E style Perfect Harmony Palette & korektor | recenzia

Krásnu sobotu!
Prinášam vám sľubovanú recenziu na paletku očných tieňov a korektor značky E style. Oba výrobky som kúpila na Krasotike. Viacej o samotných produktoch sa dočítate ďalej v článku :)
Pravdupovediac, nad kúpou paletky Perfect Harmony Palette som istý čas rozmýšľala, nakoľko nie je úplne najlacnejšia (cena 9,80 €). No keďže mi chýbali matné tiene v prirodzených nude farbách, rozhodla som sa pre jej kúpu, aj vďaka mnohým pozitívnym, chváliacim ohlasom. Paletka 01 Natural bola pre mňa ihneď jasnou voľbou, no tiež sa mi veľmi páči 03 Gold Dreams i 02 Charm. V paletke sa nachádza 5 odtieňov - prvý je matný biely, druhý telový s miniatúrnymi trblietkami, tretí je matný bledohnedý, štvrtý stredne hnedý s trblietkami a posledný je matný tmavohnedý (čokoládový). Moje prvé pocity z tieňov boli trochu skeptické, nakoľko tretí, štvrtý a piaty tieň málinko prášia, no po viacerých odskúšaniach boli prvotné pochybovačné dojmy fuč. Tiene majú maslovito-púdrovú konzistenciu, ktorá na očné viečko pekne priľne. Pigmentácia je úžasná pri všetkých tieňoch! A výdrž? Tá je famózna, s podkladovou bázou (používam od Catrice) mi vydržia celý deň v neporušenom stave, pričom sa vôbec nezlievajú, jednoducho držia na viečku ako pribité, môžem si po viečku aj prejsť a nič, tiene sa nezmažú! Toto sú skutočne prvé tiene, ktoré mi vydržia v perfektnom stave celý deň a nezostáva mi teda nič iné, len vám ich vrele odporučiť :) 
No u korektoru Pure Care budem bohužiaľ skôr kritická. Mám ho v odtieni 01 Nude s neutrálnym nádychom. Podľa popisu je korektor výborný na prekrývanie vyrážok na zmiešanej a mastnej pleti, pretože ich nie len prekryje, ale aj lieči. Zároveň má pleť zmatniť a pripraviť na nanášanie make-upu. Celkovo sa mi zdá slabo pigmentovaný, čomu zodpovedá aj jeho nižšie krytie. S korektorom sa mi nedá takmer žiadna nedokonalosť poriadne zamaskovať. Skúšala som ho pod aj na make-up a výsledok bol stále rovnaký. Viem, že "správne" sa má korektor dávať pod make-up, no ja ho vždy aplikujem na problematické miesta až po nanesení make-upu a púdru, nakoľko vtedy mi vydrží takmer celý deň, ak by som si ho dala ako prvý, make-upom a púdrom by som ho úplne zmazala. Pre mňa je tento korektor momentálne nepoužiteľný, možno v lete, keď budem trocha opálená, mi bude aspoň čiastočne vyhovovať. Cena: 2,40 €.
Máte aj vy skúsenosti s kozmetikou E style?

30 komentárov

  1. Od E-style se mi nejvíce líbí právě tyto paletky. O korektoru ani nevím, že takový mají . Radši používám tekuté :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si tiež obľúbila tekuté korektory, najmä pod oči, no na problematické miesta mi viac vyhovuje tuhý tyčinkový korektor.

      Odstrániť
  2. Ja mám stále výčitky, že ešte nemám paletku od E-style :D. Ale keď stále je niečo "prednejšie" resp. zaujímavejšie :D. Ale páči sa mi aj ten jednoduchý dizajn a aj to, že nie je to paletka kde je zase 12, 15 tieňov, z ktorých potom človek využíva len 5. V ich paletkách človek väčšinou využíva všetky odtiene, lebo sú skvele poskladané :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, máš pravdu, to ma ani nenapadlo napísať... Mám paletku od W7, ktorá je inak tiež super, no využívam z nej iba zopár tieňov, a z tejto od E style používam každý jeden :)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Ten je za mňa nie celkom vydarený, ale tak možno že sa nájdu aj spokojné ohlasy :)

      Odstrániť
  4. E style paletku si musím kúpiť! :D
    Môj blog: Girl with pink nails
    GIVEAWAY: TU

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hmmm krásné barvičky! Ta druhá zleva se mi líbí asi nejvíce :) Super recenze, díky za ni.

    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Paletky od teto znacky se mi dost libi, tak uvidime zda si nejakou poridim. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pekný článok, paletka vyzerá super! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zatím jsem nic nevyzkoušela, ale produkty mají moc pěkné :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že najviac sa oplatí investovať práve do týchto paletiek, no čítala som pozitívne ohlasy aj na tie mini quatro paletky :)

      Odstrániť
    2. mám tu maličkou quatro, je moc pěkná. Mám problém, že mi jen tak nějaké stíny nesednou, nedrží (pravda, nekupuju drahé, jen drogérkové), ale tato je krásná a pěkně drží. Po použití i já, která snad zásadně používá jen stíny v přírodních a nude stínech, něco na těch očích vidím :-)

      Odstrániť
    3. Presne tak ako píšeš, aj prirodzené nude odtiene sú skutočne vidieť, jednoducho úžasná pigmentácia!

      Odstrániť
  9. Super recenzia a ten korektor je tiež fajn ;)
    www.rebelliouslily.blogspot.sk
    SUTAŽ!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ešte som od nich nič neskúšala, no očné tiene ma veľmo lákajú. Korektor ma nijak extra nezaujal, ale snáď aspoň v lete ho využiješ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa stále lákajú aj ďalšie ich farebené kombinácie, najmä "Gold dreams" :)

      Odstrániť
  11. Paletka vypadá dobře, musím kouknout i na ty další odstíny. :) A obdivuju, jak máš krásně modré oči! :D :))
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  12. E-style tiene milujem najmä ich matné skvelo držia a pigmentujú jak prasa :D cenovo mi práveže prídu veľmi dostupné, keď si vezmem, že kvalitné tiene od iných značiek stoja aj 10Eur za kus :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu Drew, keď si to prepočítam, tak sú skutočne za výbornú cenu, najmä keď vezmem do úvahy pigmentáciu a tú neskutočnú výdrž, lepšie len tak ľahko asi nezoženiem a zatiaľ ani nechcem :)

      Odstrániť
  13. Niektore korektory to teda nevedia radšej použijem penovy make up ako korektor a je to lepšie:) inak maš krasne dlhe riasy a tie hnede tiene ukažu pekne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Niektore korektory to teda nevedia radšej použijem penovy make up ako korektor a je to lepšie:) inak maš krasne dlhe riasy a tie hnede tiene ukažu pekne:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mnňa zatiaľ vedie tyčinkový korektor Matt Control od Dermacolu, a istý čas pri ňom aj zostanem :) Jéj ďakujem :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.