Nákupy a novinky /november 2015/

Síce ešte nie je koniec novembra, no za tento mesiac som toho nakúpila až až, a s dúfaním, že už nič nepribudne vám prinášam post s mojimi new in produktami telovej a pleťovej kozmetiky.

Na stránke Bio Beauty prebiehala skvelá akcia "zakúp si hocijakú masku na vlasy značky Insight, urob objednávku za min. 10 € a dostaneš zadarmo šampón rovnakej značky". Vybrala som masku na poškodené vlasy, ktorá bola pre maminu (a keďže som jej ju už dala, tak som ju nemohla odfotiť), hydratačný kondicionér na krepovité vlasy a z rovnakej rady som dostala zadarmo šampón. O týchto výrobkoch sa čoskoro chystám napísať recenziu, zatiaľ vám prezradím aspoň to, že bude pozitívna :)
U vlasovej kozmetiky ešte chvíľu zostaneme. Bez dvojfázy na rozčesanie sa moje vlasy nezaobídu, takže som si zásoby doplnila o Gliss Kur regeneračný expres balzám a Dove šampón na farbené vlasy som dostala od priateľa. Zbierka deodorantov sa mi obohatila o YR gulôčkový deodorant.
Okolo Dove exfoliačného sprchového gélu som chodila dlhšie, no tej úžasnej vôni sa jednoducho nedalo odolať. Som rada, že som si ho nakoniec kúpila, pretože je úplne úžasný, za zimné obdobie ako stvorený, má hustú krémovú konzistenciu, ktorá pokožku dokonale hydratuje, zjemňuje a čo je super, jeho vôňu cítim ešte ráno. Ďalší dove-kový sprcháč mám od priateľa (tieto mám už dva, takže jeden pôjde niekomu do vianočného balíčku). Rexona cotton dry deodorant som kúpila v Teta drogérii za skvelú cenu 1,79 €. A konečne mám niečo aj od Weledy! Posledný kus pleťového odličovacieho mlieka sa mi podarilo uchmatnúť v dmku len za 4,69 €. Mlieko je vynikajúce, zanecháva mi pleť jemnú s príjemným pocitom, že som jej dodala niečo prírodnejšie, no jediné negatívum je len to, že sa rýchlo míňa. Mary Kay upokojujúcu očnú masku (môžte ju vidieť na titulnej foto) sa nachádzala v modrom balíčku spolu so špirálou a očnými tieňami, ktoré budú zvlášť v príspevku s dekoratívnou kozmetikou. Maska má gélovú konzistenciu, dá sa použiť aj ako krém, do pokožky sa pekne vstrebe, očné okolie je upokojené a okrem toho dokáže zredukovať aj opuchy a tmavé kruhy. 
BB krém od Garnieru som chcela veľmi vyskúšať a keďže v 101 drogérii prebiehala akcia -40 % pri kúpe dvoch zľavnených Garnier výrobkov, tak som po dlhšom váhaní vybrala spomínané bb-čko na svetlý, normálny až suchý typ pleti a micelárku, na ktorú som čítala veľa pozitívnych ohlasov. No z bb krému som totálne sklamaná, svetlý rozhodne nie je a krytie je nízke, typické pre drogérkové bb-čka. Chcela som si ho miešať s YR make-upom, o ktorom som písala v tomto článku, no nefunguje to. Himalaya pleťovú masku s výťažkom z indickej rastliny Nimba určenú pre problematickú pleť mám opäť od môjho drahého. Po vyskúšaní a otestovaní vám o nej určite napíšem :)
No a posledným kúskom je vyživujúci krém pre suchú a veľmi suchú pleť od Yves Rocher, nakoľko som si chcela na zimu kúpiť výživnejší krém s olejovou zložkou. S krémikom, podobne ako aj s ostatnými YR výrobkami (nerobím im reklamu) som mimoriadne spokojná a zatiaľ ma od nich nič nesklamalo. K nákupu som dostala túto plyšovú ovečku :)
Keby som náhodou moje novembrové nákupy ešte niečím obohatila, napíšem vám o nich v ďalších nákupných postoch :) A čo nové máte vy?

25 komentárov

  1. Na recenzi mesky i šamponu jsem moc zvědavá, značku ještě neznám :) A ovečka je moc roztomilá :D:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Posnažím sa, aby boli recenzie čoskoro, zatiaľ ešte testujem :) Áno, ovečka je fakt zlatá :)

      Odstrániť
  2. Škoda že tá akcia s ovečkou nie je aj i nus. Inak by som oamžite bežala do Yver Rocher :D milujem plyšákov O:) - ale ja by som si od nich skúpila buť rúž, lesk alebo balzam :) Inak ten Weleda prípravok ma veľmi oslovil

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katka neviem, či si v YR zaregistrovaná, ja som a každý mesiac mi chodia darčekové poukážky a práve v tejto bola ovečka zadarmo k nákupu nad 1,99 €. Lesky som zatiaľ neskúšala, mám len hydratačný rúž v ceruzke a ten je celkom fajn :)

      Odstrániť
  3. Super výběr. Na Dove nedá dopustit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky, ja takisto, je to klasika, ktorá asi nikdy nesklame :)

      Odstrániť
  4. Pekné nákupy a hoci som kozmetický maniak tak ma asi najviac zaujala tá ovečka :-3 :-D. A s kozmetikmy sa mi micelárka od Garnier a už dlhšie som neakú micelárku od Garnier chcela vyskùšať no neviem prečo som ešte neviskúšala ?!, kedže som na ich micelárky počula veľa dobrých ohlasov ;-)) . No popri tej micelárke ma zaujali ten Bio šampón a kondicionér kedže sa priznám že túto značku nepoznám, tákže si počkám na tvoju recenziu. :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) Ja momentálne používam modrú micelárku od Biodermy, ktorá je skvelá a myslím, že Garnier jej bude len ťažko konkurovať... No veď uvidím :)

      Odstrániť
    2. ďakujem :) Ja momentálne používam modrú micelárku od Biodermy, ktorá je skvelá a myslím, že Garnier jej bude len ťažko konkurovať... No veď uvidím :)

      Odstrániť
  5. Dove sprchove gely mam moc rada. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež a hlavne teraz v zimnom období mi nemôžu chýbať :)

      Odstrániť
  6. Šampóny od Dove mám veľmi rada, sú príjemné na tele a ešte nádherne voňajú:)..tú ružovú micelárku som mala, ale moc nezmatňovala, ale inak bolo dobrá...a BBčko Garnier som mala tiež, napriek tomu, že bolo pre svetlú pleť aj tak bolo dosť tmavé. A tebe vyhovuje odtieň?
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. BB Garnier mi vůbec nesedlo. Jsem zvědavá jak ti bude vyhovovat

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne takisto nesadol, no čo už, chcela som, vyskúšala som a teraz si dám aspoň na chvíľu pokoj s drogérkovými make-upmi a bb-čkami..

      Odstrániť
  8. som zvedavá na recenziu tých I. šampónov:)
    a pozývam ťa na môj blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten deodorant od YR je super, nemuzu si ho vynachvalit, stejne tak jako mleko od Weledy, s tim jsem maximalne spokojena :) a ovecku jsem minuly tyden ulovila taky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Weleda mlieko som si aj ja veľmi obľúbila a deodorant od YR zatiaľ ešte testujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. niečo na krepovité vlasy by sa zišlo aj mne :P
    A BB krém od Garnier som si kedysi kúpila aj ja. Mala som veľké očakávania a úprimne? tiež som bola sklamaná. Je tmavší, takže ho používam len v lete
    Original copy blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak vzhľadom na to, že je pre svetlý typ pleti, je teda celkom dosť tmavý, no mne sa nepáči ani jeho konzistencia, reps. mne nevyhovuje a navyše sa mi zdá, že takmer vôbec nekryje.

      Odstrániť
  12. JEEJ to je mile dostať ovečku knakupu ale taky krem na suchu pleť by som ajja rada uvítala v poslednej dobe ju mam dosť suchú, a antiperspiranty yr by som tiež rada skusila ale ešte som nemala možnosť sa dostať do ich obchodu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každý mesiac dávajú v YR nejaký darček k nákupu, čo sa mne osobne fakt páči a vždy ma to samozrejme naláka, aby som niečo kúpila :) Krémik môžem len odporučiť, páči sa mi, že je ľahký a nezanecháva na pleti mastný film.

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.