná, akurát sa obávam, že ho rýchlo miniem :D

      Odstrániť
  2. Super veci :) Aj ja používam deodoranty Dove :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka :) Ja striedam Dove s Rexonou, no Rexona je pre mňa zatiaľ najúčinnejšia, najmä rada krémových antiperspirantov, tie sú úplne top :)

      Odstrániť
  3. Uf tak toho je! :) Teším sa na recenziu na Energy Booster a aj na tie korektory :) a tiež ma minule rozčúlilo keď nemali Vamp! Som ju konečne chcela vyskúšať a oni ju nemali :D. Ten kornút je boží a mobil vyzerá fajne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Radšej nebudem sľubovať, kedy približne recenzie budú, lebo niekedy nasľubujem hory-doly :D, ale korektory budú určite čoskoro :) Ja som sa na tú Vampku chodila pýtať skoro celý týždeň, lebo mali dostať tovar a ani im nakoniec neprišla :( Vodeodolné maskary som inak nikdy nemala v obľube, no po dlhšej dobe som si povedala, že by som už nejakú mohla vyskúšať, tak uvidím ako táto u mňa pochodí.

      Odstrániť
  4. toľko skvelých vecí :) teším sa na recenziu na korektory, a zapáčila sa mi aj maskara Pupa :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. klaudi dobré nákupy aj ja mam xiaomi a su najvic spokojna už 2 roky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tiež som pokukovala po Dove antiperspitrante cotton, ale nakoniec som sa rozhodla pre iný. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Uf, to je pořádný nákup! To jablíčko z Manufaktury jsem zrovna včera očuchávala a voní krásně :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, jabĺčková rada sa Manufakture veľmi podarila :)

      Odstrániť
  8. Jéé, nádherné nákupy! Maskara od Pupy ma veľmi zaujíma, mohla by si na ňu urobiť recenziu ;)
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Ešte neviem, či maskaru nedám náhodou mamine, ak nie, tak recenziu určite spravím :)

      Odstrániť
  9. Skvelé nákupy :) Niektoré vecičky mám aj ja :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super nákupy! Něco z jablíčkové edice Manufaktura bych si chtěla pořídit :)


    HAUL | CCC, Zoot, Papírové nebe, Lush...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka :) Ja by som z jablkovej edície tiež ešte niečo chcela :)

      Odstrániť
  11. Super novinky :) Najviac by som chcela vyskúšať tie masky na tvár, čo máš z Rossmanu :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka :) Od tejto značky som už dve masky mala a zatiaľ som bola s nimi spokojná, uvidím, aké budú tieto :)

      Odstrániť
  12. toľko úžasných vecí :O už si ani nepamätám kedy som toľkoto nakúpila :) tie clinique veci ti závidím :P

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Krásné fotky produktů! ty šampony musím vyzkoušet a lak od Rimmel v červené barvě mám také. Manufakturu zbožňuji a nedávno jsem si tam koupila spoustu věci. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Ja som sa úplne zamilovala do ich jablkovej kolekcie, a zrejme si budem musieť kúpiť ešte sprchový gél, pretože tá vôňa je jednoducho božská :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.