Dove DermaSpa Cashmere Comfort

Ahojte!
Hurá, po dlhšom čase sa vám opäť hlásim, a to s recenziou na novú líniu Dove DermaSpa Cashmere Comfort, určenú ženám s veľmi suchou pokožkou. Produkty už istý čas testujem, a najmä z jedného mám veľkú radosť. Viacej info už ale ďalej v článku :)

Kolekcia Cashmere Comfort bola vyvinutá tak, aby aj tej najsuchšej pokožke poskytla potrebnú starostlivosť a výživu. Cashmere Comfort doteraz predstavuje najúčinnejšiu receptúru v portfóliu značky Dove, ktorá spája inovatívne poznatky popredných svetových dermatológov a zmyselného spa rozmaznávania. Vďaka svojmu prémiovému zloženiu obohacuje rutinnú starostlivosť o zmyslový aj emočný zážitok. Podstatnou myšlienkou novej kolekcie je zmeniť uhoľ pohľadu starostlivosti o suchú pokožku, často vnímanú ako povinnosť, na zmyselný pôžitok evokujúci výnimočnosť okamihov vzácneho času, ktorý venujeme sebe a svojej pokožke, a využiť tak jedinečnú príležitosť obnoviť spojenie so sebou samou a prijímať sa s láskou. Rad Cashmere Comfort zahŕňa telové maslo, telové mlieko a krém na ruky, v ktorých sa snúbia najnovšie expertné technológie spolu so zážitkami charakteristickými pre luxusné spa.
Pokročilé zloženie radu Dove DermaSpa Cashmere Comfort zlepšuje vzhľad a kvalitu pokožky, posilňuje ju vďaka optimalizácii funkcie ochrannej bariéry a zabraňuje strate prirodzenej hydratácie. Pomáha kožným bunkám (v Stratum Corneum) udržiavať si svoju vlhkosť, čo je kľúč k zdravo vyzerajúcej koži. Tento rad za svoje úžasné vlastnosti vďačí vysoko účinnej technológii Cell-MoisturisersTM, ktorej obsahuje najvyšší podiel v rámci radu DermaSpa. Technológia Cell-MoisturisersTM obsahuje kľúčovú aktívnu zložku extrahovanú z prírodných rastlinných olejov v kombinácii s účinnými hydratačnými látkami, ktoré aktivujú a podporujú hydratáciu pokožky, ktorú zároveň aj chránia.
Vôňa kolekcie Cashmere Comfort sa vyznačuje jemnými, krémovými, teplými tónmi evokujúcimi exotické, zmyselné a upokojujúce zloženie. Základ vône tvoria bôby fazule tonka, vanilky a otočníku, miešajúce sa s bielym západoindickým santalovým drevom. Srdce odhaľujú upokojujúce, krémové, introspektívne a tajomné tóny, ktorých harmónia navodzuje relaxačné teplo kúpeľov hammam: marocké korenie, africká pelargónia a medová ruža. Tie tvoria atraktívny kontrast k sviežim bobuliam, citrusu a mäte vo vrchných tónoch (hlave) vône.
Dove DermaSpa Cashmere Comfort telové maslo
Telové maslo Cashmere Comfort obohatené o technológiu Cell-MoisturisersTM, bambucké a kakaové maslo sa pri kontakte s teplom pokožky začne ihneď rozpúšťať. Malo by sa dokonale vpiť aj do tej najsuchšej pokožky a zahrnúť ju regeneračnou starostlivosťou. Nutná a nudná starostlivosť o pokožku sa tak stane úplnou slasťou - pokožka bude viditeľne regenerovaná a na dotyk jemná ako kašmír.
Uvedeniu telového masla Dove na trh som sa nesmierne potešila, nakoľko ponuka telových masiel v našich drogériách je stále pomerna malá. A ako inak, samozrejme som si ho ihneď zamilovala :) Maslo má hutnejšiu, no pritom ľahko roztierateľnú konzistenciu, ktorá sa po kontakte s pokožkou, vplyvom jej tepla, veľmi príjemne nanáša. Na pokožke samozrejme istý čas zotrváva mastnejší film, a treba teda dať maslu nejaký ten čas na dôkladnejšie vstrebanie. To sa samozrejme týka mojej pokožky, ktorá nespadá celkom úplne do kategórie veľmi suchej (aj keď teraz ju mávam pomerne dosť vysušenú), takže je možné, že do viac, resp. extrémne vysušenej pokožky sa môže vstrebať ihneď. Maslo si preto väčšinou aplikujem navečer/ pred spaním/ alebo keď sa nikam nechystám. Za seba odporúčam po jeho použití hodiť na seba najrpv župan, a obliecť sa až po cca polhodinke, alebo hodinke. Hydratačné účinky masla sú vynikajúce. Pokožke dokáže poskytnúť minimálne dvojdňový pocit dokonalej hydratácie a potrebnej starostlivosti. Okrem toho, pokožke ihneď uľaví od napätého a nepríjemného, vysušujúceho pocitu. To, že ho môžete naniesť i na čerstvo oholenú, príp. podráždenú pokožku je u masla samozrejmosť :) Pokožka je po ňom krásne zregenerovaná a úžasne hladká. No a čo sa týka vône, tak tá je skutočne nádherná a zo všetkých troch produktov (aj keď sú vôňou rovnaké) mi vonia najkrajšie, pretože je o niečo jemnejšia, maslovitejšia. 
Dove DermaSpa Cashmere Comfort telové mlieko
Telové mlieko Dove Cashmere Comfort má poskytovať veľmi suchej pokožke potrebné upokojenie a intenzívnu hydratáciu. Na pokožke sa má jemne rozplývať a rýchlo sa vsiaknuť.
Telové mlieko má v porovnaní s maslom ľahšiu, máličko vodovejšiu, ale pritom stále dosť hustú konzistenciu. Do pokožky sa vstrebáva veľmi rýchlo, a preto bude vhodné aj pre prípady, kedy máte naponáhlo, a potrebujete sa po natretí okamžite obliecť. Ani pri tomto produkte sa žiadneho pálenia, či svrbenia po aplikácii na čerstvo oholenú pokožku báť nemusíte. Takže palec hore a veľké plus! Nakoľko s niektorými typmi telových mliek takéto problémy zvyknem mávať, je pre mňa dôležité vždy najprv daný produkt na kúsku oholenej pokožky vyskúšať, a zistiť tak znášanlivosť produktu s mojou pokožkou. Vôňa je u telového mlieka už o čosi výraznejšia, takže milovnice intenzívnych, prenikavých vôní si určite prídu na svoje. S vyživujúcimi a regeneračnými účinkami je na tom taktiež veľmi dobre, pokožke zaistí celodennú ochranu pred stratou vlhkosti, a postará sa o spokojný pocit pokožky, i mysle. Telové mlieko tak bude ideálnym spoločníkom pre rannú, či večernú, každodennú starostlivosť.
Dove DermaSpa Cashmere Comfort krém na ruky
Krém na ruky Dove Cashmere Comfort má vďaka aktívnym zložkám technológie Cell-MoisturisersTM pracovať na regenerovaní, zjemňovaní a hydratácii veľmi suchej a drsnej pokožky, a dopriať tak rukám tú najlepšiu starostlivosť. 
Vyššie som spomínala, že veľmi suchou pokožkou tela netrpím, no za to moje ruky áno, a najmä v zimnom období dostávajú poriadne zabrať. Takmer po každom umytí si ich potrebujem opätovne natrieť. Tento krémik, aj keď je určený na veľmi suchý typ pokožky, mi pokožku rúk dostatočne nezhydratuje (aj keď sa mi zdá, že sa o to fakt veľmi snaží) a po určitej chvíľke (cca 20 minútach) mám potrebu si ich znova natrieť, pretože začnem cítiť jemné pnutie a vysušovanie. Avšak, tento pocit mám asi po nanesení každého jedného krému na ruky, a uspokojujúcu hydratáciu a úľavu mi poskytne len telové maslo, príp. telový krém. Inak krém opäť krásne vonia a pri rozotieraní je to s ním jeden luxusný, voňavý zážitok. 
Na ukážku prikladám fotografiu s konzistenciou všetkých troch produktov, zľava doprava: krém na ruky, telové mlieko a telové maslo.
Za poskytnutie Dove produktov k recenzii ďakujem zastúpeniu AMI Communications Slovakia.

Postrehli ste už v drogérii tieto novinky? Zaujala vás kolekcia Cashmere Comfort? Taktiež mi môžete do komentárov napísať, či trpíte suchou pokožkou, príp. nejakým ekzémom, a aké produkty sú vašimi top, na ktoré nedáte dopustiť.
Budem sa na vás tešiť v ďalšom, obľúbenom, nákupnom článku :)
Majte sa krásne ♥

14 komentárov

  1. Opäť atraktívne produkty od značky Dove. Veľmi som si obľúbila najmä ich krémy na ruky a určite je aj tento super

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rozmýšľam ,že túto radu zvolím pri darčeku mamine na Vianoce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tahle řada se mi velice líbí, hlavně tělové mléko nebo krém na ruce :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môj favorit je určite maslo, no telové mlieko je tiež super :)

      Odstrániť
  4. Moc povedená řada :-) já si nejvíce oblíbila krém na ruce a máslo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Spotrebujem co doma mam a asi sa na radu vrhnem :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja musím taktiež spotrebovávať, lebo idú Vianoce a s nimi množstvo neodolateľných setov :D Určite vyskúšaj aspoň telové maslo, budeš spokojná :)

      Odstrániť
  6. Tak na tento článek jsem narazila jako na zavolanou. V tomto chladném období mám velmi suchou pokožku. Telové máslo musím vyzkoušet. Nemám s ním zatím žádnou zkušenost, tak jsem zvědavá jak toto dopadne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som moc rada :) Maslo ti môžem len a len odporučiť, je to záruka kvality :)

      Odstrániť
  7. Odpovede
    1. Ja taktiež, a som rada, že prichádzajú stále s nejakými novinkami :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.