Marie Claire beauty box by Sephora

Ahojte!
Konečne sa vám po dlhej dobe ozývam! Nakoľko som posledné týždne všetku energiu a čas vymedzila písaniu dizertačnej práce, blogu som sa nemohla venovať, pretože táto činnosť si vyžadovala maximálnu pozornosť a sústredenosť. Takže aspoň takto v skratke, aby ste vedeli, že som mala len kratšiu pauzu a v blogovaní pokračujem :) O Marie Claire beauty boxe v spolupráci so Sephorou vám chcem napísať už veľmi dlho a som rada, že sa mi to dnes podarilo. Marie Claire beauty box je v poradí mojím druhým, o predchádzajúcej jarnej edícii som vám nejako nestihla napísať. Každopádne obsah boxu je dopredu známy, takže v deň spustenia predaja si môžete ihneď pozrieť, čo sa v ňom nachádza a samotné rozhodnutie je teda už len a len na vás. Taktiež máte možnosť uviesť svoj e-mail a nechať sa o nadchádzajúcom boxe informovať medzi prvými :)

Musím sa priznať, že pri tomto letnom vydaní v spolupráci so Sephorou som nad objednaním istý čas váhala, nakoľko jeho cena predsa nie je najnižšia a suma 1 249 Kč (plus poštovné 149 Kč) je celkom dosť vysoká, najmä, ak sa vezme do úvahy veľkosť produktov nachádzajúcich sa v boxe. No keď som nedávno návštivila Sephoru a prezrela som si ceny niektorých produktov (v plných i mini baleniach), presvedčila som sa o tom, že cena boxu nie je až tak prehnaná a v konečnom dôsledku som šťastná, že som sa rozhodla zaobstarať si i toto exkluzívne vydanie. Na druhú stranu, pri takýchto beauty boxoch je skvelé, že človek má možnosť vyskúšať viacej produktov a vytvoriť si tak na ne názor a napokon vie, či sa oplatí ísť do plného balenia, resp. do akej miery bol pre neho produkt zaujímavý. Okrem toho, pre mňa sú z hľadiska spotreby výhodnejšie menšie balenia, pretože mám vždy naraz rozpoužívaných viacero produktov (a to nerátam zbytok čakajúci v zásobách), ktoré občas ani nestíham minúť. 
Prvým produktom, ktorý sa nachádzal v boxe v plnej veľkosti je peelingová a masážna textilná maska od kórejskej značky Tony Moly, ktorá funguje na princípe čistiacich bubliniek. Maska obsahuje živočíšne uhlie, z ktorého sa bublinky na vzduchu uvoľňujú a pri vmasírovaní do pleti na seba viažu nečistoty, odumreté kožné bunky a prebytočný maz. Masku som už vyskúšala, okrem toho, že bola s ňou zábava, som si nejaké extra účinky nevšimla, každopádne som rada, že mám skúsenosť aj s takýmto netradičným typom masky. Caolion hot&cool porepack duo mini (2x3 g) - dvojica detoxifikačných produktov, obsahujúca parnú masku, ktorá póry otvorí a prečistí. V druhom kroku sa nanáša osviežujúca maska, ktorá póry následne stiahne a minimalizuje. Výsledkom má byť pevnejšia pleť. Znie to neuveriteľne dobre a na duo sa už nesmierne moc teším. 
Mini (10 g) masielko od Too Cool For School s obsahom výťažkov zo žĺtkov a bielkov, ktoré majú spoločne s bambuckým maslom pokožku vyživovať a hydratovať. V masle sa ďalej nachádza sedem olejov zo semien argánu, baobabu, sladkých mandlí, sezamu, jojóby, marhúľ a makadamových orechov, ktoré tvoria ochrannú bariéru na povrchu pokožku a majú tak zaistiť dlhotrvajúcu hydratáciu. Maslo zatiaľ vyzerá úžasne a rovnako úžasne i vonia. Skinfood čistiaci peeling (10 g) z čierneho cukru s obsahom kyseliny glykolovej extrahovanej z ryžového vína, rastlinného oleju a hnedého cukru má pleť exfoliovať, hydratovať a vyživiť. Peeling som použila len jedenkrát, bol fajn, no nejaký "wau efekt" sa nekonal. Zrniečka sú pre moju pleť pomerne hrubé a peeling je tým pádom k mojej pokožke troška drsný. Inak krásne vonia, neviem si pomôcť, no mne jeho vôňa pripomína coca-colu :)
Dr. Jart+ water drop mini (30 ml) - osviežujúci prípravok s ľahkým zložením, ideálny práve na leto obsahuje špeciálny systém emulzie s mikrokvapôčkami, ktoré pri aplikácii na pleti prasknú a zaistia okamžitú hydratáciu a rozžiarenie unavenej pleti. Popis produktu vyzerá veľmi nádejne a lákavo, takže je zrejme najvyšší čas zaradiť ho do mojej aktuálnej pleťovej rutiny. Ďalším pleťovým produktom je ultraľahký fluidný hydratačný krém (15 ml) od značky Eisenberg, obsahujúci kyselinu hyalurónovú, pupalkový a makadamový olej a vitamíny E a A, ktoré pomáhajú pokožke v boji s voľnými radikálmi. Krém má byť ideálnym podkladom pod make-up, škoda len, že nemá SPF faktor. Rexaline Line Killer X-treme eye corrector (5 ml) - starostlivosť o očné okolie redukujúca jemné vrásky, kruhy i vačky pod očami, ktorá sa zároveň stará aj o účinnú hydratáciu. Očných krémov mám momentálne viacej, takže tento som dala mamine, ktorá ho vzhľadom k antiagingovému efektu určite viacej ocení.
Luxusná parfémová voda španielskeho módneho domu Loewe Aura Loewe Floral (15 ml) je z kategórie kvetinových vôní s intenzívnym ambrovým základom a tónami fialiek, jazmínu a ruží. Vôna je pomerne dosť výrazná a intenzívna, a aj napriek tomu, že to nie je zrovna typ vône, ktorý by som vyhľadávala, si myslím, že si u mňa využitie rozhodne nájde, a to najmä z dôvodu jej výdrže a celkovej kvality.
Mini maskary Benefit They´re Real! (3 g) a Too Faced Better than Sex (3,9 g), ktoré som doposiaľ ešte neskúšala, takže som na ne poriadne zvedavá a už sa neviem dočkať, kým domíňam rozpotrebované maskary a budem sa môcť vrhnúť na tieto kúsky.
Poslednými boxovými kúskami sú produkty na pery - Sephora Cream Lip Stain v nádhernom odtieni 13 Marvelous Mauve (5 ml) a Make Up For Ever Artist Rouge rúž, odtieň 401 (1,4 g) v rozkošnom mini balení ideálnom do každej kabelky. Sephora Lip Stain so sametovou textúrou som si ihneď obľúbila, na perách je veľmi príjemný, takmer vôbec nevysušuje, ani netvorí žmolky; navyše kultový odtieň Marvelous Mauve je dokonalý a myslím, že pristane snáď každej.
A na záver zoznam produktov so stručným popisom.
Zaujal vás tento beauty box v spolupráci so Sephorou? Ak máte oň záujem, ešte stále sa dá objednať → TU. Za seba vám boxík môžem rozhodne len odporučiť :)

18 komentárov

  1. Co se týká ceny, tak si myslím že je výrobkům přiměřená, ač to jsou miniaturky tak obsahuje box zajímavé produkty a jak píšeš, je fajn že předem víš co bude v boxe. Přeci jenom si nikdo nechce koupit něco za tolik peněz, když by box obsahoval samé nepotřebné dreky. Mě zaujaly snad všechny produkty, líbí se mi miniaturka parfému, je to fajn do kabelky nebo na cesty a většinu Loewe parfémů osobně mám celkem ráda a klidně bych si velké balení koupila. Super jsou i řasenky, věřím že taková věc v boxe nezklame.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to áno :) Ako som písala už v článku, mne tieto mini cestovné balenia veľmi vyhovujú a dokonca mini maskary mi aj celkom dlho vydržia :) Takže za mňa veľká spokojnosť :)

      Odstrániť
  2. Tak toto vyzerá naozaj super :) Za mňa veľmi pekný boxík

    http://lifi.sk/2017/06/giveaway-k-zmene-stranky/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marie Claire robí skvelé boxy, ktoré jednoducho stoja za to a ťažko sa im odoláva :)

      Odstrániť
  3. Tie produkty vyzerajú ozaj super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ono box vůbec nevypadá špatně, ale ta cena je pro mě hodně šílená :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozumiem ti, tá cena je v porovnaní s inými beauty boxami o dosť vyššia, no na druhú stranu je box plný exkluzívnych značiek:)

      Odstrániť
  5. Box vypadá moc hezky, ale spousty věci bych asi nevyuzila:) Každopádně me hodně láká ta maska <3

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá maska je hodne zábavná, no mňa na ďalšiu kúpu nepresvedčila.

      Odstrániť
  6. Tento box je snáď jediný box ktorý sa mi páči a zaujal ma. Fakt skvelé produkty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa taktiež ako jeden z mála oslovuje a myslím, že mu budem ešte dlho verná :)

      Odstrániť
  7. Boxík sa mi veľmi páči. Povedala by som, že v tomto prípade platí: v jednoduchosti je krása

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.