Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream

Aj keď sa o pokožku tela starám rada a snažím sa ju pravidelne hydratovať, v horúcich letných dňoch som na krémovanie strašne lenivá. Určite to poznáte aj vy... Je vám teplo, len vyjdete zo sprchy a už sa začínate znova potiť. Následná predstava naniesť na seba ešte vrstvu nejakého krému je v tej chvíli ako za trest. Preto som na leto hľadala nejaký ľahký telový krém so sviežou vôňou, ktorá ma donúti k častejšiemu krémovaniu a zároveň mi túto činnosť spríjemní. A práve krém od Elizabeth Arden s dokonalou vôňou zeleného čaju je tým produktom, ktorý som potrebovala :) 

Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops telový krém (objem 250 ml) mám z e-shopu Elnino.sk, kde je v ponuke i testerová verzia, ktorá vychádza o niečo lacnejšie (7,88 €) ako štandardné balenie o rovnakom objeme (9,94 €). Tester sa líši len krabičkovým balením - krém mi prišiel v obyčajnej hnedej krabičke. Okrem toho, že je na zadnej strane obalu nálepka s nápisom "tester", ktorá ide ľahko odlepiť, nie je nijako poznať, že sa jedná o tester, takže takýto typ testerového produktu môže byť podľa mňa pokojne vhodný i ako darček :) 
Základom vône telového krému je dubový mach s pižmom a bielym jantárom. Hlavu tvoria tóny rasce, rebarbora, bergamot, citrón a pomarančová kôra. Srdcom vône je chladivá mäta, zelený čaj, sladký jazmín, klinček, čerstvý fenikel a zeler. 
Krém je jedným slovom úžasný. Najzaujímavejšia je na ňom jednoznačne vôňa, ktorá je nádherná, svieža, s dlhou výdržou a intenzitou - ešte ráno po večernom natretí je ho na pokožke (a tiež na oblečení) cítiť. Výnimočná je i textúra krému obsahujúca drobné zrniečka (honey drops), ktoré sa na pokožke ihneď rozptýlia. Konzistencia je ľahká, veľmi príjemná a rýchlo sa vstrebávajúca, čo je pre mňa počas letných dní najdôležitejšie kritérium u všetkých typov krémov či mliek. Krém je k pokožke mimoriadne šetrný a jemný, preto je vhodný i na čerstvo oholenú pokožku. Aj keď krém nevyživuje pokožku až tak do hĺbky ako napr. produkty určené na extrémne suchú pokožku majúce hutnejšiu, pomaly sa vstrebávajúcu konzistenciu, hodnotím jeho hydratačné schopnosti pozitívne a pre aktuálne potreby mojej pokožky dostačujúce. Každopádne, hĺbkovú hydratáciu som od krému ani neočakávala, jeho vlastnosti mi presne vyhovujú a krém spĺňa všetko, čo som chcela :)
Aký telový krém, resp. mlieko/maslo používate v lete najradšej?

12 komentárov

  1. Nerozumiem tej testerovej verzii ale tiež by som si radšej kupila tú. Zo začiatku som sa krémovala niveou telovym kremom je taky ľahší a tak som si ju nechavala na leto ale chvíľu nepoužívam nič a všimla som si suché miesta na nohách takže ju asi aj miniem. Ale tento teglik sa mi pači aj krem vyzera fajin na leto tiež vyhľadávam niečo podobné ľahké a tak isto aj na tvár lebo potom sa už lesknem:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako som písala v článku, medzi testerom a "normálnym" balením je rozdiel len v krabičke, tester má obyčajnú hnedú krabičku ako to býva aj pri parfémoch v testerových baleniach. Ja sa snažím krémovať aspoň jedenkrát do týždňa, no napr. nohy si nateriam takmer každý druh deň kvôli častému holeniu.

      Odstrániť
  2. o tejto začke počujem po prvý krát, popravde... ale vyzerá naozaj super! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Táto značka je celkom známa, no samozrejme ani ja nepoznám všetko :) Krém je fakt skvelý, inak majú aj vynikajúcu toaletku s vôňou zeleného čaju, ktorá taktiež nádherne vonia :)

      Odstrániť
  3. Krém ma výborné balenie, tie mám najradšej a vyzerá luxusne. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vône od Elizabeth Arden mám veľmi rada :) Musí to byť skvelý krém :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja síce poznám len ich vôňu Green Tea, no verím, že aj ostatné sú krásne :) Krémik je dokonalý, na leto ako stvorený :)

      Odstrániť
  5. Super článok. Tento krém vyzerá úžasne. Wow. :-) Aj ja chcem.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. S tímhle krémem ještě bohužel nemám zkušenost... Ale po přečtení tvojí recenze mě moc láká! :) Od Elizabeth Arden právě používám toaletní vodu Green Tea Tropical a s tou jsem moc spokojená... Ideální letní vůně! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.