New in: dekoratívna kozmetika

Ahojte :) Za posledný mesiac som si z dekoratívnej kozmetiky toho nakúpila celkom dosť (teda aspoň pre mňa, nakoľko každý mesiac toľko dekoratívky nenakupujem), a tak som sa jej rozhodla venovať samostatný článok. Tak sa na to poďme pozrieť :)
Začnem dekoratívkou od Gabriella Salvete a Catrice. Očné tiene s perleťou v odtieni č. 10 a matný lak na nechty "caffelatte 02" som kúpila v Teta drogérii, každý za skvelú cenu 1,69 €. Očné tiene sú bordovo-ružovej farby, akurát na fotke nevyzerajú tak pekne ako v skutočnosti. Tiene sú dobre pigmentované, neprášia a s pomocou primeru vydržia na viečku takmer celý deň. Konečne aj niečo z wishlistu - Catrice podkladová báza pod očné tiene - veľmi sa mi páči balenie, jemný aplikátor a krémová konzistencia; no po určitej dobe (cca po 8 hodinách) sa mi viečka začnú trocha mastniť, takže si nie som istá, či by obstála aj v letných dňoch, každopádne teraz na zimu mi vyhovuje :) Po toľkých skvelých recenziách na Astor lip butter som nakoniec neodolala ani ja. Mám ho v lesklej verzii v odtieni "020 Flirt Natural". Nakoľko v drogérií vidím pod umelým osvetlením takmer vždy všetko skreslene, tak som si myslela, že to bude taká viac telová farba, no v skutočnosti ide dosť do červeno-malinovej farby. Masielko pery nevysušuje a ja ho môžem taktiež len odporučiť :)
Z Mary Kay som si objednala modrý balíček, ktorý obsahoval masku na oči, o ktorej som vám už písala v tomto článku, srdiečkovú maskaru Lash Love (recenzia TU) a očné tiene "out of the blue", ktoré som zatiaľ neskúšala, lebo neviem, či nepôjdu niekomu do darčeku alebo moožno aj do súťaže :) Rúž z novej kolekcie City Modern v odtieni "naturally chic" je vianočným darčekom pre maminu, tak dúfam, že bude spokojná.
No a posledným kúskom je môj obľúbený (a toľkokrát spomínaný) Missha M Perfect Cover BB Cream (recenzia), kupovaný opäť z krasotiky (mimochodom majú ho za najlepšiu cenu), nakoľko bol aj zlacnený a taktiež v ten týždeň prebiehala akcia poštovné zadarmo. Rozhodla som sa znovu pre druhý najbledší odtieň č. 21 "light beige", ktorý si teraz miešam s Yves Rocher make-upom pre bezchybnú pleť.
Máte aj vy nejaký z týchto produktov?

22 komentárov

  1. Tieň od Gabriella Salvete vyzerá krásne aj BBčko od Misshy, asi oba produkty kúpim ,ak ma zasa nezláka niečo iné :D
    Vianočná súťaž

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ak náhodou kúpiš, dúfam, že budeš spokojná ako ja :)

      Odstrániť
  2. Astor lip butter vyzerá vážne skvelo!

    Pozývam ťa na vianočnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Samé skvělé věci, líbí se mi rtěnky. Astor máslíčko mám a jsem s ním moc spokojená. Krásně voní

    OdpovedaťOdstrániť
  4. velmi sa mi páči ten Astor rúž/balzam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tiež, ešte by som si chcela kúpiť nejaký nude odtieň :)

      Odstrániť
  5. joooooj tú Misshu si už musím niekedy zaobstarať :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ak si bb náhodou kúpiš, dúfam, ze bude aj tebe vyhovovať :)

      Odstrániť
  6. Miluju laky od Gabriela Salvete a tento vypadá božsky! Jen nejsou úplně nejlevnější, jinak bych vykoupila celý stojan :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som práve tento kúpila za super cenu :) mala som ho zatiaľ len raz, vyzerá pekne, no mám radšej laky s lesklým efektom.

      Odstrániť
  7. Přesně ten stejný odstín máslíčka od Astoru mám také a jsem s ním moc spokojená :) Pak mám ještě odstíny i do Růžova a ty jsou teda nic moc.. Ty mi hodně zalézají do vrásek :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky za radu, do ružových odtieňov teda zrejme nepôjdem :)

      Odstrániť
  8. Moc se mi líbí ten odstín od Gabriela Salvete :) Rúž také vypadá skvěle!
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj krásny, som rada, že som ho našla, nakoľko som presne takýto odtieň hľadala.

      Odstrániť
  9. Máslíčka od Astoru miluju a matné laky od Gabriely jakbysmet :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  10. krasotiku mám rada pár krát som z tade objednávala vždy zabalia nejaký ten cukrík:))masielko je krasnej farby od astoru a čo satýka umeleho osvetlenia v drogerii maš pravdu,kupovala som si catrice camouflage cream a prišli mi pod svetlom uplne rovnake tak si vyber ach

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cukríky vždy potešia :) Hehe ja občas zvyknem vyjsť z drogérky na denné svetlo a potom zistím, že to, čo sa mi zdalo svetlé je nakoniec celkom tmavé atď... Preto nerada nakupujem make-upy a stále sa hnevám na to, prečo nie sú v drogériách vzorky...

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.