Nákupy a novinky /marec 2018/

Krásny večer žienky :)
Aj vám posledné mesiace tak rýchlo bežia? Teda aspoň marec preletel mne osobne ako šialený a apríl má podobné, keď nie ešte viac bleskové tempo. V podstate celý týždeň mi ubehne a ani neviem ako a už je tu ďalší. A ja akosi nič nestíham a pritom mám pomerne dosť času. Toľko k mojím večným nestíhačkám, poďme konečne už na minulomesačné nákupy a PR balíčky. Tentokrát nie sú až tak moc objemné, povedala by som, že je toho tak akurát. Posledných pár týždňov sa totižto snažím trocha viac šetriť a nenakupovať príliš do zásoby, najmä čo sa týka pleťovej a telovej kozmetiky. Jediné čo som si dovolila kupovať je dekoratívka, no to tiež len v únosnej miere :).
Prvým marcovým nákupom bola objednávka zo Sephory. Z Too Faced Peaches and Cream kolekcie ma zaujalo viacero produktov a preto som si k make-upu Peach Perfect Comfort Matte Foundation, ktorý som si objednala predchádzajúci mesiac vzala ešte Sweetie Pie Radiant Bronzing PowderPeach Blur Instant Smoothing Finishing Powder. Po vyskúšaní všetkých troch produktov môžem však skonštatovať, že by som sa bez nich pokojne zaobišla. Bronzujúci púder je síce fajn, má dobrú výdrž a pomerne i pekný efekt, no nemyslím si, že budem po ňom až tak často siahať. Make-up mi žiaľ nesadol, dôvod vám napíšem v pripravovanej recenzii venovanej všetkým trom Too Faced kúskom. No a púder sa mi zatiaľ zdá byť ok, až na to, že na mojej zmiešanej pleti sa jeho efekt neukáže tak akoby sa ukázať mal, pretože sa mi po ňom pleť veľmi rýchlo zmastní.

Okrem Too Faced produktov som si objednala dve magnetické paletky od Make Up For Ever veľkosti XL. Paletky sú síce určené priamo na mieru MUFE produktom, avšak viete si do nej dať aj výrobky od iných značiek. Samozrejme, nebude to vyzerať moc esteticky, ale účel splní. Magnetickú paletku takejto veľkosti som presne chcela, nakoľko produktov bez obalu mám málo a táto paletka mi bohato postačí. Inak paletka je fakt krásna, veľmi kvalitná a vnútri má dokonca aj veľké zrkadielko. Cena je až smiešna, vychádza len 39 Kč. No nebudem vám klamať, hlavný dôvod, prečo som si objednala dve bol ten, že k nákupu hocijakých dvoch MUFE výrobkov bola zadarmo mini verzia transparentného sypkého MUFE Ultra HD púdru.
Vzorky ako vždy, nič prekvapujúce, opäť vzorka Sephora osviežujúceho hydratačného telového gélu, vzorka a miniatúrka rozjasňujúceho Sephora púdru a vzorka Eisenberg pánskeho parfumu J'ose.

Maxi zapečenú rozjasňujúcu lícenku Marbled Blush od Pupy z najnovšej kolekcie Material Luxury som jednoducho musela mať a pred kúpou ma nezastavil žiadny argument (ani ten, že líceniek mám už tak minimálne na dva dlhé životy). Ihneď ako som ju zbadala, som sa do nej zamilovala, teda predovšetkým do jej nádherného dizajnu. Ružovo-zlatým rozjasňujúcim odtieňom som si síce nebola úplne istá, no na pleti vyzerá napokon moc pekne, nehovoriac o tom, že teraz na jarné obdobie je takýto odtieň priam stvorený.

Sonickú zubnú kefku Xiaomi Soocas X3 mám od priateľa. Vôbec som netušila, že mi chce kúpiť elektrickú zubnú kefku, takže ma ňou poriadne prekvapil. Na čistenie zubov s touto kefkou si ešte stále zvykám, no po dlhodobom používaní klasických kefiek je to príjemná zmena. 

Po dlhšej dobe tu mám mini nákup z dm drogérie, a to Maybelline Fit Me! korektor v novom svetlom odtieni č. 05 a Balea gél na holenie s broskyňovou vôňou. Fit Me! korektor už doma jeden mám, v tmavšom odtieni č. 15 a neviem, či sa mi to len zdá, no stále mám pocit, že odtieň č. 10 lepšie kryje a aj mi dlhšie vydrží ako tento nový svetlejší odtieň. Balea gél na holenie si kupujem opakovane, no už sa mi nejako prestáva páčiť, pretože mi začal vysušovať pokožku. Keďže na vybrané produkty Sally Hansen bola v dm-ke 50 % zľava, vzala som si na skúšku odstraňovač kožtičky a vyživujúci balzam v 1 a hydratujúci odstraňovač suchej nechtovej kožitkčky s obsahom 18 karátového zlata.

Beauty boxy si zvyknem kupovať len zriedkavo, pretože sa mi ich obsahy zdajú dosť často zavádzajúce a cenovo nevýhodné. Avšak marcová edícia Lookfantastic beauty boxu je pravým opakom. Akonáhle som zbadala, čo všetko sa v ňom nachádza, nestačila som sa čudovať, ba som tomu až nemohla uveriť.
Beauty box som vám už ukazovala na instagrame, no v stručnosti vám jeho obsah zhrniem aj tu. Najväčšou hviezdou celého boxu je hydratačný pleťový krém od maďarskej značky Omorovicza (v boxe 30 ml balenie, cena za 50 ml 110 €), anti-ageing pleťová maska od Renu (v boxe 30 ml balenie, cena za 100 ml 41 €), Skinchemists lesk na zväčšenie pier (cena na oficiálnej stránke 96 libier), Skimono maska na nohy (cena 12 €), Stylondon oválny štetec, Doucce dva kusy mono očných tieňov (cena za 4 tiene v paletke 30 €), Elle časopis a darček v podobe Darphin rozjasňujúceho micelárneho čistiaceho gélu (v boxe 30 ml balenie, cena za 125 ml 34 €). Poštovné som mala zadarmo, avšak u ostatných produktov je po novom doprava spoplatnená sumou 11 €. Inak beauty box mi príde i tento mesiac a už sa naň moc teším. Obsah bude opäť zaujímavý, okrem iného sa v aprílovom vydaní nachádza 15 g balenie GlamGlow Supermud masky. A ešte jedna rada na záver, ak by ste si chceli box náhodou aj vy objednať, musím vás upozorniť na to, že pri jednorazovom objednaní sa vám automaticky aktivuje poslanie ďalšieho boxu. Ak budúci box nechcete, stačí ak si vo svojom konte zrušíte automatické posielanie.

A teraz už prechádzame k PR balíčkom, ktoré mi prišli celkovo štyri. Balíček, ktorý mi dorazil ešte na začiatku marca ukrýval metalické novinky od značky Dermacol. Metalické novinky pozostávajú z metalických dlhotrvácnych ceruziek na oči, bonbon očného tieňu v nádhernom zlato-zeleno-hnedom odtieni č. 202 a metalické tekuté rúže v bronzovo-broskyňovom odtieni č. 2 a tmavom čokoládovom odtieni č. 5. O produktoch vám napíšem konečne už tento týždeň (asi ako posledná zo všetkých blogeriek).

Ďalšia PR zásielka je od Weledy, s ktorou som opäť nadviazala spoluprácu. Na testovanie som dostala novinku jemnú čistiacu penu, pleťový olej a krém z mandľovej rady, čistiace tonikum 2v1 a univerzálny krém Skin Food. Takmer všetky produkty som už stihla vyskúšať, podrobné informácie sa dozviete v recenzii. Niečo vám však prezradím, o Skin Food krém si budete môcť v najbližšom čase zasúťažiť na mojom instagrame :).

Takmer každý mesiac sa zastavím v predajni Yves Rocher, a to najmä vďaka ich skvelým ponukám, ktoré sa vždy oplatí využiť. Minulý mesiac prebiehala akcia 2+1 na Plaisirs sprchové gély, čo som samozrejme využila. Vzala som dva kusy sprcháčov s kávovou vôňou (jeden pre mňa do zásoby a druhý mamine) a variant s granátovým jablkom a ružovým korením, ktorý vonia tiež nádherne. K nákupu som si mohla vybrať lak na nechty ako darček, siahla som po svetlom nude odtieni 03 beige radieux. 

A aby produktov Yves Rocher nebolo málo, ku koncu mesiaca som obdržala krásny PR balíček s produktmi zameranými na detox pleti. Okrem kozmetiky som si v balíčku našla i sklenenú fľašu na smoothie spolu s limetkou a čerstvou mätou.

Posledným PR balíčkom je zásielka od Nivei, ktorá okrem nových telových mliek v pene a troch nových príchutí Labellino obsahovala aj pierkovú reťaz.
Čo hovoríte na marcové novinky? Postrehli ste ich už v obchodoch, prípadne ste už nejakú z nich vyskúšali?

9 komentárov

  1. Tak nádherné novinky a fotky... Ten lak od YR je skvělý, určitě s ním budeš spokojená, já ho mám zase v jiném odstínu. A niveu bych taky ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Maťka :). Fakt? Tak to sa naň teším, ešte som ho stále nevyskúšala.

      Odstrániť
  2. Super novinky :) Me osobně lákají bronzery od Too faced a ten nový pudr :) Já mam pleť sušší, takže si myslím, ze by mohl byt super :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám celkovo na Too Faced produkty slabosť :). Momentálne som sa zamilovala do ich Natural Face Palette, no asi budem musieť odolať, lebo som v šetriacom režime. Keď máš pleť suchšiu, tak by ti Peach Blur Instant Smoothing Finishing púder mal podľa mňa určite vyhovovať, pretože pleť nevysušuje a zanecháva ju polomatnú s takým "zdravým" efektom :)

      Odstrániť
  3. Nivea novinky ty vypadají fakt skvěle. :) Perfektní novinky. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, Nivea má v poslednom čase skvelú jednu novinku za druhou :)

      Odstrániť
  4. Tu PUPA lícenku nutne potrebujem. :D Dokonalá je, aj keď doma mám asi 6 líceniek, toto je niečo extra. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Soni ja mám doma tiež množstvo líceniek a stále nakupujem nové :D. Ver mi, že túto od Pupy skutočne potrebuješ, je nádherná :)

      Odstrániť
  5. Fotky ako vždy úžasné, som zvedavá hlavne na recenziu Too Faced produktov. A lak od Yves Rocher som si vzala aj ja a je to asi prvý lak, ktorý mi vydrží viac ako deň, takže huráá!! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.