REVLON Colorstay Moisture Stain & NYX Powder Blush

Príjemný nedeľný podvečer milí moji!
Dnes mám pre vás článok na produkty dekoratívnej kozmetiky od značky NYX a Revlon, ktoré som skúšala prvýkrát a hneď na začiatok vám musím prezradiť, že sa jedná o skvelé a kvalitné kúsky. Keďže leto si žiada výrazné farby ako v šatníku, tak i v make-upe a ja som skôr na nude farby, potrebovala som svoj každodenný look troška oživiť. Oči si teraz líčim minimálne a i keď na používanie rúžov či leskov som nielen v týchto horúčavách lenivá (za čo sa na seba neustále hnevám), rozhodla som sa siahnuť po hydratačnom lesku v krásnej žiarivej farbe od značky Revlon. Púdrová lícenka od Nyxu je ďalším kúskom do mojej lícenkovej zbierky, v ktorej mi rozhodne chýbala :)

NYX Powder Blush
Lícenku mám v odtieni "desert rose", čo je výraznejšia tmavšia ružová farba s decentným nádychom červenej. Líčkam dodá zdravý a svieži vzhľad, no pri tomto odtieni je dôležité aplikovať lícenku len v slabučkej vrstve, v opačnom prípade by to už nemuselo vôbec pekne pôsobiť. Lícenka je dokonale jemne namletá, má hodvábnu konzistenciu, ktorá pri nanášaní vôbec nepráši a veľmi dobre sa s ňou pracuje. Pigmentácia je stredná až vysoká, no intenzita nanášanej farby sa dá skvele kontrolovať, nakoľko ju je možné pekne vrstviť, bez toho, aby vytvárala neželané fľaky. Výsledný efekt lícenky je matný s jemným leskom. Na pleti vydrží takmer celý deň v neporušenom stave. Lícenku teda hodnotím ako nadpriemerne kvalitný produkt, najmä ak zohľadním jej cenu a dostupnosť. Navyše, si myslím, že po kvalitatívnej stránke by mohla pokojne konkurovať aj drahším značkám. Čo sa týka samotného vzhľadu, lícenka je balená do pevnejšieho plastu s klasickým otváraním na zacvaknutie. Mne osobne sa obal páči a oceňujem, že nepôsobí vyslovene lacným dojmom ako niektoré púdrové produkty v podobnej cenovej kategórii. Na lícenke mi inak príde celkom zaujímavý reliéf, ktorý je v tvare kociek s vystupujúcimi trojuholníkmi. Hmotnosť lícenky je 4 g a zoženiete ju na e-shope Elnino za úžasných 3,62 €.
Revlon Colorstay Moisture Stain
Hydratačný tekutý rúž/lesk na pery som si vybrala v malinovo-fuchsiovom odtieni "015 barcelona nights". Na fotografiách nižšie však vyzerá troška svetlejšie a tón je viac teplejší - v skutočnosti je ale studený. Konzistencia lesku je krémová, nelepivá, pri nanášaní na pery je cítiť ako keby vodový efekt. Pigmentácia je vynikajúca, vďaka čomu je tak farba nádherne výrazná a žiarivá. Na perách je produkt ľahký, nerozpíja sa a nezanecháva žiadny pocit ťažkosti, lepivosti či iného diskomfortu. Jedinou slabšou stránkou je výdrž, ktorá je v priemere cca 2 hodiny (pri pití a jedení menej) a pomerne rýchle vytrácanie zo stredu pier, čo sa dá samozrejme opätovným nanesením produktu ihneď opraviť. Vzhľadom k tomu, že ide o hydratačný stain, aj po zotretí produktu zostávajú pery zafarbené - najvýraznejšie sfarbenie je na okrajoch pier. Myslím, že tento lesko-rúž bude zaujímavý najmä pre tie z vás, ktoré preferejú skôr lesky a hydratačné produkty na pery ako rúže s dlhotrvácnym efektom, ktoré pery zvyknú dosť vysušovať. Revlon Colorstay Moisture Stain mám Elnina, kde je k dostaniu za 3,70 €.
Hubičkový aplikátor splošteného tvaru je veľmi príjemný, manipulácia s ním je pohodlná a pery sa s ním dajú pekne vykresliť.
Máte skúsenosti s týmito produktami? Na ktorý výrobok od značiek NYX a Revlon nedáte dopustiť?

19 komentárov

  1. Já jsem byla hodně spokojena s tužkou na obočí od NYXu, jinak zatím co jsem měla tak mi to přišlo, jako drogerkovy průměr a nic moc me neuchvátilo :( Ale chci vyzkoušet od NYX pudr a rtenky :))
    Jinak ta revlon hydratační rtenka vypadá vážně skvěle :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. HD transparentný púder od Nyxu ti môžem určite odporučiť, mám ho a som s ním nadmieru spokojná, dokonca aj v týchto horúčavách sa dá naňho spoľahnúť :) Naopak, HD korektor ma veľmi sklamal, na pleti mi extrémne oxiduje :(

      Odstrániť
  2. Ještě jsem od této značky zatím nic nevyzkoušela. :) Jinak tvářenka má velmi pěkný odstín, ale já spiš nějakou dohněda. :) Rtěnka má dost pěkný odstín a celkem mě i zaujala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám lícenky s nádychom do hneda tiež rada, obzvlášť teraz v lete, no ružové odtiene mi všeobecne viacej pristanú :)

      Odstrániť
  3. Ani jeden produkt jsem nezkoušela, ale oba dva vypadají skvěle :3

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Produkty sú krásne, najmä tá lícenka. Od NYXu mám rada ich Soft matte lip cream. A Revlon akosi nemám odskúšaný.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja Revlon taktiež nemám nejako vyskúšaný, toto je zatiaľ môj druhý produkt z ich dekoratívky. Soft matte lip cream od Nyxu je veľmi chválený, zrejme sa i ja po ňom pozriem :)

      Odstrániť
  5. Já měla od NYS řasenku, ze které jsem byla zklamaná a paletku očních stínů s podkladovou bází a linkou a ta mě ohromila :D

    Nemám ráda lesky na rty, ale tenhle od Revlonu mě mile překvapil (osobně vyzkoušeno).

    INKA – focení, líčení, bydlení, lifestyle a další!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja toho od NYX nemám moc poskúšaného, no zbožňujem ich HD transparentný púder. Inak ma od Nyxu lákajú ešte tekuté rúže a lícenky :)

      Odstrániť
  6. lesk vyzerá parádne a za super cenu :) inak tiež v lete častejšie volím look skôr nahého líčenia a výrazných pier :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Drew :) V horúčavách je look nahého líčenia a výrazných pier rozhodne najlepšou voľbou :)

      Odstrániť
  7. Oba produkty vyzerajú úžasne :) Aj napriek tomu, že som skôr na nude odtiene, tento výrazný je veľmi pekný!

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásna sýta farba ten revlon nič podobne som ešte nemala ♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento rúžo-lesk od Revlonu je skutočne skvelý a zaujímavý produkt :)

      Odstrániť
  9. Odpovede
    1. Lícenka je krásna, myslím, že NYX lícenky jednoducho vie :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.