Dnešný nákup v DM - Balea, Ebelin & Catrice


Pekný večer :)
Dnes som sa zastavila v DM-ke, išla som mrknúť, čo majú nového a kúpiť si nejaké veci, čo som už dlhšie chcela. U Mii na blogu som sa dočítala o limitovanej edícii Balea hydratačných čistiacich obrúskoch v tomto peknom boxíku, ktoré som si samozrejme musela kúpiť, aj keď kozmetické obrúsky na tvár nepoužívam, pretože na odlíčenie očí mám očný odličovač a na tvár čistiaci gél a micelárnu, resp. inú pleťovú vodu. No povedala som si, že by som mohla vyskúšať aj obrúsky, ktoré sa mi možno zídu aj keď budem niekam cestovať... Balenie obsahuje 2x25 obrúskov, ku ktorým je pribalený box, ja ho mám v tejto tyrkysovej farbe. Obrúsky by mali odstrániť aj vodeodolný make-up a sú dermatologicky i oftamologicky testované. Zatiaľ som ich ešte neskúšala, no po otestovaní vám určite napíšem aké sú, posnažím sa, aby to bolo čo najskôr :) Cena: 2,99 €.
Ďalej som sa zastavila pri stojane s Catrice kozmetikou, na vybrané produkty mali 50 % zľavu a mne sa podarilo uchmatnúť Catrice Colour Correcting Mattifying Powder v odtieni 010 Delicate Blossom za cenu 2,29 €. Púder má pleť zmatniť a dodať jej zdravý a žiarivý vzhľad. Ružová farba má za úlohu osviežiť unavenú pleť, fialová rozžiariť a zelená neutralizovať začervenanie. Som zvedavá, ako bude púder účinkovať na mojej pleti, asi aj hneď zajtra vyskúšam :)
Aj keď nemám s penami na holenie dobré skúsenosti, rozhodla som sa, že tejto od Balei dám šancu, aj keď si od toho moc nesľubujem. Pena obsahuje výťažok z aloe vera a na obale sa píše, že je ideálna na šetrné holenie citlivej pokožky nôh, podpazušia a oblasti bikín a ja mám pokožku citlivú dosť, takže uvidím... Cena: 1,79 €.
Určite väčšina z vás tieto odličovacie tampóny a kozmetické tyčinky od Ebelin dobre pozná, no ja som si ich kúpila až teraz. Stále hľadám odličovacie tampóny, ktoré mi nebudú pleť dráždiť a budú jemné a práve tieto by to mali spĺňať. Inak rada by som spravila recenziu práve na odličovacie tampóny a kozmetické obrúsky, tak dúfam, že vás to bude zaujímať, resp. kľudne mi napíšte, čo by vás zaujímalo :) Zatiaľ sa majte krásne!

22 komentárov

  1. Dobře jsi nakoupila. Ubrousky Balea mám nejraději růžové

    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. škoda, že sa s tými obrúskami nedajú odlíčiť oči - teda aspoň mne to s nimi nejde, ale inak pleť odličujú celkom dobre, a opať ako je už u Balei zvykom, obrúsky krásne voňajú :)

      Odstrániť
  2. Váčšinu výrobkov poznám a mám veľmi rada. Ja osobne nedám dopustiť na Balea holiacu penu :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. hej presne tak, doplnenie zásob :), ktorých je aj tak dosť :D

      Odstrániť
  4. Podla mna by si mohla urobyt clanok ciste na starostlivosť o pleť....všetko čo to obnáša a ..... tak ��

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podla mna by si mohla urobyt clanok ciste na starostlivosť o pleť....všetko čo to obnáša a ..... tak ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za tip, na to sa už pomaly chystám :) určite spravím taký príspevok :)

      Odstrániť
  6. Pudr vypadá zajímavě :) Ubrousky jsem teď viděla ještě na jiném blogu, ten boxík je super :)

    http://ili-libertad.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Púder som ešte nestihla vyskúšať, ale vyzerá dobre... Balea obrúsky sú fajn, no ako som tu už spomínala, oči mi s nimi odlíčiť nejdú, ale ten boxík je fakt super :)

      Odstrániť
  7. Samé potřebné věci! :D Nedávno jsem si pořídila gel na holení a musím říct, že je o mnoho lepší jak jakákoliv pěna :D Utčitě doporučuji vyzkoušet :)

    www.maredifragole.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super věci sis pořídila. :) Mě by určitě recenze na na ubrousky i odličovací tampóny moc zajímala.
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, recenzia určite bude :) Inak na mojom blogu práve prebieha súťaž, tak ak máš záujem, zapoj sa :)

      Odstrániť
  9. Mne prišli tie vlhčené obrúsky na testovanie a som s nimi veľmi spokojná. Doteraz som tiež takéto veci nepoužívala, myslela som si, že to predsa nemôže poriadne vyčistiť pleť a spočiatku som po čistení obrúskom ešte použila aj micelárku, ale na vatovom tampóne už neboli žiadne nečistoty, čo ma presvedčilo, že obrúsky čistia skutočne dobre. Nevedela som, že sú aj v iných farbách, musím si kúpiť aj tieto tyrkysovučké, keďže túto farbu mám moc rada ^_^ Inak ak hľadáš dobré kozmetické tampóny, môžem ti odporučiť Iseree značku,ktorú majú v lidli. Ja si kupujem tie veľké a sú výborné,vôbec sa nerozpádavajú a ani mi nedráždia nijako pleť, kupujem ich pravidelne už zopár rokov a nemenila by som ich za nič :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa obrúsky tiež celkom páčia, no oči mi idú s nimi veľmi ťažko odlíčiť, resp. skôr nejdú, ale na pleť sú fajn :) Sue súhlasím s tebou, Iseree odličovacie tampóny mám a sú veľmi dobré, škoda len, že sú také veľké, brala by som menšie balenie :), no každopádne to sú zatiaľ naj kozmetické tampóny, aké som kedy mala.

      Odstrániť
  10. Dej vědět, jak dopadla pěna na holení, skočila bych si pro ni taky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak už aj píšem Miška... Túto penu na holenie ti môžem odporučiť, je skvelá, a ešte za tú cenu... Vôbec mi pokožku nepodráždila, práve naopak, zanechala ju jemnú. Takže si pre ňu učite skoč, dúfam, že budeš aj ty spokojná :)

      Odstrániť
  11. Tie utierky od Balei som si chcela kúpiť no nejako som sa nedostala do DM :/ Snáď ich ešte budú mať, keď tam pôjdem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dúfam, že sa ti ich podarí kúpiť :) teda, kozmetické obrúsky samostatné mávajú asi stále, no s týmto boxíkom je to limitovaná edícia :) a ma práve ten box nalákal :D

      Odstrániť
  12. Ty Balea ubousky máme doma taky :)
    Zvu tě na můj blog, kde právě probíhá soutěž!
    Beauty by K. - GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.