Nákupy a novinky /december 2016 + vianočné darčeky/

Ahojte!
V prvom rade vám chcem zaželať všetko NAJ do nového roku 2017, nech je plný nových príležitostí, úspechov, radostných dní a hlavne nech je lepší ako rok predošlý! 
Decembrové nákupy som automaticky spojila s vianočnými darčekmi, z ktorých väčšinu som si vybrala sama, no pod stromčekom som si našla aj zopár prekvapení. Vzhľadom k tomu, že som náročnejší typ človeka, ktorému nie je zrovna najľahšie hocičím uľahodiť, tak si radšej postupne nakupujem, po čom najviac túžim a nakoniec som tak spokojná nielen ja ale i ostatní :) 

Keďže na eshope L'OCCITANE mali v prvej polovici decembra poštovné pri nákupe nad 15 € zadarmo, a ja som už dlhšie chcela svoju kozmetickú zbierku obohatiť o zopár L'occitane kúskov, vybrala som si aspoň nejaké miniatúrky, pretože plné balenia nie sú práve najlacnejšie a pokiaľ je to možné, vždy je lepšie najprv produkt otestovať v menšom balení. Darčekovému baleniu mini krému na ruky, telového mlieka a mydla s bambuckým maslom vo vianočnej guli sa jednoducho odolať nedalo. Žiaľ, táto vôňa mi nie je sympatická a dosť mi pripomína klasickú indulonu, no teším sa aspoň z vianočnej gule, ktorej určite nájdem svoje miesto a niekde si ju na ďalšie Vianoce vystavím :) Ďalej som si vybrala balzam na pery s bambuckým maslom a fialkou z limitovanej edície "Pocta ženám", ktorý zatiaľ vyzerá sľubne a aj príjemne vonia (i chutí). Mydlo L'Homme Cologne Cedrát je pre priateľa a trio mini krémov (mandľa, bambucké maslo, Arlésienne) bolo možné dokúpiť za "symbolickú" cenu 5 €. Mandľová vôňa, rovnako ako aj Arlésienne ma inak totálne dostali a zrejme si v budúcnosti z tejto kolekcie budem musieť niečo zaobstarať.
Miu Miu bola láska na prvé ovoňanie, za ktoré vďačím Sephore, ktorá mi do jednej objednávky pribalila jej vzorku. Vďaka ponuke v Marionnaud (na všetky parfémy mali zľavu 20 %) a darčekovému šeku som si Miu Miu dovolila kúpiť (normálne je jej cena dosť vysoká). A ten pocit, keď som vyšla z parfumérie s Miu Miu bol neopísateľný :D Mimochodom, v Sephore ju teraz majú za skvelú cenu v darčekovej kazete spolu s parfémovaným mliekom, takže som ju musela kúpiť opäť, no tentokrát je pre maminu k narodeninám :) (škoda, že som si ju vtedy kúpila, teraz by som k nej mala aj mlieko :D )
Ďalší darček, ktorý som chcela od začiatku ako som ho spatrila je vianočný set od Lancôme s mojou momentálne najobľúbenejšou maskarou Hypnôse, miniatúrkou dvojfázového odličovača očného make-upu Bi-Facil a čiernej ceruzky na oči.



Glamglow Gift Sexy Youthmud Set som kúpila v Douglas parfumérii a som nesmierne rada, že môžem konečne toľko vychvaľované Glamglow masky vyskúšať. Set obsahuje Youthmud exfoliačnú masku v plnom (50 g) balení, 30 ml Thirstymud hydratačnú masku a 30 g Supermud čistiacu masku. Na set som využila ešte zľavový kupón, a tak ma nakoniec vyšiel okolo 1 200 Kč, čo nie je ani cena jednej masky v klasickom veľkom (50 g) balení (cena v Sephore bežne 1 450 Kč).
Z príležitosti osláv 90. výročia Weleda usporiadala súťaž, v ktorej sa mi podarilo vyhrať rodinný set tradičných Weleda produktov ukrytých v roztomilej plechovej dózičke. Set pozostáva z univerzálneho krému Skin Food, masážneho oleja s arnikou, balzamu na nohy a rozmarínového vlasového tonika. Od Weledy nemám takmer nič vyskúšané (okrem jemného čistiaceho mlieka), takže som na výrobky veľmi zvedavá, najmä na Skin Food krém, ktorý je pomerne vysoko pozitívne hodnotený.
V decembri sa mi podarilo dostať do Ziaja predajne, kde som toho nakúpila viacej, väčšina boli darčeky, ako napr. sprchové gély a masážne krémy. Pre seba som si vzala krém na ruky s kašmírovými proteínmi a maslom shea, ktorý som už raz mala a obľúbila som si ho najmä pre jeho nádhernú vôňu. Penové mydlo s vôňou karamelizovaných mandlí bolo zadarmo k nákupu nad 10 €. Neutrogena balzam na pery mi dala mamina. Biotherm Biocils dvojfázový odličovač očí som si kúpila hlavne z dôvodu, že mi posledný čas dosť vypadávajú mihálnice a chcela som na odličovanie niečo šetrnejšie, a práve tento odličovač by mal minimalizovať vypadávanie rias vďaka ich výžive a stimulácii. 
Mixa set micelárnej vody a bohatého výživného krému s olejom z prvosienky na citlivú a suchú pleť som ulovila v dmke za polovičnú cenu. Bude to moja prvá skúsenosť s produktami od Mixy, tak som veľmi zvedavá, dúfam, že aspoň micelárka mi sadne, od krému si moc nesľubujem, no možno budem milo prekvapená, uvidím.
Milované telové maslo The Body Shop s broskyňovou vôňou Vineyard Peach, rovnako úchvatne voňajúci mangový peeling a medový balzam na pery mám od môjho drahého. Produkty objednával z eshopu elnino.sk, ktorý musím pochváliť za rýchlosť dodania (vo štvrtok sme objednali a v sobotu nám bola zásielkou doručená) a tiež vám musím dať do pozornosti jedinečné ceny za The Body Shop produkty, ktorým som spočiatku nemohla uveriť. Síce nemajú ponuku TBS sortimentu veľkú, no som rada, že aspoň niečo sa dá zohnať aj u nás.
Po mesiaci čakania mi konečne dorazila objednávka Real Techniques štetcov a hubiek na make-up z Lookfantastic. Nikdy som tak dlho na balíček z LF nečakala a už som si myslela, že sa niekde stratil, no po Vianociach nakoniec prišiel. Objednávku som uskutočnila počas Black Friday zliav, a na RT mali navyše ponuku 2+1. Zo štetca na púder som troška sklamaná, nie je až tak jemný ako by som si predstavovala, za to štetec na kontúrovanie je veľmi príjemný.
Po Zoeva paletkách som pokukovala už strašne dlho, a kedy ak nie na Vianoce by bola vhodnejšia doba na kúpu Naturally Yours paletky :)
Echosline Seliar vyživujúci fluid na vlasy s arganovým olejom je mojou top jednotkou na rozštiepené končeky, lesk a celkovú ochranu vlasov. Avšak, Revlon Curly Orbital flexibilný aktivátor vĺn je u mňa novinkou, a ak bude fungovať, budem mu za to nesmierne vďačná :)
Najväčším prekvapením, ktoré som si pod vianočným stromčekom našla bol adventný kalendár od značky Babor plný ampuliek na pleť. Týmto nádherným darčekom mi mamina úplne vyrazila dych, jednoducho som nemala slov..
Aby toho nebolo "málo", v ďalšej taštičke som mala ešte mini balenie telového krému, krému na ruky a extra spevňujúcého očného krému, plus vzorky čistiacich produktov na pleť.
Zimné dni bez sviečok si ani neviem predstaviť. Nakúpila som si zopár "sampler" sviečok od Yankee Candle, na ktoré som mala dlho celkom sporný názor kvôli vyšším cenám, no po ich vyskúšaní začínam tú mániu okolo YC úplne chápať, a ako inak, už samozrejme premýšľam o kúpe vačších balení. 
Priateľ mi (resp. nám) kúpil v Tchibe prístroj na manikúru a pedikúru, ktorý bude zrejme viac menej využívaným práve ním, pretože ja s prístrojom zatiaľ neviem bezpečne a opatrne narábať, a takmer vždy si kúsok nechta znetvorím. Ďalej som dostala šatky na krk a teplý vlnený šál, ktorý však na fotkách nie je, pretože na nich nevyzeral ani zďaleka tak pekne ako v skutočnosti. Pod stromčekom si našla ešte set náhrdelníka a náušníc v tvare sovy, balenie štyroch sklenených misiek v dizajne imitujúcom tvorbu Alfonsa Muchu a tiež rôzne čaje, ktoré na fotkách opäť nevyzerali až tak autenticky a zaujímavo, no nedalo mi ich aspoň nespomenúť.

Budem rada, ak mi napíšete, čo pekné ste si pod stromčekom našli vy, alebo ako ste vianočné sviatky strávili. Majte sa krásne, teším sa na vás pri ďalšom článku ♥

36 komentárov

  1. ach,také krásne veci :) Zoeva paletka je nádherná :) skvelý výber :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa z toho všetkého ešte stále vytešujem :) a ďakujem :)

      Odstrániť
  2. Wow, tak toho teda je.. Paradne vecičky, tie sviečky sú moja slabosť tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka, ja začínam mať na sviečky už úchylku, je to druhá najčastejšia vec po kozmetike, ktorú by som mohla stále dokupovať :D

      Odstrániť
  3. Překrásné dárky! Líbí se mi úplně všechno a všechno bych hned brala, nejvíc asi ten parfém Miu Miu, ale už se musím krotit a nemůžu si žádné parfémy kupovat :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem El, to ma teší :) Ja to mám s parfémami tak, že väčšinou mám len dva kúsky, a aj to jeden na letné a druhý na zimné obdobie, a navyše si ťažko zvykám na novú vôňu, tak aj preto používam dlhší čas tú istú toaletku/parfém :)

      Odstrániť
  4. Juuuu to jsou krásné novinky ! Ty ampule Babor neznám....už jsi je zkoušela? Balení vypadá luxusně !

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka Leni :) Zatiaľ som skúšala jednu ampulku a som nadšená, som zvedavá aké budú ďalšie :)

      Odstrániť
  5. Teda to je produktů :). Brala bych všechno a jsem zvědavá na ten pilníček na nehty :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prístroj budem asi skôr využívať na pedikúru, čo sa týka nechtov na rukách, mám radšej klasické pilníky :)

      Odstrániť
  6. Já mám Mixu moc ráda, krém jsem měla sice jiný, ale spokojená jsem byla, Babor vůbec neznám, Ziaju mám moc ráda.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už som z Mixa sady vyskúšala krém, je síce na mňa mastnejší, ale na noc je super, aspoň sa pleť troška viac vyživí :)

      Odstrániť
  7. Ten Miu Miu parfém má krásny flakón :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Glamglow sa chystám už tak dlhú dobu vyskúšať, strašne ma ich masky lákajú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mňa strašne dlho lákali, no kvôli vysokej cene som ich kúpu ani neriešila, avšak tento set sa skutočne vyplatil a už ich poctivo testujem :)

      Odstrániť
  9. Nádherné darčeky! Tá Miu Miu voňavka by potešila aj mňa:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To je pořádná nálož novinek, brala bych snad všechno :-) Značka L'Occitane mě láká už dlouho a ty sety vypadají skvěle :-) Jsem zvědavá, jaký budeš mít názor na GlamGlow masky, už jsem o nich dost slyšela, ale sama bych si je asi nepořídila vzhledem k ceně :-) Micelárku od Mixy jsem měla a byla jsem s ní docela spokojená, tak snad sedne i tobě :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa cena Glamglow masiek tiež veľmi odrádzala, no ich vianočné sety boli za vynikajúce ceny, tak som si ho jednoducho kúpiť musela :) Určite bude na masky aj recenzia :) Na Mixa micelárku som zvedavá, teraz mám nejako podráždenú pleť, tak mi hádam sadne :)

      Odstrániť
  11. To je teda věcí! :) Od The body shop bych ráda něco vyzkoušela :) Zoeva paletka je přímo nádherná :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. The Body Shop ti môžem len a len odporučiť, ja som do ich produktov totálne zamilovaná :)

      Odstrániť
  12. The Body Shop kozmetiku som prvýkrát použila pred Vianocami a musím sa proznať, že ma to úprimne potešilo. Ani som nevedela, že nejaká kozmetika môže byť až takáto božská. Weleda je taktiež moja obľúbená značka a niektoré prípravky odtiaľto dokonca mám aj doma :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak Katka, ich produkty sú priam božské a tie vône sú neskutočne nádherné, najradšej by som ich aj ochutnala :)

      Odstrániť
  13. Krásné věci, houbičku od Real Techniques bych taky ráda časem vyzkoušela. Hubky na nanášení makeupu jsem si teď moc oblíbila a štětce už na makeup vůbec nepoužívám. Skinfood od Weledy taky mám a jsem s ním moc spokojená. Ten Miu Miu parfém musím konečně někde očichat, flakon znám, ale ještě jsem neměla příležitost k němu přivonět. Krásný rok 2017! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Peti :) Ja si make-up taktiež už nanášam len hubkou, a túto od Real Techniques úplne zbožňujem. Určite Miu Miu ovoňaj, za mňa je to jednoznačne krásna, jedinečná vôňa, ktorá sa nedá len tak s hocijakou inou pomýliť :)

      Odstrániť
  14. Stedry Jezisko :) a super vecicky, ja si planujem urobit dodatocneho Jeziska po sviatkoch :D
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka :) Po sviatkoch sa nakupuje úplne najlepšie, asi to tak na budúci rok spravím i ja :)

      Odstrániť
  15. och toľko krásnych vecí!! Najviac ma uchvátila Zoeva, RT štetce a Babor :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka Drew :) So všetkými produktami sa viac menej ešte len zoznamujem :D

      Odstrániť
  16. Och, to sú úžasné veci! ♥ uži si ich čo najviac! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Krásne produkty aj darčeky. Aj to stihneš všetko pomíňať? :-) Opäť tu vidim mixu. Ja ju možem len odporučat. Aj tento krem je náhodou super, ideálny do zimneho obdobia. AK ti možem poradit, vyskušaj Mixa odličovač na oči. Pre mna uplne najlepší odličovač, aký som mala...
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Zuzka :) So spotrebovávaním produktov sa mi až tak veľmi nedarí, no napr. pleťové krémy miniem celkom rýchlo. Odličovač očí od Mixy určite vyskúšam, čítala som o ňom u teba na blogu, ďakujem za tip :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.