Nivea adventný kalendár 2018

Ahojte dievčatá!
Aj tento rok si pre nás značka Nivea pripravila adventný kalendár plný rôznych mini produktov a iných roztomilostí. Hneď na úvod musím zmieniť, že podobne ako aj minulý rok, tak i tento rok sa kalendár Nivei nesmierne vydaril. Tohtoročný sa mi však páči ešte o čosi viac, a to predovšetkým krásnym, prepracovaným dizajnom, ktorý upúta ihneď na prvý pohľad. 

Kalendár ma zaujal ihneď od prvej chvíle ako som ho v dm drogérii zbadala. Systém takto poukladaných darčekov v samostatným krabičkách sa mi zatiaľ páči zo všetkých typov adventných kalendárov najviac. Navyše, krabičky majú nádherný dizajn a určite si ich plánujem nechať a nájsť im nejaké využitie :).

No a pomaličky môžeme prejsť k jednotlivým okienkam. Produkty mám nafotené po ôsmich, postupne ako sa v kalendári nachádzali.
Prvých osem okienok ukrývalo klasický Nivea krém v plechovke, Labello Classic, sviečku v tvare srdiečka s nádhernou typickou nivea vôňou, silikónovú kefku na čistenie pleti, šablóny na zdobenie pečiva, vyhladzujúcu pleťovú masku proti vráskam Q10 plus, pánsky Nivea men krém sprchový gél s aktívnym čiernym uhlím.
Sviečku by som inak veľmi rada uvítala aj v stálej kolekcii vo väčšom balení, pretože jej vôňa je úžasná, vonia čistotou a klasickým Nivea krémom.

Obsah okienok od č. 9 až 16 ma veľmi potešil. Najväčšiu radosť mi urobila micelárna voda 3v1 určená na citlivú pleť v mini prevedení a odličovacie kozmetické tampóny, ktoré sú pomerne hrubé a dosť pevné. Nivea žiletka vyzerá veľmi dobre, už len dúfať, že sa s ňou nedorežem ako s väčšinou žiletiek. Mini kabelková verzia antiperspirantu Black&White sa vždy zíde, rovnako ako aj odličovacie obrúsky. Ako to už u kozmetických kalendárov, takmer v každom nájdete aspoň jednu vzorku. I tento od Nivei obsahoval dve vzorky, z ktorých jedna je taká poriadnejšia, nakoľko pozostáva zo šampónu a kondicionéru na vlasy s obsahom mliečnych a hodvábnych proteínov. Ďalej tu máme jeden doplnok na vlasy v podobe modro-bielej gumičky s cik-cak vzorom a tá malá modrá rozkošnosť sú papierové pilníčky na nechty.

Posledných osem okienok bolo vyskladaných produktmi, ktoré využije skutočne snáď každý (ok, lepšie by bolo napísať skôr každá :D). Lak na vlasy podarujem mamine, Nivea Care univerzálny krém zase tatkovi, pretože má Nivea krémy veľmi rád. Nivea Q10 krém proti vráskam si nechám zrejme pre seba, aj keď sa trocha obávam, že bude na moju pleť mastný. Mini balenie krémového sprchového gélu a emulzie na intímnu hygienu mám ešte v zásobách z minuloročného kalendára a určite už na ne príde čoskoro rad. V poradí druhou vzorkou bola vzorka osviežujúceho telového mlieka na nohy s koenzýmom Q10 a mentolom, čo je produkt, ktorý som v drogérii stále nejako nezaznamenala. Myslím (no nie som si už istá), že v 24. okienku sa nachádzali krásne menovky na darčeky, každá s iným motívom.

Ako sa páči Nivea adventný kalendár vám? Podľa mňa sa naozaj mimoriadne vydaril. Okrem toho ma nesmierne teší, že aj drogériové značky už začínajú prichádzať so svojimi kalendármi. Ale čo ma teší ešte viac je to, keď je produkt navrhnutý s určitým citom a to tento kalendár od Nivei rozhodne je :).
*spolupráca

7 komentárov

  1. Kalendář je krásný, jsou tam samé super produkty :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. Áno, to sú :). Kalendár sa Nivei tentokrát mimoriadne vydaril :)

      Odstrániť
  3. Mě se od Nivei líbil nejvíce, co se kosmetických adventních kalendářů týče.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som si síce vedela nájsť aj iných favoritov, no kalendár od Nivei ma veľmi milo prekvapil. Nielenže má krásny dizajn, ale aj super obsah a v neposlednom rade bol i za príjemnú cenu. V tejto cenovej kategórii to bol podľa mňa jednoznačne najlepší a najkrajší adventný kalendár.

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.