Nivea novinky |telové mlieko s olejom, sprchová pena, antiperspirant|

Aj keď už je jeseň v plnom prúde, v dnešnom článku sa k letu ešte troška vrátime, pretože bude venovaný novinkám od Nivei, z ktorých dve sú z limitovanej letnej edície. Obávala som sa, že sa produkty už momentálne nebudú dať zohnať, no našťastie sú na vybraných e-shopoch a možno aj v určitých drogériách stále dostupné. Tak hádam vám môj názor na jednotlivé produkty bude užitočný a možno vás aj naláka na kúpu, nakoľko tieto novinky sú rozhodne jedny z najlepších, aké som za posledný čas vyskúšala :)

Rozmaznávajúce zloženie s argánovým olejom sľubuje intenzívnu hydratáciu pokožky po celých 24 hodín, s čím jednoznačne súhlasím. Mlieko má zaujímavú gélovú konzistenciu, ktorá sa do pokožky veľmi rýchlo vstrebe, čo väčšina žien určite ocení. Ja osobne nemám rada, keď musím čakať, kým sa mi mlieko, krém či maslo do pokožky dostatočne vstrebe. Ďalšie čo mi na produktoch starostlivosti o pokožku prekáža je zanechanie mastného pocitu na pokožke, čo sa však u tohto mlieka stať nemôže. Pokožka je po ňom zjemnená, vláčna a nádherne prevoňaná, čím sa dostávam k vôni mlieka, ktorá je jedným slovom úžasná. Základ je tvorený klasickou vôňou Nivei obohatenú o nezvyčajnú parfumáciu, pôsobiacu luxusným dojmom. Rovnako by som chcela vyzdvihnúť jeho šetrné zloženie, mlieko je možné aplikovať i na čerstvo oholenú pokožku, nakoľko jej nespôsobuje žiadne podráždenie. Mlieko má objem 200 ml a praktický pumpičkový aplikátor. 
Asi najzaujímavejšou novinkou od Nivei sú ošetrujúce sprchové peny (o objeme 200 ml) z limitovanej letnej edície dostupné v dvoch variantoch - so sviežou vôňou citrusov a listov moringy a s ovocnou vôňou rebarbory a listov malín. Ja som na testovanie dostala penu s ovocnou vôňou, ktorú musím opäť len chváliť. Je nádherne osviežujúca, s jemným nádychom vône tropického ovocia. S takouto výnimočnou vôňou som sa ešte v kozmetike nestretla. Ďaľšou výnimočnosťou je samotná konzistencia peny, ktorá je skutočne poriadne bohatá a hustá, vďaka čomu aj dlhšie vydrží. Na umytie postačia dve, max. tri pumpnutia. Sprchovanie s touto penou je príjemnou zmenou a alternatívou ku klasickým sprchovacím gélom. Vzhľadom k tomu, že pena obsahuje výťažky z hodvábu, má zanechávať pokožku hebkú, vyživenú a hydratovanú. Aj keď síce nie sú hydratačné účinky peny pre moju pokožku dostatočné, nakoľko sprchové peny mi zvyknú pokožku vysušovať, vysušovanie po použití tejto peny je oproti iným vyskúšaným sprchovým penám skutočne len minimálne a v podstate zanedbateľné. Naopak, s hebkou pokožkou súhlasiť rozhodne môžem, no čo sa mi na pene páči asi úplne najviac je prevoňanie pokožky, ktoré na nej ešte istý čas po umytí pretrváva.
Antiperspirant Flower Time
Opäť produkt z limitovanej letnej edície sľubujúci až 48-hodinovú ochranu proti poteniu. Tých 48 hodín je myslím zbytočné rozoberať. Ja som rada, ak mi dá antiperspirant aspoň 8-10 hodín, po uplynutí tejto doby to ide už aj s tým najlepším bojovníkom proti poteniu postupne "dole vodou". Navyše, ak vezmeme do úvahy, že sa človek každých 24 hodín sprchuje, o 48-hodinovom účinku sa v podstate ani baviť nemôžeme. Ale ok, možno, že sa nájdu aj takí jedinci, ktorí problém so sľubovanou výdržou ochrany proti poteniu nemajú. Takže aj tento antiperspirant ma ochráni zhruba tých 10 hodín (v závislosti od intenzity potenia). Čo sa týka vône, budem sa zase opakovať. Je krásna, osviežujúca, skrátka skvelá. Nivei sa tentokrát vône produktov mimoriadne vydarili. Okrem vône a celkom slušnej výdrže je ďalším veľkým pozitívom antiperspirantu zloženie bez obsahu alkoholu. Pokožku podpazušia nijako nedráždi a je k nej citlivý. A na záver ešte jedna vec, ktorú som si pri používaní tohto produktu všimla, a tým je jeho mokrejšia "konzistencia", takže po aplikácii je pred oblečením sa potrebné chvíľku počkať kým zaschne. Objem balenia je štandardný, teda 150 ml.
*Ďakujem zastúpeniu značky Nivea za poskytnutie produktov k recenzii.

Čo hovoríte na tieto novinky od Nivei? Vyskúšali ste už nejakú?

8 komentárov

  1. Poslední dobou Nivea se svými novinkami válí. Já se chci více podívat na pěnu. Mám doma dvě pěny od Balea, tak chci nějaké další na porovnání :-)

    Začínám objevovat tajemství přírodní dekorativky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Penu ti určite odporúčam, je vynikajúca a pomerne dosť chválená aj ostatnými blogerkami :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Mňa taktiež :) Nivea má v poslednej dobe veľa zaujímavých noviniek :)

      Odstrániť
  3. Mňa úplne uchvátili tie obaly :) Strašne ma zaujal ten krásny deodorant a tá pena!! No dokonalosť, musím sa po nej popozerať :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Novinky sú vydarené, úplne ma dostali. :) Krásny článok Klaudy, výborne si to zhrnula. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa taktiež a veľmi by ma zaujímali aj ostatné novinky, ako napr. micelárny šampón a antioxidačný krém :) Ďakujem krásne Soni, to ma teší :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.