Nivea Soft Mix me krémy

Ahojte dievčatá :)
Ak patríte medzi kozmetické maniačky, ktoré striehnu na každú jednu beauty novinku, určite vašej pozornosti neunikli ani najnovšie Nivea Soft Mix me krémy. Krémy sú v krásnych osviežujúcich letných vôňach, vďaka ktorým sa natieranie pokožky zaiste stane oveľa príjemnejšou činnosťou. Okrem zaujímavých vôní by vás k častejšej hydratácii pokožky (v prípade, že natieranie pokožky nemáte dvakrát v láske) mohli nalakáť aj farebné hravé obaly krémov. Ak vás zaujíma aké krémy sú a ako funguje ich vzájomné mixovanie medzi sebou, pokračujte ďalej v čítaní :).

Ako už z názvu vyplýva, nápad týchto krémov spočíva v namixovaní si svojej vlastnej vône, a to buď navzájom medzi sebou alebo spolu s klasickou Nivea Soft. Krémy sa samozrejme dajú použiť aj samostatne, no ak máte chuť trocha experimentovať a vytvoriť si vôňu, ktorá vás bude najlepšie vystihovať, s Nivea Mix me krémami to máte možnosť dokázať :).

V ponuke sú tri druhy vôní a klasická Nivea Soft s čistou jedinečnou vôňou. Krém v ružovom obale nesie vôňu s názvom Berry Charming, v ktorej sa spája čerstvá sladkosť divých jahôd a šťavnatých malín s výrazným nádychom jablka. Žltý variant Happy Exotic spája v sebe sladkú vôňu čerstvého ananásu, exotických citrusových plodov a kokosovej vody. Vôňa Chilled Oasis v zelenom prevedení pozostáva z osviežujúcej mäty, zelených lístkov a závanu kvitnúcich ľalií. Všetky druhy vôní sú skutočne veľmi vydarené, no ja som si najviac obľúbila osviežujúcu vôňu Chilled Oasis.

Ak vás zaujíma, či krémy medzi sebou mixujem, tak sa priznám, že nie, používam ich samostatne. Každá jedna vôňa mi totižto príde dosť výrazná a jedinečná a mne ich jednoducho vyhovuje používať zvlášť. No ale keďže sú krémy určené najmä na mixovanie, pochopiteľne som ich vyskúšala medzi sebou zmiešať a bola som teda poriadne prekvapená. Krémy sa medzi sebou svojimi vôňami vôbec nebijú, práve naopak, skvele sa dopĺňajú. Keby som to nevyskúšala na vlastnej koži, tak tomu snáď ani veriť nebudem. No skutočne to funguje! 

Konzistencia krémov je ľahšia, krémy sa po pokožke veľmi dobe rozotierajú a pomerne rýchlo sa do pokožky vstrebú. Hydratačné účinky sú skvelé, a ak Nivea krémové produkty používate, tak viete, že sa môžete na ne spoľahnúť. Navyše, tieto krémy mi prídu dosť univerzálne a pokiaľ netrpíte nejakou neznášanlivosťou a nepotrebujete na pleť špeciálny krém, môžete ich pokojne použiť aj na tvár. 

Objem každého krému je 100 ml a odporúčaná spotrebiteľská cena je 3,99 €. Ak by ste ale chceli vyskúšať všetky tri krémiky naraz a postačia vám aj menšie (50 ml) balenia, v dm drogérii nájdete v ponuke set Nivea Mix me krémov za 5,99 €.

Na záver chcem ešte vyzdvihnúť dokonale a predovšetkým originálne zabalený PR balíček s týmito krémami ukrývajúcimi sa v drevenej debničke spolu s ovocím a medovkou, za ktorému zastúpeniu Nivea ešte raz veľmi pekne ďakujem :).

Ako sa vám pozdáva nápad namixovať si krém s vôňou podľa svojich predstáv? 

8 komentárov

  1. Hrozně se mi ty krémy líbí, je to skvělý nápad a tohle se Nivee fakt povedlo :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Balíček přišel opravdu krásně zabalený :) Jinak si myslím, že tohle se Nivee povedlo a budu muset aspoň dva z nich vyzkoušet. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám krémy v kelímcích strašně ráda, snad už jenom kvůli tomu bych je ráda vyzkoušela:D. Ale celkově mě vážně zaujaly...
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tohle je velmi povedené, už jsem je viděla v drogerii, ale zatím odolávám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa tieto krémy veľmi páčia, najviac mi vonia Berry Charming, je okúzľujúci. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nápad naprosto skvělý! :) Niveu mám hrozně ráda a tyto krémy jak zmiňuješ jsou lehké, což mi naprosto vyhovuje :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pokukovala jsem po nich v drogerce, ale vím, že já bych je asi úplně nevyužila, ale nápad je to skvělý :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Je to ozaj super nápad takto si to mixovať. :) NIVEA majú v poslednej dobe kopec skvelých produktov

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.