Current favourites

Ahojte! Tak sa vám po dlhšom čase konečne ozývam :) Písomnú prácu k dizertačnej skúške som už síce napísala, no čaká ma ešte kopec učenia a pripravovania sa na skúšku, a taktiež ďalšie pokusy v škole, takže uvidím ako budem na tom s časom... Dnes by som vám chcela napísať o mojich naj produktoch za posledné obdobie, ktoré už môžte vidieť na obrázku.

Sprchový gél Dove gentle exfoliating mám už vypotrebovaný. Bol skutočne úžasný a určite si ho zase niekedy kúpim. Krásne voňal, vytváral bohatú penu, jemne obrusoval pokožku a jeho krémová konzistencia zanechávala pokožku jemnú bez pocitu vysušovania. 

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer je zatiaľ mojím najlepším korektorom aký som kedy vyskúšala. Krytie má perfektné, používam ho najmä na kruhy pod očami, ktoré takmer dokonale zamaskuje. Zapracovávam ho buď beauty blendrom alebo prstami. Mám ho v najbledšom odtieni 010 porcellain, ktorý by možno mohol byť ešte o málinko bledší, aby očné okolie trošku viac rozjasnil.

Vichy štetec na tekutý make-up ma úplne dostal. Je to malý štetec, v cestovnej veľkosti, no funguje vynikajúco. Mám viacero štetcov na make-up, no s ani jedným nie som veľmi spokojná, ale tento, to je úplne niečo iné. Make-up sa s ním nanáša skvelo, nezanecháva po sebe žiadne stopy, a vďaka nemu je make-up menej viditeľný. Veľká škoda, že sa tento štetec nedá kúpiť - na obale bolo napísané "free gift, not for sale", ja som ho dostala ako darček, takže ani neviem k čomu bol pribalený.

Weleda jemné čistiace mlieko som si kúpila zo zvedavosti. Doteraz som odličovacie mlieka vôbec nepoužívala, nakoľko mám zmiešanú pleť a odličujem sa radšej čistiacim gélom. No toto krémové mlieko mi najmä teraz v zimnom období veľmi vyhovuje, nakoľko vôbec pleť nedráždi a nevysušuje. Make-up sa s ním odstraňuje ľahko, mlieko aplikujem na navlhčený vatový tampón a následne si pleť ešte vyčistím gélom a micelárkou, pretože sa na pleti ešte vždy nájdu nejaké nečistoty a jemné zbytky make-upu. Mlieko mi navyše aj krásne vonia takou prírodnou bylinkovou vôňou.

Wet brush-pro Detangle Professional kefa na rozčesávanie najmä mokrých, no taktiež suchých vlasov. Žiadnu inú už nechcem! Táto, ako jediná mi vlasy rýchlo, ľahko, bez zauzlenia a ťahania krásne rozčeše, vďaka mäkkým pružným štetinkám. Je vhodná pre husté, kučeravé i rovné vlasy, tiež pre predlžované vlasy a parochne.

Máte aj vy nejaký z týchto výrobkov?

26 komentárov

  1. Mám mlieko od Weledy a je skvelé, ale trošku mi vadí dávkovanie, lebo sa odtiaľ dosť zle dostáva a keď budem už na dne tak to bude ešte horšie :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým dávkovaním máš pravdu, zatiaľ s tým nejaký problém nemám, no keď sa budem blížiť ku dnu, tak ho bude ťažšie dostať von, nakoľko je aj hutnejšie. Pumpička by bola určite lepšia.

      Odstrániť
  2. Mléko od Weledy bych moc rada zkusila. Žádný z tvých výrobků neznám

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten sprcháč od Dove mám doma a je fakt skvelý a čo sa týka toho mlieka od Weledy, veľmi ma zaujalo:) mám doma od nej iba ružový olej, ktorý je úžasný!
    Pozývam teba a tvojich čitateľov na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dove sprcháče sú jednoducho naj, najmä na zimné obdobie. Od Weledy by som inak toho chcela veľa vyskúšať :)

      Odstrániť
  4. Weleda a aj tento produkt taktiež patrí k mojim favoritom. :) Super super

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zatiaľ od Weledy vyskúšala len toto mlieko, no určite nezostanem len pri ňom :)

      Odstrániť
  5. Krásny článok po dlhom čase. Tú fotku si spravila veľmi pekne, teda vyukladala tie produkty. Ka tiež plánujem po dlhšom čase článok. Catrice korektor ma veľmi prekvapil, tiež ho používam a veľmi mi vyhovuje. ;-) Tak už len nech sa ti podarí skúška!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten korektor chci už hooodně dlouho vyzkoušet, ale zatím mi to nevyšlo, nikdy v tom obchodu nebyl :D

    eL

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viacej vás píše, že je ho problém zohnať, ja som ho tiež našla až v štvrtej drogérii.

      Odstrániť
  7. Korektor bych ráda zkusila, ale bohužel Catrice je pro mě absolutně nedostupná v okolí a přes internet se mi to zatím objednávat nechce, tak možná někdy :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to chápem, dúfam, že sa ti naňho podarí niekedy natrafiť :)

      Odstrániť
  8. Už dlouho chci vyzkoušet ten korektor od Catrice, ale nemůžu ho pořád nikde sehnat, tak snad se mi už brzy poštěstí :D
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Úplne súhlasím čo sa týka toho korektora od Catrice. Je naozaj perfektný!!!!!! :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Držim palce ve škole ! Mě čeká v pátek poslední zkouška, ale moc se na to necítím abych pravdu řekla :D Catrice Liquid Camouflage vyhovuje i mě, jelikož mam dost kruhy pod očima a perfektně kryje !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :) Ja ti taktiež držím palce, veľa šťastia! :)

      Odstrániť
  11. Všichni si korektor od Catrice tolik pochvalují až myslím, že ho budu muset brzy také vyzkoušet :) Jinak držím ti palce, ať vše ve škole dobře dopadne :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.