Nákupy a novinky /október 2016/

Pekný piatkový večer!
Konečne som tu s nákupmi za mesiac október (na blížiacu sa polovicu novembra by sa aj patrilo). To, že som mala opäť veľa povinností, nestíhala som a bola som dosť vyčerpaná je už asi zlé klišé... Nechcem to stále dokola písať, takže nabudúce, keď sa dlhší čas neozvem, budete vedieť, že to jednoducho nezvládam, aj keď by som samozrejme chcela stíhať všetko. Čo sa týka októbrových nákupov, po kvantitatívnej stránke sú skromnejšie, no po kvalitatívnej už o niečo bohatšie :) Posledný čas nakupujem skôr "drahšie" kozmetické kúsky, najmä čo sa týka pleťovej kozmetiky, lebo ako som vám už raz v jednom článku spomínala, mám pocit (resp. už to mám tak zrejme v hlave zakódované), že väčšina produktov pleťovej kozmetiky z drogérie na mojej pleti buď nefunguje alebo sú bez hocijakého efektu. Nemám toho síce až tak veľa vyskúšaného, no po pár sklamaniach ma to prestalo baviť, a preto som sa zamerala na produkty z vyššej cenovej kategórie, u ktorých skutočne vidím účinky. Viem, že téma lacná vs. drahá kozmetika je celkom dosť kontroverzná, a určite to neberte tak, že lacnejšie, cenovo dostupnejšie produkty odsudzujem. Len ja si skrátka rada doprajem o niečo luxusnejšiu (nevedela som nájsť vhodnejšie slovo) kozmetiku, a produkty od značiek, na ktoré sa už, po pár skúsenostiach, môžem spoľahnúť a viem, že to nebude krok vedľa a vyhodené peniaze. No teraz už poďme na tie nákupy :)

V Marionnaud som si počas hriešne dobrých nákupov kúpila pod stromček (dúfam, že nie som jediná, ktorá si kupuje sama sebe vianočné darčeky :D ) Biotherm Aquasource set, ktorý má úžasný obsah, produkty v ňom obsiahnuté som naschvál nefotila, lebo pre vás chystám článok s tipmi na kozmetické sety, v ktorom ich uvidíte. No samozrejme si to viete pozrieť na nete, takže neviem na čo ten obsah vlastne tajím :D 
Z L'oréal Elseve Extraordinary Clay šampónu som bola natoľko nadšená, že som si rovno kúpila ďalšie, väčšie balenie. Dove antiperspirant s uhorkovou vôňou spolu s pribalenou žiletkou bol za super cenu, takže som nemala nad čím rozmýšľať.
Yves Rocher sprchové gély sú už u mňa takou klasikou. Ich peelingové sprcháče úplne zbožňujem, najmä malinový s mätou, ten je úplne božský. Tentokrát som vzala citrónovo-bazalkovú verziu s mierne korenistou vôňou, ktorá bude na zimné obdobie ako stvorená. Menšie balenie sprchového gélu malina a mäta bol darček k nákupu.
Hubky na make-up Real Techniques som objednávala z Lookfantastic. Zatiaľ sú to naj hubky, ktoré som doposiaľ vyskúšala. A keďže fungujú perfektne, originál beauty blender ma až tak moc neláka (plus jeho cena je fakt odradzujúca).
Konečne mám aj ja suchý olej Huile Prodigieuse od Nuxe! Už sa moc teším ako ho poriadne vyskúšam, zatiaľ na mňa pôsobí skvelým dojmom. Bourjois 123 Perfect CC krém som ešte v septembri vyhrala v Bourjois ig súťaži. Možno naň spolu i s make-upom City Radiance spravím recenziu, ale radšej nič nesľubujem. No ak by ste moc chceli, tak by som sa na to vedela vrhnúť :) Tak keď tak dajte vedieť dole v komentároch :)
Manufaktura Carlsbad Regeneration telové mlieko a krém na ruky spolu s uhorkým krémom som dostala od kamarátov ako darček k narodeninám, čím ma samozrejme veľmi potešili. Veď čo spraví kozmetickej maniačke väčšiu radosť ako kozmetika, a ešte takáto :)
Toľko z mojich októbrových nákupov. Aké boli tie vaše?

29 komentárov

  1. pekné novinky :) ja som si tiež obľúbila ten nový Elséve šampón :)
    a aká je cena tých RT hubiek,prosím ťa? :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak já už jsem fakt asi poslední, kdo ten Nuxe nemá! :D
    Sim in the Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite nie si :) Ja som sa k nemu tiež dostala až teraz :D

      Odstrániť
  3. Krásné nákupy, houbičky na makeup od RT mě taky už delší dobu lákají, zatím mám zkušenost s Ebelin a Brushart a nejsou vůbec špatné :) A kosmetika od Manufaktury by mě určitě taky udělala velkou radost :)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) RT hubky ti určite môžem veľmi odporučiť, v porovnaní s tými lacnejšími čo som mala (napr. hubka z H&M alebo z Rossmanu) sú oveľa mäkšie, jemnejšie a lepšie sa s nimi make-up zapracováva.

      Odstrániť
  4. Jeeej olejicek od Nuxe :D manufaktura by potesila aj mna a YR malina a mata vonia nadherne! Akurat dnes som si kupila masku od elseve, tak som na nu zvedava :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Masku Extraordinary Clay som mala vo forme vzorky a pocity mám z nej dosť zmiešané. Plus má za svoj účinok, no malé mínus za zdĺhavejšiu aplikáciu a následné umývanie. Ale tak raz za týždeň sa samozrejme dá nájsť pár minút navyše a dopriať si aj takúto netradičnú masku :)

      Odstrániť
  5. tie výrobky od YR vyzerájú skvelo - peeling som už mala ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. YR sprchové gély skutočne vie, už sa veľmi teším na ich vianočnú kolekciu, určite si budem musieť zase nejaký kúpiť :)

      Odstrániť
  6. Elseve šampon jsem ještě nezkoušela, ale láká mě. :) Jinak YR mám strašně moc ráda! :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám YR tiež veľmi rada, najmä prípravky z telovej kozmetiky :)

      Odstrániť
  7. Na tie YR sprcháče sa budem musieť ísť pozrieť, pretože malina a mäta je naj kombinácia, aká v kozmetike môže byť. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Sama nejsi, taky si vždy něco koupím na vánoce :D Jinak ty makeup houbičky jsou super, taky ji ted používám, je sice trošku tvrdší a větší než originál, ale i tak se s ní pěkně pracuje. Jinak na mém blogu probíhá giveaway kdyby jsi měla zájem :)
    http://www.terripeterk.com/2016/11/lets-celebrate-two-years-with-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada :) Možno si raz originál beautyblender predsa len kúpim, aspoň budem vedieť posúdiť rozdiely s ostatnými, dostupnejšími verziami. Ďakujem za pozvanie, súťaže sa veľmi rada zúčastním :)

      Odstrániť
  9. Nedavno som skusala cestovnu sadu vyrobkov Biotherm a vzhladom na pomer cena kvalita to nie je ktovie co. Od tejto znacky mozem odporucit telove mlieko. To aj vzhladom na cenu budem rozhodne chciet v plnom baleni. Krem na ruky bol fajn. Produkty na odlicovanie ma neoslovili a hydratacny gel som odlozila na leto, lebo na zimu potrebujem nieco vyzivnejsie.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zatiaľ skúšala len zopár produktov z rady Aquasource a som veľmi spokojná, a aj preto som si kúpila tento set s plným balením Aquasource hydratačného gélu. Vďaka za tip, na telové mlieko sa určite teda musím pozrieť :)

      Odstrániť
  10. Šampon s jílem jsem si taky koupila a jsem moc spokojená!
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten Nuxe olej by som aj ja rada vyskúšala láka ma, a ja používam od manufaktury momentálne vínový šampón na vlasy s ktorým som veľmi spokojná kupila som si ho keď som bola v Ba u nás tu značku moc nie je kde zohnať čo je škoda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tuším, že budem musieť aj ja vyskúšať nejaký šampón od Manufaktury, čítam na ich šampóny dosť pozitívne recenzie. Mne sa páčia hlavne ich krémy na ruky a veľký výber krásnych vôní :)

      Odstrániť
  12. Ja som si tiež kúpila ten šampón od Elseve a som na neho veľmi zvedavá :D ♥
    Srdečne ťa (aj tvojich čitateľov) pozývam na GIVEAWAY u mňa na blogu!
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že aj ty budeš s Extraordinary Clay šampónom spokojná :) Vďaka, idem kuknúť :)

      Odstrániť
  13. tiež zbožňujem RT hubky na makeup, podľa mňa originál ani netreba kupovať :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tá hubka na make up by sa hodila aj mne :) Inak ten Nuxe parfém musí byť úplne božský

    Čo je dobré to musím mať aj s novou vianočnou GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hubky od RT sú skutočne veľmi dobré, asi už iné skúšať ani nebudem :) Nuxe olejček už musím konečne poriadne otestovať :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.