Ochrana a detoxikácia pleti s Nivea Urban Skin novinkami

Krásny deň milí moji :)
Neviem ako ovplyvňuje aktuálne zimné počasie vás, no na mňa pôsobí až priveľmi. Aj keď zimu zbožňujem a cítim sa počas tohto obdobia vždy najlepšie, posledných pár dní je tomu úplne inak. Neustále pociťujem únavu, večer sa mi nechce spať a ráno by som spala aj do jedenástej. S nástupom nového týždňa sa neviem dočkať ďalšieho víkendu, počas ktorého sa opäť konečne vyspím a dobehnem to čo som počas týždňa nestihla. Už si začínam liezť sama sebe poriadne na nervy. Schválne mi napíšte, či ste na tom podobne. Toľko na úvod o mojej zníženej aktivite a teraz sa už poďme venovať dnešnému článku, v ktorom sa dozviete ako mi sadli novinky starostlivosti o pleť od Nivei zamerané na jej ochranu pred nežiadúcimi účinkami života v meste. 

Rad výrobkov Urban Skin bol špeciálne vyvinutý pre potreby mestskej pleti, ktorú majú chrániť pred množstvom stresorov vyskytujúcich sa v mestskom prostredí, predovšetkým pred nečistotami v ovzduší, slnečným žiarením, hektickým životným štýlom a tiež suchým vzduchom v klimatizovaných miestnostiach a nedostatkom spánku. Antioxidačný denný krém Urban Skin Defence má za úlohuť pleť chrániť a hydratovať, zatiaľ čo antioxidačný nočný krém Urban Skin Defence má pleť pomáhať regenerovať počas spánku. O nedokonalosti sa postará detoxikačná pleťová maska Urban Detox s obsahom bieleho ílu.
Antioxidačný denný a nočný krém Urban Skin Detox
Oba krémy sú obohatené o antioxidanty, bio zelený čaj a kyselinu hyalurónovú, vďaka ktorým majú posilňovať obranný systém pleti, chrániť pleť pred vonkajšími vplyvmi, znečistením a denný krém s SPF 20 aj pred slnečným žiarením. Denný i nočný krém majú pleti poskytnúť intenzívnu hydratáciu a zanechať ju zdravú, žiarivú a hladkú.
Krémy sú ľahkej gélovej konzistencie, ktorá sa do mojej pokožky ako keby nechce úplne vstrebať - týka sa to hlavne denného krému. Moja pleť sa s gélovými krémami všeobecne moc nekamaráti a vždy ich jednoducho na pleti cítim. Denný krém mi na pleti zanecháva mierne lepivý a mastný pocit, no s make-upom si inak rozumie. Hydratačné schopnosti krémov sú podľa mňa dobré, no hydratácia sa mi zdá skôr len taká "povrchová", čo bude zrejme súvisieť s tým, že sa mi do pokožky nedokážu úplne vstrebať. Žiadny iný problém však s krémami nemám a aj napriek tomu, že si mojou pokožku príliš nesadli si ich dovolím označiť za veľmi príjemné krémy vhodné skôr pre mladšiu pleť (cca do 25 rokov), ktorú netrápi prebytočné mastenie. Ešte vás chcem upozorniť na vôňu krémov, ktorá je pomerne dosť výrazná (viac v dennom kréme) a tým, ktorí nemajú v pleťových produktoch radi výraznejšiu parfumáciu by mohla prekážať. 
Na nasledujúcich dvoch fotografiách môžete vidieť konzistenciu a farbu oboch krémov - nočný krém je o niečo svetlejšej farby ako denná verzia. 
Minútová detoxikačná maska Urban Skin Detox Mask
Táto maska sľubuje dokonale čistú, hebkú a vyhladenú pleť iba za 60 sekúnd. Vďaka obsahu bieleho ílu a výťažkov z magnólie by mala zbaviť pleť všetkých nečistôt a škodlivých látok. Výsledkom má byť prejasnená, hladká a svieža pleť.
Na maske veľmi oceňujem, že aj napriek obsahu bieleho ílu pleť nevysušuje a nevytvára nepríjemný pocit pnutia. Konzistenciou je maska veľmi príjemná, krémovo-pastová s obsahom malých zrniečok, ktoré počas aplikácie pleť jemne premasírujú. Maska sa má síce nechať pôsobiť len jednu minútu, no ja to vždy pretiahnem minimálne o dve až tri minúty. Po opláchnutí je pleť krásne osviežená a jemná na dotyk. Čo sa týka čistiacich účinkov, maska pleť očistí skôr zľahka a jemne, T-zónu mi dôkladne nevyčistí, no na to mám iné prípravky. Myslím, že maska by mala byť vhodná aj pre citlivejšie typy pokožky, nakoľko mojej pleti nespôsobuje žiadne podráždenie ani začervenanie, aj keď samozrejme, požiadavky každej pleti sú značne individuálne. Masku celkovo hodnotím veľmi pozitívne a ako vydarený produkt, ktorý určite oživí sortiment pleťových masiek dostupných v drogérii.
Na záver by som sa ešte rada vyjadrila k obalom ladených do zelenej farby, ktoré sú nielen estetické ale aj tak celkovo harmonizujú s koncepciou produktov.
Krémy s maskou mi inak prišli zabalené v tejto krásnej bavlnenej taške s nápisom "Keep calm and detox", za čo zastúpeniu značky Nivea veľmi pekne ďakujem a moc si to cením.
Skúšali ste už nejakú z týchto Nivea noviniek?

17 komentárov

  1. Odpovede
    1. Ja mám Nivea kozmetiku tiež veľmi rada, no skôr telovú ako pleťovú. Avšak tentokrát ma ich novinky starostlivosti o pleť skutočne zaujali, najmä maska, tá ma fakt dostala.

      Odstrániť
  2. Tahle řada se mi hrozně líbí :) Ale jelikož jsem teď nakoupila extrémně hodně nové kosmetiky, tak musím chvíli počkat :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, rozumiem a veľmi dobre to poznám :D. Ja som si tiež teraz povedala, že musím najprv spotrebovať aspoň časť z toho čo mám a až potom si budem môcť zase niečo kúpiť. No som zvedavá ako dlho mi to vydrží :).

      Odstrániť
  3. ja zase toto obdobie nemám vôbec rada, celkovo zimu a to napríklad stále zapchatému nosu či prechladnutiu :/ na tú masku si už dlhšie robím zálusk v drogérii, veľmi by som ju chcela skúsiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Do masky určite choď, podľa mňa je na drogérkové pomery vynikajúca!

      Odstrániť
  4. Tyhle novinky jsem ještě nezkoušela. Krémy mě až tak moc nezaujaly, ale ta maska může být fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na tieto produkty sa už dlhšie pozerám a zo všetkého ma asi najviac zaujala tá maska. Ajkeď musím sa priznať že niveu až tak moc neobľubujem.
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na GIVEAWAY
    na mojom blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že aj napriek tomu, že Niveu až tak neobľubuješ by sa ti táto maska mohla páčiť. U mňa má veľké áno :)

      Odstrániť
  6. Mě zaujaly hlavně obaly. :) Co se mi líbí je hlavně maska, ta vypadá fakt dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obaly sú vydarené, i mne sa veľmi páčia :). Budem sa už síce opakovať, no masku môžem každému len odporučiť :). Páči sa mi, že pleť nevysušuje a je k nej jemná, na základe čoho si dovolím tvrdiť, že bude vhodná takmer pre každý typ pleti :)

      Odstrániť
  7. Nádherné fotky! Túto radu vidím všade, kam sa len pozriem a stále viac a viac mám chuť ju vyskúšať, momentálne mám však pleťovej kozmetiky dosť, no aj tak by som ju brala, haha! :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Peti ♥ Vyskúšaj aspoň masku, tá za kúpu rozhodne stojí :)

      Odstrániť
  8. Mne nikdy nesedeli kremy nivea na pleť, takže ani tieto ma nelákajú, ale možno pouvažujem nad maskou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne žiaľ ich krémy tiež veľmi nevyhovujú, no s maskou si moja pleť perfektne sadla :)

      Odstrániť
  9. Otvorila som článok kvôli maske, pretože dnes v obchode som váhala či ju vziať alebo nie. Si druhá, ktorá ju odporúča. Idem ešte hľadať ďalej :D

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.