Dermacol | Aroma Ritual peny do kúpeľa

Ach, šťastný to človek, ktorý má doma vaňu a nielen sprchový kút ako ja. Vetu: "Joj, teraz by som si tak rada napustila vaňu a oddýchla si v nej" vyslovím aspoň dvakrát do týždňa. Tí z vás, ktorí si môžu kúpeľ dopriať kedykoľvek chcú, veľmi dobre vedia, že voňavý teplý kúpeľ býva častokrát tým najlepším spôsobom relaxu. Ak sa aj vy vyžívate v rôznych prípravkoch do kúpeľa ako ja (áno, aj napriek tomu, že nemám vaňu ma vždy fascinuje sortiment kúpeľových produktov), určite vás budú zaujímať peny do kúpeľa Aroma Ritual, ktoré značka Dermacol nedávno uviedla na trh.

Aroma Ritual peny do kúpeľa sú k dispozícii v troch voňavých variantoch - vodný melón, írska káva a hrozno s limetkou. Peny majú objem 500 ml a ich cena na oficiálnom e-shope je 3,79 €. Peny sa nachádzajú v plastových nádobách s viečkom na zacvaknutie. Obal zdobí farebná etiketa, označená príslušnou farbou podľa konkrétneho produktového radu Aroma Ritual. Ja som na vyskúšanie obdržala penu s vôňou írskej kávy a hrozna s limetkou.
Keďže som vám už v úvode písala, že v byte máme len sprchový kút, penu som vyskúšala u rodičov. Už týždeň dopredu som sa na kúpeľ s Aroma Ritual penou nesmierne tešila a nevedela som sa dočkať okamihu, kedy si budem môcť vychutnať nerušený relax vo vani. Nad výberom peny som príliš nerozmýšľala, voľba bola v podstate ihneď jasná – antistresová s osviežujúcou vôňou hrozna a limetky. Hroznovo-limetkový rad sa mi zatiaľ páči zo všetkých najviac, príde mi najzaujímavejší a odlišný od ostatných bežne sa vyskytujúcich vôní v telovej kozmetike. Zo začiatku som mala obavy, že bude pena riedka a že dostatočne nenapení. Avšak s tečúcou vodou sa postupne vytvorila bohatá a hustá pena, ktorej som mala plnú vaňu. Okrem toho, pena aj celkom dlho vydržala, takže kúpeľ s ňou stál skutočne za to :). Z kúpeľne som odchádzala zrelaxovaná, uvoľnená a príjemne naladená. 
Pena s opojnou vôňou írskej kávy bude určite taktiež vynikajúca, nakoľko moje skúsenosti s telovým pílingom z rovnakej rady sú veľmi pozitívne, najmä čo sa vône týka. O pílingu s vôňou írskej kávy som vám písala  v tomto článku.
Relaxujete radi vo vani? Stihli ste už vyskúšať tieto peny do kúpeľa? 

10 komentárov

  1. A ja by som teda času aj mala, ale mne sa vylihovat vo vani nechce. Naozaj si radšej dám krátku rýchlu sprchu a potom radšej relaxujem zabalená pod dekou a s knihou v ruke.

    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozumiem ti Zuzka :), ani mňa to vylihovanie vo vani nejako nebavilo, keď som ju mala k dispozícii a tiež som si veľakrát dala radšej sprchu. Avšak teraz mi vaňa neskutočne veľmi chýba.

      Odstrániť
  2. Já jejich pěny zatím ještě nezkoušela, ale časem velmi ráda vyzkouším. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani nevím, že Dermacol má v nabídce pěny do koupele. Vypadají hezky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zatím jsem je nezkoušeli, ale rozhodně se na ně chystám. A zrovna tyhle dvě mám v plánu nejdřív, jelikož limetku jsem měla už jako mýdlo na ruce a byla úžasná :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mydlo z hroznovo-limetkového radu som mala i ja a bolo vynikajúce. Krásne voňalo a ruky mi vysušovalo v oveľa menšej miere ako ostatné tekuté mydlá :)

      Odstrániť
  5. Ja milujem peny do kúpeľa od LUSH. Stačí jej skutočne málo a penu mám až po plafón :D Ale aj tieto určite vyskúšam, vďaka za skvelý tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všetky tie roztomilosti do kúpeľa od LUSH chcem raz vyskúšať! Ihneď ako budem mať vaňu, vrhnem sa na to :)

      Odstrániť
  6. Miluju pěny do koupele, hlavně hezky voňavé ♥
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som taký vaňový človek takže toto sa mi zíde :)

    Vera (giveaway)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.