Vytúžená Chloé Love Story


Aj vy ste túžili, resp. stále túžite po nejakom parféme? Ja som tak túžila po Chloé Love Story a na moje narodeniny sa mi splnila. Parfém som dostala od rodičov, teda povedali mi, nech si vyberiem, čo by som chcela, takže Chloé bola jasná voľba :) Objednala som si ju zo stránky parfums.sk, balenie 50 ml vyšlo 51,70 €. Prvýkrát som si k nej privoňala v Emme. Vôňa sa mi ihneď zápačila, bola pre mňa taká výnimočná, elegantná a nadčasová... Potom som si ju samozrejme išla pre istotu odskúšať aj na vlastnú kožu do parfumérie a vtedy som sa už definitívne rozhodla, že ju chcem :) Veľmi sa mi páči, že parfém je zabalený v peknej pevnej bielej krabičke (pripomína mi to balenie htc mobilov) a flakón nesie nádych luxusu. Čo sa týka samotnej vône, tak hlavu vône tvorí neroli, srdce kvet pomarančovníka a základ pozostáva z cédra a pižma. Výdrž vône je naozaj dlhá, keď som si ju dala prvýkrát, cítila som ju takmer celý deň. Priznávam, že Chloé nepoužívam bežne každý deň, pretože si ju šetrím a niekedy mi ju je ľúto striekať "len tak", aj keď každý deň by mal byť výnimočný...



14 komentárov

  1. naprosto tě chápu, je úplně boží! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja osobne túto vôňu nepoznám a som rada, že si si ju kúpila.kvôli vôni a nie kvôli prestíži. Ja osobne mám doma PRAVÝ chanel č. 5 (ktorý som dostala od strýka, a teda lacná záležitosť to nebola ). V každom prípade, by som si to ja osobne sama nekuoila lebo to podľa.mňa nemá takú úžasnú vôňu. Vonia to dobre, no za.Tu cenu mi postačí i obyčajná vôňa (a ja osobne som zamilovaná.do Bruna Bananiho Pure Woman ) .... Ale poznám to. Keď je človek zamilovaný a neustal myslí len na.Tu vôňu, čaká.kým si nasetri. Tak to bolo u mňa s mužskou vôňou Hugo Boss Boss :) ja osobne som sa do nej natoľko zamilovala, že.som nu otcovi kúpila ako vodu po holení a teraz ked.vyjde oholeny ani hi nemusím vidieť no viem, že je oholeny.


    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s novou GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pravdupovediac tiež mi je ľúto dať viacej peňazí za parfém... Ja som bola veľmi spokojná s Cerruti 1881 Femme, vonia nádherne a aj vydrží, no málokedy si kúpim viackrát tú istú vôňu, pretože mi už potom nie je taká vzácna. Takže rada skúšam stále niečo nové :)

      Odstrániť
  3. Vôňu nepoznám ala celkom sa mi páči..
    pozývam teba a tvojich čitateľov do giveaway n mojom blogu
    http://www.londongirl01.blogspot.sk/2015/10/thank-you-so-much-giveaway.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pozvanie, už som sa zapojila :) aj na mojom blogu bude onedlho ďalšia giveaway!

      Odstrániť
  4. Ja som Chloe mala doma 3x a stále je to pre mňa tá najkrajšia vôňa.

    Budem rada, ak navštíviš ,môj blog, práve na ňom prebieha zaujímavá giveaway :)

    Bari Bircak GIVEWAY

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.