Avon produkty - áno či nie?

Ahojte! 
Srdečne vás vítam pri dnešnom článku zameranom na produkty od značky Avon. Avon kozmetiku som dávnejšie používala pomerne vo veľkom a môžem povedať, že som väčšinu výrobkov mala rada a k niektorým som sa dokonca i opakovane vracala. Postupom času som sa ale začala orientovať na iné značky a stále som skúšala (a stále aj skúšam) niečo nové. Aj z tohto dôvodu sa v mojej zbierke málokedy objaví rovnaký produkt viackrát. Keď som však nedávno zistila, že Avon začal robiť svoj beauty box, okamžite som zbystrila a zatúžila opäť niečo od Avonu vyskúšať. Tak čo myslíte, ktoré produkty majú odo mňa áno a ktoré ma naopak sklamali?

Avon trendy beauty box som dostala v rámci spolupráce, z čoho som sa úprimne tešila :). Tie, ktoré ma už istý čas sledujete, viete, že beauty boxy a rôzne kozmetické sady milujem. Málokedy im dokážem odolať a aj keď mám doma množstvo rôznej kozmetiky, beauty box si viem  vždy  obhájiť. 

Na Avon boxe ma ihneď upútalo čierno-fialové krabičkové balenie na magnetické uzatváranie, ktoré sa dá následne využiť - napr. na uschovanie kozmetických zásob :D. No pochopiteľne, najdôležitejší je samotný obsah. No ako to u boxov býva, v každom sa nájde vždy minim. jeden produkt, ktorý nepotrebujete alebo nemáte preňho využitie. Jedným z takých produktov je pre mňa Mark Magix krémový tyčinkový rozjasňovač, ktorý má síce veľmi pekný prirodzený champagne odtieň, no ja som krémovým produktom doposiaľ neprišla na chuť. Jednak nie sú na moju zmiešanú pleť vhodné a po druhé s nimi neviem poriadne pracovať. 

Produkty, ktorým som sa naopak veľmi potešila sú ceruzka na oči Glimmersticks a ceruzka na obočie Mark Perfect Brow Sculpting Pencil. Práve ceruzky na oči od Avonu som mala vždy rada, predovšetkým ceruzky z kolekcie Glimmersticks obsahujúce drobné trblietky. Tieto ceruzky sú krásne krémové, výborne pigmentované a veľmi dobre a ľahko sa s nimi pracuje. Výdrž majú pomerne slušnú a čo je v neposlednom rade u ceruziek dôležité - nemusíte ich strúhať. Ceruzka nachádzajúca sa v boxe je v odtieni Brilliant Amethyst, čo je zastretá mauve farba s fialovým nádychom, ktorá sa mi na moje prekvapenie na mojich očiach skutočne páči.

Mark ceruzka na obočie mi svojím tvarom trocha pripomína Goof Proof od Benefitu, ktorá mi mimochodom na rozdiel od tejto vôbec nevyhovovala. Ceruzky na obočie si u mňa asi nikdy svoje miesto nenájdu, no táto od Avonu je zatiaľ najlepšia akú som doposiaľ vyskúšala. Je to vôbec prvá ceruzka s ktorou sa mi dobre pracovalo a podarilo sa mi s ňou obočie ako tak nalíčiť. S výdržou som ale žiaľ spokojná nebola, ceruzka sa mi pri dotyku obočia rozmazávala a tak trochu som ju na obočí doslova cítila.

Mark tekutý matný rúž bol pre mňa skutočne milým prekvapením. Rúž má zaujímavú gélovo-krémovú konzistenciu, ktorá je na perách moc príjemná. Rúž pery nevysušuje a nie je na nich takmer vôbec cítiť. Viem, že väčšine z vás sa asi tento trblietavý odtieň Kissy Face nebude páčiť, no podľa mňa je nádherný. Vyzerá na perách prirodzene, no zároveň ich rozžiari a dodá im jemnú nude-ružovkastú farbu. Výdrž je slabšia, cca 2 hodinky, no mne osobne to u tohto trblietavého odtieňu nijako neprekáža, nakoľko farba sa vytráca postupne a do stratena.

swatches: tekutý rúž v odtieni Kissy Face, ceruzka na obočie - odtieň Deep Brown, ceruzka na oči - odtieň Brilliant Amethyst, rozjasňovač Candlelight

Ďalším produktom z Mark kolekcie je Mark zhusťujúca maskara Big & False. Riasenka má pomerne veľkú kefku, ktorá riasy pekne rozčeše a jemne ich obalí. No to je asi tak všetko čo táto špirála dokáže s mojimi riasami urobiť. Zhusťujúci efekt som vôbec nezaznamenala. Táto maskara dodá riasam veľmi prirodzený efekt, ktorý bude pekne vyzerať len na hustých riasach, ktoré si žiadajú dodať len trocha farby.

Poslednými produktmi, ktoré beauty box obsahoval sú lak na nechty a miniatúra toaletnej vody v spreji Far Away Rebel (10 ml). Far Away Rebel toaletná voda je z kategórie sladších silnejších intenzívnych vôní. Inak toto minibalenie je vážne skvelé, vmestí sa do každej kabelky.

Lak na nechty Avon True Nailwear Pro+ je v krásnom trblietavom tmavšom champagne odtieni Frosted Peach. Výdrž žiaľ neviem posúdiť, pretože som mala nedávno akrylové nechty a moje nechty sa z toho ešte stále vzpamätávajú. No čo si pamätám, Avon laky mi na mojich nechtoch nikdy poriadne nedržali.

Aké sú vaše skúsenosti s Avon produktmi? Máte od Avonu nejaký obľúbený výrobok?

11 komentárov

  1. Od Avonu mám asi najradčej ich peny do kúpeľa. ich dekoratívna kozmetika ma moc nezaujala

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já moc Avon nemusím no. Ale mám jednu rtěnku a tu si nemůžu vynachválit. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já u Avonu moc nenakupuju, ale box vypadá dobře. Úplně nejvíc se mi líbí ta tužka na oči.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mala som všetky tieto produkty a vyhovujú mi len ceruzka na obočie a riasenka. Rúž sa mi z pier stratí do hodiny a vysušuje mi ich a ten rozjasňovač to je hotová katastrofa.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám kosmetiku Avon ráda několik let, fakt dlouho :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od Avonu som už veeľmi dlho nič neskúšala, ani som nevedela, že začali robiť beauty box :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já mám Avon moc ráda a spoustu výrobků si kupuji pravidelně :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Aj napriek tomu, že som vždy skôr objednávala z katalógu od Oriflame, z Avonu som si zvykla taktiež objednávať a vždy mi produkty vyhovovali :) Mali rovnako široký a dobrý výber. Z tvojho článku ma však najviac zaujal práve rúž, má veľmi zaujímavý a pekný odtieň :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nie som veľký fanúšik avonu a ako vidím, ani svoj psotoj meniť zatiaľ nebudem :P

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Landmarkpallavaa - Stay at one of the Beach View or Sea View Resorts in ECR, Mahabalipuram. Book through website to get best offers on your stay. Book Now, Pay Later &party hard at beach!

    Beach View Resorts in Mahabalipuram

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super recenzia, tu je moja :) - https://www.krasaastyl.sk/recenzia-skusenosti-s-kozmetikou-avon-katalogovym-predajom-a-mojim-najoblubenejsim-top-produktom-od-tejto-znacky/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.