Yves Rocher vianočná limitovaná edícia

Vianočnú limitovanú kolekciu výrobkov Yves Rocher ste už určite stihli všetci zaznamenať. Tento rok sa nesie v znamení kúzelných vôní a rozprávkových chvíľ relaxu. V ponuke sú dva druhy vôní - biela vanilka a čarovné lesné plody. Oba rady obsahujú toaletnú vodu, sprchovací gél, telové mlieko, tekuté mydlo na ruky, krém na ruky a balzam na pery. Rad s vanilkovou vôňou ponúka ešte telový balzam a rad s vôňou lesných plodov telový peeling. Zaiste mi dáte za pravdu, že obaly tohtoročnej vianočnej limitovanej edície sú skutočne rozprávkové a očarujúce. Jednoducho hneď na prvý pohľad sa do nich zamilujete a budete chcieť aspoň jeden produkt vlastniť. Viacej o tom aké jednotlivé výrobky sú sa dočítate ďalej v článku.

V balíčku, ktorý som obdržala sa celkovo nachádzalo osem produktov, po štyri z každého radu. Z vanilkovej kolekcie sa v balíčku ukrýval krémový sprchovací gél, toaletná voda, krém na ruky a balzam na pery.
Krémový sprchovací gél Biela Vanilka má hustejšie krémovo-gélové výživné zloženie, ktoré sa po kontakte s vodou premení na jemnú penu. Vďaka krémovej konzistencii, ktorá je k pokožke jemná a šetrná, je sprchovanie príjemným zážitkom, na ktorý sa vždy teším. O krásne prevoňanú a hydratovanú pokožku rúk sa postará krém na ruky Biela Vanilka, ktorý som si ako správny maniak krémov na ruky samozrejme ihneď obľúbila. A ak aj náhodou nepatríte zrovna medzi nadšencov krémovania a neustáleho si mazania zimou vysušených rúk, verte mi, že tento krém to zmení a zrazu si budete chcieť ruky natierať každú chvíľu :).
Ak sa radíte medzi milovníčky vanilkovej vône, toaletná voda Biela anilka bude pre vás ako stvorená. Ja síce vôňu vanilky nemám až tak rada, no táto toaletka sa mi veľmi páči. Vôbec mi nepríde presladená, ani vtieravá, práve naopak je moc príjemná, nenásilná a i ja som si ju obľúbila. Navyše ma prekvapila jej výdrž, ktorá je vzhľadom na toaletnú vodu pomerne dlhá a intenzívna. Vždy, keď som si počas dňa privoňala k oblečeniu alebo pokožke, cítila som ju - dokonca ešte aj večer.
Z radu Čarovné lesné plody som si v balíčku našla telové mlieko, telový peeling, tekuté mydlo na ruky a balzam na pery.
Telový peeling Čarovné lesné plody má olejové zloženie s drobnými jemnými zrniečkami. Pokožku obrúsi na môj vkus zľahka a šetrne, čo je na druhú stranu ideálne pre suchšiu a citlivú pokožku, ktorej by nemal spôsobiť žiadne podráždenie. Ďalšou veľkou výhodou peelingu je jeho vynikajúci vyživujúci účinok. Po použití peelingu zostáva pokožka pekne premastená a vláčna, čo na produkte veľmi oceňujem, nakoľko už nemusím použiť žiadny iný hydratačný prípravok.
Z kolekcie produktov s vôňou čarovných lesných plodov u mňa najviac zabodovalo tekuté mydlo na ruky, ktoré ruky krásne prevonia, no čo je ešte lepšie - pokožku rúk vôbec nevysušuje. Vôňa lesných plodov je inak veľmi podobná malinovo-mätovej vôni zo stálej ponuky YR. A keďže práve túto vôňu mám zo všetkých vôní Yves Rocher asi úplne najradšej, je jasné, že som si všetky výrobky z radu Čarovné lesné plody okamžite zamilovala. Telové mlieko má stredne hustú konzistenciu bledo ružovej farby, ktorá sa do pokožky cca do 5 minút postupne vstrebe. Hydratačné účinky mlieka by som označila za veľmi dobré až nadpriemerné. Ak nemáte radi hutnejšie krémy a uprednostňujete skôr ľahšie, ale pritom dostatočne výživné zloženie, toto mlieko bude pre vás priam ideálne.
Ako posledné tu mám balzamy na pery, ktorých nemám nikdy dosť a neustále rada skúšam nové. Momentálne používam balzam s príchuťou lesných plodov, no myslím, že vanilkový bude svojimi účinkami rovnaký. Pravdupovediac, nečakala som od balzamu nejakú extra hydratáciu, no o to viac som bola prekvapená, keď som ho vyskúšala. Na poskytnutie úľavy a komfortu vysušeným, príp. popraskaným perám ho stačí naniesť v tenkej vrstve. Balzam sa na perách udrží pomerne dlhý čas a zaistí perám dostatočnú výživu, hydratáciu a ochranu pred chladom.
Na záver by som sa chcela zastúpeniu Yves Rocher veľmi pekne poďakovať za tento krásny voňavý vianočný balíček, ktorý ma nesmierne potešil. Produkty mi inak prišli v roztomilej plechovej dóze s rovnakým dizajnom ako majú samotné produkty. 
Ak vás zaujíma, ktoré produkty z vianočnej limitky ma najviac oslovili, tak je to v prvom rade tekuté mydlo na ruky, ďalej toaletná voda a balzamy na pery. No rozhodne sa oplatí ísť aj do kúpy telového mlieka, krémov na ruky či krémového sprchovacieho gélu. Záleží už len na vašich preferenciách :) Okrem toho má Yves Rocher v ponuke i rôzne sety, v ktorých nájdete ako plné, tak i cestovné balenia produktov. Mňa napr. veľmi zaujala "Mini chalúpka", čo je setík, v ktorom sa nachádzajú mini balenia sprchovacieho gélu, telového mlieka a krému na ruky + balzam na pery. 
A čo hovoríte vy na tohtoročnú vianočnú limitku od Yves Rocher? Páči sa vám viac vôňa bielej vanilky alebo čarovných lesných plodov? 

22 komentárov

  1. Miluju jejich vánoční limitky a každý rok jimi obdarovávám blízké (někdy i sebe:D). Vždy mají povedené vůně a obaly:)

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s Tebou Simi, Yves Rocher vianočné limitky jednoducho vie :) A ako darček sú priam ideálne :)

      Odstrániť
  2. Yves Rocher ty limitované edice opravdu umí, hlavně ty jejich vůně a etikety :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, myslím, že ich limitky zaujmú a potešia každú ženu :)

      Odstrániť
  3. veľmi pekne si spracovala článok o týchto produktoch :) ja som tiež bola prekvapená, že to mydlo nevysušuje ruky :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Veronika :) Škoda len, že sa jedná o limitku, inak by som si toto mydlo určite opakovane kupovala :)

      Odstrániť
  4. Yves Rocher má krásné vánoční limitky. 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V Yves Rocherovi jsem ještě teď před Vánoci nebyla, takže vlastně až teď vím jaká je limitka. Věci do sprchy má Yves téměř vždy povedené, tak třeba se pro něco zastavím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám taktiež ich produkty telovej starostlivosti moc rada, najmä sprchovacie gély, ktoré ma vždy lákajú nádhernými vôňami a krásnymi farebnými obalmi :)

      Odstrániť
  6. Vanilku mám moc ráda, v kosmetice i v jídle :-) do obchodu chodím vždycky ráda očichávat sprchové gely :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa ti bude zrejme kolekcia s vôňou bielej vanilky veľmi páčiť :)

      Odstrániť
  7. Vánoční obaly a i samotné produkty vypadají hodně lákavě. :) Také chci po Vánocích navštívit obchůdek. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Produkty vypadají opravdu úchvatně. Nádherný desing obalů. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno a navyše sú produkty skvelé aj z hľadiska svojich vlastností a účinku :)

      Odstrániť
  9. Hrozně se mi ta kolekce líbí, ale jelikož mám doma kosmetiky až až, tak jsem odolala a nic nekupovala :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozumiem a zároveň ťa obdivujem, že si odolala :) Mne sa podobným kúskom odoláva veľmi ťažko :D

      Odstrániť
  10. Dokonalá limitka, najviac ma zaujalo mydlo, telové mlieko a ten peeling, to je niečo neskutočné. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím Soni, limitka je skutočne dokonalá :) U mňa vedie mydlo, no mlieko si ma tiež napokon získalo :)

      Odstrániť
  11. Tak tohle je úžasné, Yves Rocher jsem si oblíbila celkem nedávno, ale tuhle limitku jsem ještě neviděla :O díky za tip :)

    LENN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že v kamenných predajniach sa bude dať ešte stálo zopár kúskov z limitky zohnať :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.