Objednávka z imageposter.eu


Ahojte :)
Dnes mám pre vás článok troška z iného súdka. Bude sa týkať mojej objednávky z eshopu imageposter.eu, kde som nedávno dostala možnosť vybrať si nejaký ich produkt. Chvíľu som váhala, či túto ponuku vôbec využijem, nakoľko som najprv nevedela akú fotografiu, resp. obrázok by som si chcela dať vyhotoviť. No potom ma niečo napadlo, tak som na ponuku prikývla. Vybrala som si foto akryl na stôl, čo je fotografia umiestnená pod 5 mm akrylové sklo. Eshop ďalej zahŕňa produkty ako foto na plátno, plátno poster, foto plagát, foto na hliníkovej doske, foto pod akrylové sklo, výstavná doska, foto hodiny, foto doska na stôl, veľkoformátové plátno a viacdielne obrazy. Ku každému je uvedená charakteristika a vizualizácia finálneho produktu.
Objednávku som uskutočnila v utorok večer a na druhý týždeň v utorok mi ju kuriér doručil. Čo sa týka dopravy, tak pri nákupe nad 18 € je poštovné zadarmo. Produkt prišiel v krabici, dôkladne zabalený v bublinkovej fólii, spolu s chrómovými nožičkami na postavenie fotografie na stôl, a do balíčka mi pribalili aj zvlášť vytlačenú fotografiu.
Foto akryl na stôl je v ponuke v troch formátoch, a to: 15 x 8 cm (16:9), 15 x 10 cm (3:2) a 15 x 11 cm (4:3). Ja som si vybrala formát 4:3, jeho cena je 19,80 €. Samotný produkt vyzerá pekne, no musím poznamenať, že cena mi príde veľmi vysoká vzhľadom k veľkosti a jednoduchému prevedeniu. Ako som už vyššie spomínala, fotografia je umiestnená pod 5 mm akrylové sklo, na zadnej strane fotografie by som určite privítala ešte nejakú bariéru kvôli možnému poškodeniu a opotrebovaniu, ktoré by následne mohlo byť vidieť aj na prednej strane. Ak mám záverom zhodnotiť eshop imageposter.eu a môj objednaný produkt, eshop vám odporučiť určite môžem, no je to už na každom jednom z vás, či ste ochotní za dané produkty zaplatiť požadovanú sumu. Ja som rada, že som mala možnosť si dať foto akryl na stôl bezplatne zhotoviť, no v uvedenej sume by som si vedela predstaviť aspoň dve takéto fotografie. Teším sa však, že budem môcť zhotovený produkt podarovať priateľovým rodičom ako darček, a verím, že im pohľad na vnúčika vyčarí každý deň úsmev na tvári :)
Zvyknete si dávať fotografie zarámovať alebo zvečniť v podobe posteru, plátna a podobných prevedení?

12 komentárov

  1. Malý je krásny. Je naozaj krásne že takýto obraz dáš priateľovým rodičom a určite sa budú tešiť. Ja som si s imageposter robila tiež objednávku, avšak obraz na plátno, ktorý majú za veľmi dobrú cenu. Vyšli mi 2 stredné obrazy za nejakých 26eu, čo je viac ako super cena.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milé slová Katka :) Tak potom si článok určite prečítam, som zvedavá :)

      Odstrániť
  2. Wow toto je naozaj super ako darček pre rodinu alebo pre priateľov ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Poslední dobou jsem toho mínění že dárky z fotek jsou ty nej nej nej ! :)
    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jééj, to je krásný! Taky plánuji darovat nějaké foto dárečky :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zatiaľ som o tejto stránke vôbec nepočula. Vyzerá to veľmi pekne, perfektný tip na Vianočný darček

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.