Nivea telové peny - rýchly a účinný spôsob hydratácie pokožky, ktorý vás navyše bude aj baviť

Príjemnú nedeľu vám prajem :)
Predpokladám, že väčšina z vás momentálne pripravuje obed, niektoré ho už možno máte aj hotový a ak ste si dneska poriadne pospali ako ja, tak ste pred chvíľkou ešte len doraňajkovali :). Za uplynulý týždeň na mňa doľahla nejaká únava a aj preto som sa dnes nevedela dospať. Síce ma dnes ešte čaká zopár typických domácich povinností, no rada by som si dnes spravila skôr taký oddychový, pohodový deň. Verím, že aj vy máte dnes v pláne aspoň na chvíľku vypnúť a len tak nerušene relaxovať. Za celý týždeň si to náš organizmus predsa zaslúži a naša pokožka taktiež. Veď v ktorý iný deň ako v nedeľu by sme si mali nájsť čas na jej hýčkanie a väčšiu starostlivosť? Aj preto vám práve dnes prinášam tip na skvelý hydratačný produkt v pene, ktorý si podľa mňa získa zaručene každého - dokonca aj lenivcov, ktorých natieranie pokožky vôbec nebaví a musia sa k tejto činnosti nútiť.

Produkty v pene zažívajú neustále veľký boom a tešia sa veľkej obľube nielen u kozmetických nadšencov, ale aj u bežných užívateľov kozmetiky. Sprchovacie peny nie sú už žiadnou novinkou a v podstate ani telové mlieka v pene nepatria vo svete kozmetiky medzi žiadnych nováčikov. Avšak, v našich drogériách je ponuka telových produktov v pene stále ešte tak trochu úzkoprofilový tovar. Aj preto som sa nesmierne potešila, keď som zistila, že Nivea uviedla na trh telové mlieka v pene. Navyše, Nivea je značka, ktorej množstvo ľudí dôveruje a opakovane sa k nej vracia. Aj u mňa majú Nivea výrobky svoje stále miesto a jednoducho viem, že sa môžem na ne spoľahnúť. Zatiaľ som ani s jedným nemala žiadnu negatívnu skúsenosť, ich produkty mojej pokožke plne vyhovujú, nespôsobujú mi žiadne podráždenie a prídu mi k pokožke mimoriadne šetrné.
Spočiatku som si nevedela vôbec predstaviť, ako sa také mlieko v pene bude na pokožke správať a či bude pre moju pokožku dostatočne hydratačné a vyživujúce. Pravdupovediac, dávala som tomu malé šance a neočakávala som od peny veľa. Stačilo raz vyskúšať a všetky moje obavy pominuli. Zostala som veľmi milo prekvapená a doteraz sa nestačím čudovať tomu, aká je táto telová pena vynikajúca. Je dokonca lepšia ako klasické telové mlieko. Samotná pena je krásne nadýchaná a bohatá. Má ľahko sa rozotierajúcu textúru, ktorá sa do pokožky postupne vstrebáva (cca 5-7 minút). Je to vlastne prvý produkt sľubujúci 48-hodinovú hydratáciu, u ktorého môžem potvrdiť, že to čo sľubuje aj spĺňa. Ešte na druhý deň cítim, ako je pokožka na dotyk mierne lepkavá a vláčna. Ten miene lepkavý pocit myslím však v dobrom zmysle slova, ako taký, keď sa natriete a ešte istý čas cítite, že ste si pokožku niečím natreli. A ešte jedna drobnosť na záver, pena s vôňou uhorky a čaju matcha má jemne chladivý a prekrvujúci efekt, takže teraz na letné obdobie úplne ideálne :). 
Peny sú k dostaniu v troch vôňach - v uhorkovej v kombinácii s čajom matcha, v malinovej s bielym čajom a v klasickej modrej, ktorá je určená na suchú až veľmi suchú pokožku. Ich objem je 200 ml a cena sa pohybuje okolo 4 € (napr. v dm drogérii ju kúpite za 4,29 €).

Ak ste si zamilovali Labellino balzamy, tak vás zaiste potešia nové príchute a farebné prevedenia. Bledozelené vonia po kokose a aloe vera, zlaté je s vanilkovou príchuťou a fialové je s vôňou čučoriedok a kvetov čerešní. Ak ste už Labellino vyskúšali, tak mi zrejme dáte za pravdu, že sa nejedná iba o balzam v roztomilom farebnom balení, ale predovšetkým o balzam, ktorý sa o vaše pery stará a chráni ich pred vysušením. O Labellino balzamoch som vám už raz písala, ak by ste si chceli článok pripomenúť, stačí kliknúť TU. A ak ste náhodou Labellino ešte stále neskúsili a mali by ste si chuť oň zasúťažiť, tak môžete tak urobiť na mojom ig účte @klaudysenjoyment, kde sa súťaží nielen o Labellino, ale aj ďalšie zaujímavé produkty :).
Na záver by som sa chcela ešte veľmi pekne poďakovať zastúpeniu značky Nivea za vyššie spomenuté produkty, ktoré mi prišli opäť v krásnom darčekovom balení s pierkovou reťazou.
Aký je váš vzťah k produktom v pene? Máte doma nejakých penových favoritov?

15 komentárov

  1. Ty pěny vypadají fakt skvěle a je super, že splňují co mají :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aspoň jednu pěnu budu nutně potřebovat. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak máš rada tento typ produktov, tak určite vyskúšaj :). Verím, že budeš spokojná :)

      Odstrániť
  3. Peny zbožňujem a obľúbila som si aj tieto :-) Inak mám rada ešte Balea peny.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S penami od Balei nemám žiadnu skúsenosť, ale viem, že sú pomerne dosť chválené. Ani neviem prečo, no k Balea produktom mám stále akýsi odstup a predsa len, oveľa väčšiu dôveru mám k značke Nivea :).

      Odstrániť
  4. Tyhle pěny vypadají skvěle, líbila by se mi ta okurková. S Labelinem taktéž nemám žádnou zkušenost, ale mají pěkné balení. No, možná někdy vyzkouším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako peny, tak aj Labellino sú podľa mňa veľmi vydarené produkty. Myslím, že za vyskúšanie rozhodne stoja :).

      Odstrániť
  5. penové prípravky mám naozaj rada, ale nekupujem si ich lebo mám pocit že sa rýchlejšie spotrebujú

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pravda, že sa minú rýchlejšie ako klasické typy produktov, no na druhú stranu je ich používanie príjemnou zmenou :).

      Odstrániť
  6. Peny ma veľmi zaujali, sú fakt dobré. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie fotky si nafotila krásne! Niveu mám veľmi rada, v DM boxe som si našla presne túto malinovú penu, po ktorej som už dlhšiu dobu pokukovala a tak ma veľmi potešila :) Sprchový gél vo forme peny som už vyskúšala a bolo to super a tak sa teším aj na tento "výtvor" od Nivei :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem moc Peťka :). Jéj, tak to je super, že bola Nivea pena v boxe, myslím, že potešila každého, komu sa podarilo box objednať :). Určite sa máš na čo tešiť, táto pena je vynikajúca :).

      Odstrániť
  8. Nějakou z těch dvou pěn určitě zkusím! :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Verím, že budeš spokojná :). Mňa tieto peny veľmi milo prekvapili :).

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.