Rozkošné, chutné, hravé - Labellino

Labello bolo pre mňa vždy jednotkou medzi balzamami, pretože som sa naň mohla v každom ročnom období spoľahnúť. Najviac som si obľúbila klasickú modrú verziu, ku ktorej som sa dlhý čas pravidelne vracala. Síce mám momentálne v zbierke množstvo iných pomocníkov bojujúcich s vysušenými perami, no Labello patrí stále k mojim najobľúbenejším. A aj práve preto mi nedávno uvedená novinka Labellino v rozkošnom vajíčkovom balení spravila nesmiernu radosť. Už pri prvom vyskúšaní sa moje pery doňho zamilovali, čo mi pripomenulo ako veľmi mi Labello chýbalo. 

Hravý dizajn balzamov v krásnych pastelových farbách si zaručene získa nielen milovníčky balzamov. Odolávať sa mu bude ťažko aj v prípade, že máte doma ďalších desať, dvadsať či tridsať balzamov, pretože tento kúsok vo svojej balzamovej zbierke jednoducho mať musíte :). Labellino je u nás dostupné v dvoch prevedeniach - v bledo ružovej farbe s arómou malín a červeného jablka a bledo modrej s vôňou čerstvej mäty. Balzamy sú tvarované do trojuholníka, vďaka čomu sa veľmi rýchlo a pohodlne nanášajú. Balenie balzamov je na šrubovanie, takže sa samovoľne nikdy neotvoria. 
A aké balzamy sú? Skvelé! Na perách sú veľmi príjemné a ľahké. Pery pokryjú tenkou vrstvou, ktorú nie je takmer vôbec cítiť a dodajú perám mierny lesk. Hydratačné účinky balzamov sú dobré, označila by som ich za taký lepší priemer, no treba podotknúť, že ich hodnotí balzamový maniak, ktorý siaha po balzame na pery asi tak pätnásťkrát za deň. A keďže používanie Labellina ma fakt baví, nemám problém s ním pretrieť pery aj viackrát denne ako som uviedla v predchádzajúcej vete. Okrem ošetrujúcej starostlivosti sa Labellino postará aj o to, aby boli pery jemné, hebké a pripravené na sladké pobozkanie. Zo všetkého najviac sa mi však na balzamoch páči to, že je v nich cítiť typický labelový základ, a to nielen vôňou ale aj účinkom. Ružová verzia má decentnú ovocnú vôňu, ktorá bude vyhovovať asi väčšine. Variant s mätovou vôňou pery jemne osvieži a vzhľadom k tomu, že chladivý efekt je minimálny až zanedbateľný, bude vhodný aj na používanie do chladných dní. Takže, ak patríte medzi milovníčky mätovej vône, tento balzam bude pre vás ako stvorený. No celkovo si trúfam tvrdiť, že Labellino si nájde obľubu aj u ľudí, ktorí nezvyknú používať balzamy až tak často.
Ako sa vám páči Labellino? Zaujalo vás alebo dávate stále prednosť klasickým tyčinkovým balzamom?

14 komentárov

  1. Tyto balzámky se povedly, mají pěkný obal :)) Já takové obaly mám ráda.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerajú pekne, ale ja som EOS dievča a tie mi vyhovujú veľmi, nemám potrebu skúšať tieto :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som doposiaľ klasický vajíčkový EOS nevyskúšala, mala som len tyčinkovú verziu, takže eosky s Labellinom neviem porovnať.

      Odstrániť
  3. Vypadají skvěle, rozhodně je někdy pořídím a uvidím, jestli jsou lepší než ty od EOS (ty mi vyhovují vážně moc) :)
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No na to by som bola celkom zvedavá, pretože ako som už vyššie v komentári spomenula, EOS vo vajíčkovom balení som ešte stále nevyskúšala.

      Odstrániť
  4. Zaujalo, vždy se na ně v drogerii dívám, ale zatím úspěšně odolávám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne ťa chápem, tiež musím mnohým novinkám odolávať, pretože to potom nestíham všetko spotrebovať :)

      Odstrániť
  5. ako sa objavili na blogoch utekala som po ne:-D ako správny balzamomaniak aj keď labello som mala možno dva krát radšej som mala iné no a tieto ma teda uchvátili♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám ráda klasické EOS balzámky a tak jsem hned utíkala i pro Labellino. Koupila jsem si růžovou variantu a bohužel mě zklamalo. Na rtech nechává jakousi bílou vrstvu a to mi nějak nesedí :-( ale krásně voní, to se musí nechat :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ma mrzí, že ti nevyhovuje :( Mne ružové žiadnu bielu vrstvu nezanecháva, teda možno len málinko, ale to je skutočne zanedbateľné. Variant s vôňou mäty je na perách o čosi ľahší, ten by ti zrejme viac sedel :)

      Odstrániť
  7. Love your post dear ♥
    If you want check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.