Fototapety z Pixers

Ahojte :)
Keď som dostala možnosť vybrať si nejaký produkt z ponuky e-shopu Pixers, spočiatku som váhala, nakoľko ešte nebývam vo svojom a teda nemôžem v byte nijako experimentovať, a už vôbec nie tapetovať. Avšak potom mi napadlo, že by som si mohla vybrať tapety, ktoré mi poslúžia ako podklad/pozadie na fotenie produktov. Akonáhle som začala prezerať jednotlivé motívy a štýly, bola som prekvapená aký veľký a pestrý sortiment produktov stránka ponúka. Výberom tapiet som strávila hodiny, až som sa napokon rozhodla pre tri motívy, ktoré už môžete vidieť na úvodnej fotografii.

Ako prvá mi padla do oka fototapeta s abstraktným vzorom listov typu "akvarel" (link TU), čo je druh maliarskej techniky - vodomaľby. Fototapeta je vinylová, podobne ako ďalšie dve, ktoré som si vybrala. Konkrétne táto s akvarelovým vzorom listov vyzerá krásne, no mramorový motív (foto nižšie) by určite lepšie vyzeral na umývateľnej lesklej fototapete. No nevadí, aj tak som s mramovorým motívom moc spokojná a na fotenie produktov ho určite využijem. Mramorovú tapetu ste už mohli videť napr. aj v predchádzajúcom článku s nákupmi a novinkami. No ak sa na mramorový motív pozriem detailnejšie, trocha mi prekáža, že je zblízka vzor jemne rozostrený, no na fotografiách to nie je takmer vôbec vidieť. Jednu výhradu mám ešte aj k fototapete so vzorom akvarelu kaktusu, na ktorej ma jemne ruší pozadie, ktoré nie je biele, ale také smotanové, čo asi na fotografiách nebude vyzerať až tak dobre, no inak je kaktusový vzor moc pekný.
K objednávke som si ešte mohla vybrať orezávací nožík zadarmo ako darček. V balíčku som si našla navyše ešte tieto roztomilé nálepky, ktoré mimochodom veľmi dobre držia :)
S e-shopom Pixers som veľmi spokojná, a to ako po dizajnovej stránke, tak i z hľadiska komunikácie so zákazníckým servisom. Dizajn e-shopu je prehľadný, vďaka čomu sa tak človek na ňom ihneď zorientuje. Pixers má bohatú ponuku tapiet, rôznych typov obrazov a plagátov a tiež nálepiek na rozličné druhy materiálu, ako napr. na steny, okná, chladničku, notebook, stôl alebo dvere. Pri výbere konkrétneho produktu si môžete vyhľadávanie vyselektovať na určitú tému, taktiež podľa určenia - typu miestnosti, štýlu či použitia viacerých filtrov (materiál, farba...). Čo sa týka samotnej objednávky, objednávka mi bola doručená kuriérskou službou do 6 (pracovných) dní, čo je podľa mňa optimálna doba pri objednávke takýchto produktov, ktoré treba najprv vyhotoviť. 
Máte skúsenosti s e-shopom Pixers? Zaujímate sa o podobné produkty?

8 komentárov

  1. Tapety jsou krásné, nejvíc se mi líbí ta s mramorovým motivem, ta bude na focení úplně ideální :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa taktiež najviac páči práve tá mramorová, na fotenie je skvelá :)

      Odstrániť
  2. Nemám s tímto zkušenost ale motiv listů a kaktusů se mi moc líbí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ja mám na vzory s listami a kaktusmi slabosť :)

      Odstrániť
  3. Krásne motívy. ja mám od nich obraz a som veľmi spokojná. :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Ali :) Pixers je podľa mňa skvelý e-shop, tiež som spokojná :)

      Odstrániť
  4. no, to si mi veľmi ulahodila týmto článkom :) dlhšie som premýšľala, čo kúpiť ako pozadia na fotky, lebo nejako musím začať zvyšovať kvalitu fotiek :) produktové fotky ma práveže veľmi nebaví fotiť, preto sa s nimi často nehrám a potom to tak vyzerá :D ďakujem za tip!
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že ti bol článok užitočný :) Mňa fotenie produktov tiež občas nebaví, musím mať na to náladu a taktiež vhodné podmienky :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.