Testovací balíček z e-shopu Babičkina záhrada

Hneď na začiatok vás žiaľ musím upozorniť, že táto recenzia, alebo skôr článok nebude veľmi pozitívny, každopádne bude pravdivý a písaný od srdca. Z testovaných produktov z Babičkinej záhrady mám totižto veľmi zmiešané pocity. Avšak, so samotnými značkami to nemá nič spoločné. Ide skôr o prístup e-shopu k činnosti blogerov, no samozrejme hovorím len za seba. Jednoducho nemôžem chváliť niečo, čo sa mi vyložene nepáči a čo ma istým spôsobom aj celkom uráža a degraduje moju snahu, čas a všetko čo dávam do blogovania. No a keďže som človek úprimný a za svojím slovom si stojím, išla by som sama proti sebe, ak by som vám určité veci v článku nespomenula.
Jediným produktom, ktorý som obdržala v plnom balení je prírodný upokojujúci gél od značky Beyond Organic Skincare, ktorá však na e-shope nie je momentálne vôbec dostupná. Tí, čo ma sledujete, tak si možno pamätáte, že som od tejto značky nedávno testovala ľahký 24-hodinový hydratačný krém (recenzia TU) a chladiaci očný gél (recenzia TU). Oba produkty som mala z e-shopu Bionatural.sk, s ktorým som bola veľmi spokojná. Na základe toho, že som už mala možnosť výrobky od Beyond Organic vyskúšať, viem posúdiť ako by približne mali voňať, nakoľko oba - krém i očný gél voňali podobne. Prírodný upokojúci gél má však trocha zvláštnu vôňu a ja si nemôžem pomôcť, no mne príde ako zlomená, teda pokazená. K tejto mojej domnienke prispieva i fakt, že na obale produktu nie je informácia s označením dátumu spotreby, ktorý na predošlých produktoch tejto značky bol uvedený. Navyše, na obale produktu (viď foto) je vidno, že bola nejaká nálepka z neho odlepená a podozrenie mi padá zrovna na štítok s dátumom spotreby. Pochopiteľne, môžem sa mýliť, no ak tam aj bola nejaká iná nálepka, prečo bola potom odlepená (aspoň to teda nemuselo byť vidieť) a obal výrobku je takto znehodnotený. Možno si myslíte, že to preháňam, no takéto veci si vždy všímam a ako blogerka sa snažím každý jeden testovaný produkt (či už mnou zakúpený alebo obdržaný k recenzii) dostatočne objektívne posúdiť. Čo sa inak týka samotných účinkov upokojujúceho gélu, ktoré som z testovania spozorovala, tak výrobok samotný sa mi zdá fajn a na podráždenú (napr. po bodnutí alebo uštipnutí hmyzom) či slnkom spálenú pokožku je priam ideálny. Navyše gél má byť skvelý i na oholenú pokožku. Takže výrobok ako taký vám odporučiť určite môžem. Záležitosti týkajúce sa mojich obáv ohľadom dátumu spotreby sú vedľajšou stránkou a vecou marketingu e-shopu Babičkinej záhrady.
Ďalším testovaným produktom je vzorka olejového balzamu Psorimed na lupienku, psoriázu a ekzém od značky Aromedica. Keďže žiadnym ekzémom netrpím, produkt som ani netestovala, nakoľko by som ho nevedela adekvátne posúdiť. Na Babičkinej záhrade som balzam nenašla, no na stránke www.krasnadoma.sk je k produktu detailný popis. Účinnými látkami balzamú sú: olej z pupalky dvojročnej, slnečnicový olej, éterické oleje z levandule, santalového a cédrového dreva, harmančeka, citróna a ruže bulharskej. Prípravok sľubuje rýchly účinok i na mnohé ďalšie problémy pokožky, ako napr. vyrážky, dermatitídy, zápaly a pod. 
Bio kokosová starostlivosť (vzorka) s pomarančovou vôňou od značky Saloos má pokožku osviežiť, účinne vyživovať, regenerovať, hydratovať a udržiavať ju vláčnu a hebkú. Exotická vonná kombinácia má pomáhať udržiavať pokožku pružnú a mladistve vitálnu. Produkt je vhodný ku každodennému použitiu i k relaxačnej masáži. Výrobok obsahuje bio kokosový olej a esenciálne oleje z červeného pomaranča. Na produkte sa mi nesmierne páči vôňa, ktorá je jednoducho nádherná a cítiť v nej identickú arómu pomaranča a kokosu. Bio kokosová starostlivosť pokožku intenzívne hydratuje a vyživuje, no skôr by som ho odporučila pre pokožku suchú a normálnu.
Olivový telový krém (vzorka) od značky Bjobj bol... podľa mňa už po záruke, pretože sa trocha ťažšie rozotieral a vôbec pekne nevoňal, a aj keď výrobky značky Bjobj nepoznám, nemyslím si, že by mal krém takto voňať.
Posledným a jediným produktom, ktorý je v aktuálnej ponuke e-shopu Babičkina záhrada dostupný sú organické hygienické vložky a tampóny značky Natracare. Produkty Natracare sú vyrobené  zo 100 % certifikovanej bio bavlny, prírodných materiálov, sú bez prídavných látok a parfumácie a čo je najdôležitejšie - nie sú bielené chlórom. Produkty sú navyše biologicky rozložiteľné a kompostovateľné. Vložky a tampóny Natracare sú vo svete odporúčané gynekológmi pre všetky ženy, ktoré trpia alergiami, zápalmi, svrbením, bolesťami a ďalšími nepríjemnými ženskými problémami. Na e-shope sú k dostaniu vložky klasické i slipové a tampóny.
Na záver by som ešte rada zhrnula obsah testovaného balíčka, z ktorého ma zaujali organické hygienické vložky a vzorka bio kokosovej starostlivosti od Saloos. Škoda tých nepríjemných dojmom a obáv z prírodného upokojujúceho gélu od Beyond Organic, ktorý je podľa mňa určite pokazený a ja sa neviem zbaviť myšlienky, že mi bol poskytnutý ako vyradený kus. Možno, že moje názory na vás pôsobia prehnane a nadsadene, no myslím, že poskytovanie produktov k recenzii má vyzerať trocha inak a mňa to skutočne sklamalo. Človek sa tak totižto potom zamýšľa nad tým čo robí, ako sa snaží dať do toho maximum a nakoniec si pripadá ako bloger bez hodnoty, štýlu a vkusu. Okrem toho, v balíčku som mala (s výnimkou Natracare hygienických vložiek) produkty, ktoré na e-shope nie sú momentálne k dispozícii, takže vám píšem o produktoch, ktoré tam aktuálne ani nezoženiete, čo na druhú stranu nedáva príliš zmysel.
E-shop Babičkina záhrada.sk sa mi inak zdá prehľadný a páči sa mi, že sa dá na ňom zohnať množstvo produktov od rôznych prírodných značiek a viete si tak na jednom mieste nakúpiť takmer všetko, čo chcete.
Budem veľmi rada, ak mi napíšete, či ste sa už aj vy stretli s nejakou nepríjemnosťou v rámci spolupráce a či ste už niekedy nakupovali na Babičkinej záhrade a ak áno, ako ste boli s e-shopom spokojní?

11 komentárov

  1. Osobne sa mi tento balíček veľmi páči. Ten prvý gél mám a som mimoriadne spokojná, aj keď sa mi trocha nepáči, že je zelený (možno tento nie, ja mám na očné okolie) a aj vložky sa podľa mňa zídu :) Za mňa big like


    Veľká, mega GIVEAWAY o viac ako 3 balíčky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som so značkou Beyond Organic tiež veľmi spokojná :)

      Odstrániť
  2. Zlatko napísala si to pravdivo a poviem ti, je to naozaj škoda, nečakala by som takýto prístup. Sama z e-shopu testujem produky a moje sú fajn, preto ma to šokovalo. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nie som blogerka, takže z tejto stránky to neviem posúdiť.
    Nakupujem v Babičkinej záhrade veľmi veľmi dlho a NIKDY som nemala žiadne problémy a ani nič z toho čo si písala.
    Objednajú mi produkty, ktoré potrebujem, zavolajú keď dôjdu, majú veľký výber a schopné panie v obchode.
    Za mňa určite, čo sa týka kozmetiky, najlepší eko - bio obchod v Nitre.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja nepríjemná skúsenosť mohla byť pokojne aj náhodou, samozrejme, chápem, že sa takéto veci môžu občas stať, avšak nepríjemnosť v podobe produktu po záruke by nepotešila určite nikoho. Dôležité, že ty si s e-shopom spokojná, verím, že i ja zmením názor a budem v Babičkinej záhrade nakupovať rada :)

      Odstrániť
  4. Aj ja som mala problém so zárukou, keď som objednávala. Kupovala som si zubný prášok za plnú cenu a mal len 2 týždne do konca záruky. Mali by si to lepšie strážiť.

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to je skutočne veľmi krátka doba na spotrebovanie produktu... Máš pravdu, mali by si na dátum spotreby dávať väčší pozor a kontrolovať to; aj keď chápem, že majú v ponuke množstvo produktov od rôznych značiek, no tento krok je z pohľadu ako predávajúceho, tak i zákazníka nesmierne dôležitý.

      Odstrániť
  5. Ani jeden produkt nemám odskúšaný, akurát značku Saloos poznám, avšak aj mňa zarazil ten prístup, je to škoda, pokiaľ to má byť dobrý e-shop :/

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Saloos momentálne skúšam ďalší produkt a postupne si začínam túto značku obľubovať :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.