Dermacol |starostlivosť o nohy, telový peeling, mydlo na ruky|

Krásny večer!
Keď mi pred vyše mesiacom prišiel e-mail s ponukou spolupráce so značkou Dermacol, mala som obrovskú radosť a po obdržaní balíčka samozrejme ešte väčšiu :) Balíček bol totižto poriadne nabitý, okrem produktov, o ktorých bude dnešný článok, sa v ňom nachádzala i dekoratívna a slnečná kozmetika. Prípravky starostlivosti na opaľovanie a po opaľovaní som si odložila na ďalšie leto, nakoľko som ich už v auguste nemala možnosť využiť. O produktoch z dekoratívnej kozmetiky vám napíšem v priebehu niekoľkých dní.
Ako u mňa obstáli prípravky určené na starostlivosť o nohy, telový peeling s vônou írskej kávy a tekuté mydlo na ruky sa dozviete po rozkliknutí článku. Ja som si medzi nimi našla minimálne dvoch favoritov, verím, že sa nejaký zapáči aj vám :)

Dermacol Soft heel balm
Zmäkčujúci balzam na päty s výživným olivovým olejom a panthenolom som si hneď na prvé použitie obľúbila. Pokožka na pätách bola po nanesení balzamu okamžite zvláčnená, hebká, vyživená a tiež upokojená. Keďže som si pred mesiacom dávala na nohy peelingový zábal, mám pokožku chodidiel momentálne ešte v celkom dobrom stave, no tak či tak, už začínam opäť trpieť suchou a popraskanou pokožkou, takže tento balzam je pre moje chodidlá veľkým pomocníkom. Okrem olivového oleja a panthenolu obsahuje balzam i kyselinu salicylovú, ktorá má chrániť pred vznikom drsnej pokožky a zmierňovať svrbenie. Krém má navyše dezodoračný účinok a úžasnú sviežu citrusovú vôňu. Takže, ak ste náhodou na natieranie nôh leniví, táto vôňa vás k ich častejšiemu natieraniu rozhodne prinúti. Konzistencia balzamu je hustejšia krémová, veľmi ľahko rozotierateľná a rýchlo sa vstrebávajúca.
Dermacol Happy feet cream
Happy feet zvláčňujúci krém s obsahom olivového oleja, panthenolu a vitamínu E je určený na zláčnenie a výživu namáhanej pokožky, podporenie jej regenerácie a účinné zvýšenie jej elasticity. Konzistencia tohto krémiku je v porovnaní s balzamom na päty o niečo hutnejšia a preto je ho potrebné do pokožky dôkladnejšie vmasírovať. Vôňa je identická vôni balzamu, takže opäť príjemná osviežujúca vôňa, ktorá nohy pekne prevonia. Krém sa do pokožky vstrebáva troška pomalšie a preto je vhodný i na masáž, ktorú mi priateľ na požiadanie vždy spraví :) Rovnako ako s balzamom, tak i s týmto krémom som nesmierne spokojná.
zľava: zmäkčujúci balzam na päty Soft hell, sprava: zvláčňujúci krém Happy feet
Dermacol Fresh shoes spray
Osviežujúci sprej na nohy a do topánok má za úlohu poskytnúť 24-hodinovú ochranu pred nepríjemným zápachom a zároveň nohy osviežiť. Sprej by sa mal postarať aj o zabránenie rozmnožovaniu a rastu mikroorganizmov. Vďaka obsiahnutému mentolu uvoľňuje unavené chodidlá, ktoré popritom i osvieži a povzbudí. Síce sprej nepoužívam pravidelne, no keď si ho občas strieknem na uboľené chodidlá, je to úžasný osviežujúci pocit. Ak obľubujete používanie podobných sprejov, tento za vyskúšanie rozhodne stojí :)
V balíčku sa nachádzal i obojstranný pilník na chodidlá s dvomi brúsnymi plochami - hrubšou a jemnejšou. Tento typ pilníkov na chodidlá mám úplne najradšej, pemzám a iným pomôckám na odstránenie zhrubnutej pokožky sa vyhýbam, nakoľko mám z ich použitia vždy určité obavy.
Dermacol Aroma Ritual telový peeling "Irish Coffee"
Opojný telový peeling s dokonalou vôňou írskej kávy je niečo úžasné, lahodné a verte mi, že by ste z neho najradšej i ochutnali. Peeling obsahuje kryštáliky cukru, ktoré sa po kontakte s vodou po pár krúživých pohyboch začnú rozpadať a cukrová konzistencia sa postupne mení na jemne penivú. Peeling pokožku obrusuje veľmi šetrne, žiadneho podráždenia sa teda obávať nie je treba (samozrejme pokiaľ netrpíte nejakou neznášanlivosťou alebo kožnými problémami). Pokožka je po použití peelingu hladká na dotyk, povzbudená a celkovo zrevitalizovaná. Vďaka kofeínu je podporená mikrocirkulácia pokožky a bunkám je tak dodaná energia. Aj keď vôňu írskej kávy po osprchovaní nie je na pokožke už takmer vôbec cítiť, počas peelingovania sa jej vždy dostatočne nabažím.
Dermacol Aroma Ritual antistresové mydlo na ruky - hrozno s limetkou
Zatiaľ asi najlepšie tekuté mydlo na ruky aké som kedy mala. Okrem tohto hroznovo-limetkového som mala i variant s vôňou vodného melónu, ktoré bolo rovnako dobré a nádherne voňavé. Nakoľko sú moje ruky náchylné na vysušovanie a takmer po každom umytí si ich musím krémovať, bola som veľmi milo prekvapená, keď som si uvedomila, že počas používania Dermacol mydiel som si ruky krémovala asi tak cca o 50-60 % menej. Pokožku teda vysušujú len minimálne a sú k nej mimoriadne šetrné. Pre mňa sú tieto mydlá veľký objav a určite si ich budem opakovane kupovať.
Máte skúsenosti s nejakým z týchto produktov? Zaujal vás niektorý?

14 komentárov

  1. Ani se nedivím, že jsi měla radost, vypadá to na samé super produkty! :) Nejvíce mě zaujal krém na chodidla :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krém i balzam na nohy sú vynikajúce, momentálne ich používam takmer každý deň :)

      Odstrániť
  2. Mám zkušenost jen s tekutým mýdlem a společně se sprchovými gely z řady Aroma Ritual jsou to moje nejoblíbenější produkty od Dermacolu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprchové gély Aroma Ritual zatiaľ vyskúšané nemám, no určite si nejaký čoskoro kúpim :)

      Odstrániť
  3. Ja som si veľmi obľúbila tovar mlieka a sprchovacie gély od Dermacolu 😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mlieka ani sprchovacie gély som ešte neskúšala, no najmä na sprcháče som veľmi zvedavá :)

      Odstrániť
  4. Antistresové mýdlo mám u přítele doma a voní úžasně :) jinak mě zaujal ten sprej do bot, občas by se hodil na osvěžení, možná pořídím :)

    Lady Lenna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, tá vôňa je nádherná :) Sprej do topánok je skvelý pomocník, ktorý sa vždy zíde :)

      Odstrániť
  5. Dermacol mám poslední dobou hrozně ráda:) ten peeling mám doma a je naprosto úžasný:D
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si v sortimente Dermacol produktov tiež už našla zopár favoritov :)

      Odstrániť
  6. Dermacol naozaj zbožňujem :) A takáto výbavička by ma rozhodne potešila

    www.lifi.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Verím, ja som sa z Dermacol balíčku neskutočne vytešovala :)

      Odstrániť
  7. Dermacol má nádherné veci :) Po tých krémikoch na nohy som sa už pozerala a rovnako tak ten peeling vyzerá úžasne

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, majú plno skvelých výrobkov. Krémy na nohy som si veľmi obľúbila, rozhodne stoja za vyskúšanie :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.