Krabička krásy z Bio Beauty

Dnes ku mne konečne dorazila krabička krásy z biobeauty.sk. Krabičku som si objednala vo štvrtok poobede, zvolila som si spôsob doručenia do zásielkovne a dnes som si bola balíček vyzdvihnúť. Už keď som ho preberala, cítila som, že je veľmi ľahký, čo ma mierne znepokojilo, pretože som si ihneď pomyslela, že v krabičke toho asi veľa nebude... A čo sa teda nakoniec ukrývalo v októbrovej krabičke krásy?




Keďže toto bola moja úplne prvá krabička krásy všeobecne, tak som sa na ňu naozaj veľmi tešila! Po tom, čo som si pozerala príspevky o obsahu predošlých krabičiek krásy na blogu u Sue a Lucie, mala som veľké očakávania. No bohužiaľ, musím priznať, že som celkom sklamaná. V krabičke nebol žiadny produkt vo väčšom balení, ako napr. nejaký sprchový gél, mlieko, maska atď, no ako sa hovorí sto ľudí, sto chutí... Ako ste už na fotkách videli, nachádzala sa tu bambusová zubná kefka (bežná cena: 3,50 €), Dulcia liečivé sérum na bielenie zubov, Soaphoria soľ do kúpeľa "nevinnosť", Soaphoria levanduľový univerzálny balzam, Cosm'etika prírodná očná linka (bežná cena: 7,25 €), vzorky: krém na ruky Natura Siberica, Oblepikha Siberica scalp scrub, sprchový šampón Sophie La Girafe Baby a vzorka luxusného bio definujúceho krému na kučery a končeky vlasov od značky Yarok. Ani jeden z produktov ma nejako veľmi nenadchol, takže zrejme všetko porozdeľujem do vianočných darčekov a spravím tak radosť niekomu inému. Možno, keby tu bol nejaký sprcháč, alebo telové mlieko, tak by som sa vytešovala, no iné zase ocenia očnú linku... Určite ale nechcem týmto príspevkom nikoho znechutiť, resp. odradiť od kúpy, chcela som sa len s vami podeliť o moje dojmy a pocity. Objednali ste sa aj vy túto krabičku krásy, resp. nejakú inú? Ako ste boli s obsahom spokojné vy? Budem rada, ak mi napíšete :)

10 komentárov

  1. Vyzerá to fakt super :) Ja osobne milujem takéto krabičky :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa to bola zatiaľ len prvá skúsenosť s takouto krabičkou, tak uvidím aké budú ďalšie :)

      Odstrániť
  2. Musím říct, že ze všech všemožných krabiček krásy, tahle vypadá opravdu skvostně. :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Produkty v krabičke vyzerajú zaujímavo, no ja som si v nej takmer nič pre seba nenašla, ale tak aspoň už mám nejaké vianočné darčeky :)

      Odstrániť
  3. to jsou super věci, asi si konečně koupím něco od Soaphoria

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa teším najmä na vyskúšanie luxusného krému od značky Yarok :) Soaphoria produktami chcem spraviť radosť mamine :)

      Odstrániť
  4. Vypadá to moc hezky, strašně se mi líbí designy těhlech bio produktů :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na linku od Cosm'etika som počula veľa pozitívnych ohlasov a je to jeden s produktov ,ktoré si možno niekedy kúpim :). S bio dekoratívkou moc dobré skúsenosti nemám, ale aj tak ma láka :). A páči ,že sú produkty celkom pekne balené, že to nieje len klasická biela krabička ,ako od Babičkinej záhrady :).
    http://lavanduladiary.blogspot.sk/2015/10/krabicka-od-babickinej-zahrady.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to áno, produkty boli naozaj pekne zabalené :) Hehe môžeme spraviť nejakú exchange :D Ja som tú linku ešte ani neotvorila, pretože ju nebudem používať, keďže ja tieto tekuté nemám moc rada.

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.