Yves Rocher | recenzia

Zdravím všetky milovníčky kozmetiky :)
Mám tu pre vás sľubovanú recenziu na výrobky od Yves Rocher. Zasa sa mi nazbieralo zopár výrobkov, ktoré som si za posledný mesiac nakúpila, nakoľko veľa z nich bolo za zvýhodnené ceny. A teraz sa už poďme na jednotlivé produkty troška detailnejšie pozrieť  :)
Sprej na opaľovanie Protectyl Végétal so SPF 30
Obsahuje aphloiu z Madagaskaru, ktorá slúži na bunkovú ochranu a napomáha kožným bunkám naštartovať prirodzený proces obrany a regenerácie. Zloženie má byť vode a potu odolné. Mlieko v spreji má zabezpečiť hydratáciu a jednotné opálenie pokožky.
Ako som s výrobkom spokojná ja?
Súhlasím s hydratáciou pokožky, no mlieko nie je vode odolné, teda aspoň mne sa mlieko zmývalo len po ovlažení sa vodou, čo ma dosť sklamalo. Od tohto mlieka na opaľovanie som čakala viac...

Mlieko po opaľovaní Protectyl Végétal 3 v 1
Mlieko s výťažkom z aphloie, aloe vera a oleju z Makadámie má okamžite ukľudniť slnkom rozpálenú pokožku a trvalo ju hydratovať, taktiež má predĺžiť a skrášliť opálenie.
Ako som s výrobkom spokojná ja?
S týmto mliekom som veľmi spokojná, krásne vonia, hydratuje a zjemňuje pokožku. Tú vôňu som cítila ešte ráno :)
Rastlinný telový peeling
Peeling obsahuje púder z mandľových a marhuľových jadier, miazgu z agáve, esenciálny olej zo saro, sezamový olej z ekologického poľnohospodárstva a mangiferín z Madagaskaru. Jednotlivé zložky sa podieľajú na gomážovaní, čistení a hydratácii pokožky.
Ako som s výrobkami spokojná?
Peeling nádherne vonia čistou rastlinnou vôňou, pokožku poriadne premasíruje a zbaví ju odumretých buniek. Peeling používam len raz do týždňa, nakoľko má intenzívne a účinné zloženie.

Sprchový gél Grapefruit z Floridy
Sprchový gél s úžasnou grapefruitovou vôňou ma veľmi prekvapil, nečakala som, že sa v spojení s vodou premení na takú bohatú penu a že zanechá pokožku jemnú a hydratovanú, takže veľká spokojnosť, najmä cez leto je vynikajúci, pretože príjemne osvieži.
Rada Sensitive Végétal - Upokojujúca tonizačná voda v spreji + Denná upokojujúca starostlivosť
Oba výrobky majú za úlohu chrániť, upokojiť, osviežiť a hydratovať pokožku vďaka výťažku z listov madagaskarskej rastliny Sigesbeckia orientalis.
Ako som s výrobkami spokojná?
S upokojujúcim krémom som mimoriadne spokojná, pretože sa do pokožky ihneď vstrebe, je ľahký a skvelý pod make up. Obidva produkty pleť upokoja, zredukujú začervenanie a podráždenie pokožky, pričom jej poskytujú hydratáciu bez pocitu zaťaženia.
SOS gel pre čisté ruky a Rozjasňujúci hydratačný peeling
SOS gél je skvelým pomocníkom (podobne ako iné dezinfekčné gély), keď si nemáme možnosť umyť ruky. Obsahuje výťažok z bio arniky a esenciálny olej zo santalového dreva, má peknú vôňu, pokožku rúk nevysušuje.
Hydratačný rozjasňujúci peeling určený pre normálnu a zmiešanú pleť mám v mini 30 ml cestovnom balení. Samozrejme, zázraky od neho netreba čakať, no má jemné zloženie a opäť príjemne vonia.
BB krém pre dokonalú pleť 6 v 1
Výrobok sľubuje dokonalú pleť v 6 krokoch: hydrátacia pleti počas 24 hodín, zjednotenie tónu pleti, krytie nedokonalostí a známok únavy pleti, vyhladenie nerovností pleti, presvetlenie pleti a ochrana pred agresívnymi vplyvmi vonakjšieho prostredia. 
Čo na bb krém hovorím?
Ako som spomínala v predošlých článkoch, mám citlivú problematickú pleť, takže potrebujem vyššie krytie, normálne používam bb cream perfect cover od Misshy, ktorý mi pleť naozaj jemne a účinne zakryje. Tento bb krém od Yves Rocher som mala len vo vzorke v najsvetlejšom odtieni "light", ktorý má nádych do ružova. BB krém má ľahučké zloženie s veľmi jemným krytím, takže pre mňa bohužiaľ nie, no čo sa mi na ňom páči je, že pleť zanecháva až takmer zamatovo jemnú, príjemnú na dotyk. Takže pre slečny a dámy, ktoré potrebujú len miminálne krytie a zjednotenie tónu pleti môžem odporučiť vyskúšať, v predajni majú aj vzorky, ktoré vám určite radi poskytnú.
 Hydratačný rúž v ceruzke
Tento rúž mám v odtieni "corail doux", čo je taká jemná broskyňová farba s obsahom maličkých trblietok. Na rúži mi trošku prekáža vôňa, ktorá mi pripomína vôňu starých klasických rúžov, no nie je to zase nič strašné a možno si na to časom aj zvyknem. Rúž má skôr leskovo-balzamové zloženie, teda niečo pre mňa, keďže nie som obľúbenkyňa rúžov. Výhodou je vysúvateľnosť ceruzky.
 Máte aj vy nejaký z týchto alebo iných výrobkov? Ak áno, ako ste s výrobkami spokojné?

6 komentárov

  1. S tím tělovým mlékem po opalování jsem také velmi spokojená, úžasně mi hydratovalo i spálenou pokožku a zmírnilo mi to pálení na kůži. A navíc opravdu nádherně voní! :)

    kristynacihakova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mlieko je fakt veľmi dobré... Inak máš zaujímavý blog :) Ak chceš, zapoj sa do momentálne prebiehajúcej súťaže na mojom blogu :)

      Odstrániť
  2. Měla jsem rozjasňující peeling a i když moc nerozjasňoval, tak byl dobrý:) A mám taky rtěnku v tužce a ta se mi líbí moc:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým peelingom máš pravdu, no na ten rúž v ceruzke si ja ešte musím zvyknúť :) Inak máš krásny blog, pripojila som sa k tvojim pravidelným čitateľom :)

      Odstrániť
  3. Krásný článek, nádherné věci, miluji Yves. Recenzuji jejich kosmetiku i na svém blogu, ale nic z toho, snad kromě té hydratační rtěnky tam nemám. My bychom to mohly dát dokupy a společně bychom zrecenzovaly celý obchod :D
    Srdečně zvu tebe i všechny tvé čtenářky ke mně na blog. Mimo jiné taky na giveaway o rtěnku Maybelline Color Drama ve dramatickém, podzimním odstínu :)
    I am clarella ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééj, ďakujem :) Hehe noo to teda mohli, určite zase v blízkom čase niečo v YR kúpim :)
      Ďakujem za pozvanie, budem rada, ak sa aj ty zúčastníš mojej giveaway :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.