I'm in love with brown

Ahojte! Tento príspevok som mala naplánovaný ešte na začiatok minulého týždňa, no keďže som takmer každý deň bola v škole do večerných hodín a celý víkend som strávila upratovaním, tak mi to nakoniec vyšlo až na dnes... V tomto článku vám chcem ukázať zopár mojich obľúbených kúskov ladených do hnedej farby, ktorá má v mojom zimnom šatníku nad ostatnými značnú prevahu. Všeobecne v jesenno-zimnom období nosím najradšej (ba výlučne) rôzne odtiene hnedej, bordovej, tmavozelenej a s pribúdajúcim vekom si u mňa svoje miesto postupne nachádza aj čierna, ktorú som donedávna nemala vôbec v obľube.
Vytúžený hnedo-sivý šál od Alice Hannah som si objednala z asosu a mám z neho veľkú radosť, nakoľko som chcela presne niečo na tento štýl. Navyše je dostatočne veľký a teplý. Rolák som kúpila vo výpredaji v Camaieu, pekne formuje a je veľmi príjemný.
Bershka vestičku som vám už ukazovala v nákupnom poste z Brna a o paletke E style ste si už tiež mohli prečítať.
Kabelku Nica som objednávala z anglického ehopu The hut, s ktorým som bola tentoraz veľmi spokojná, kabelka prišla vystužená, nepoškodená, pekne zabalená v krabici vyplnenej vzduchovými poduškami. Kabelku som si ihneď obľúbila, nosím ju teraz stále, vmestí sa do nej veľa vecí a myslím, že ju budem môcť vynosiť aj v letných mesiacoch, aj keď na letné obdobie už mám nového favorita, ktorého vám určite onedlho ukážem :) Šál v béžovo-hnedej farbe mám z nemeckého eshopu s.Oliver, ktorý ma naopak sklamal, nakoľko mi poslali sveter s väčšou dierou na pleci a priateľovi tričko, ktoré bolo chybne označené menšou veľkosťou a pritom bolo obrovské. Najprv som chcela tovar vrátiť, sľúbili mi aj refundáciu nákladov za dopravu, no nakoniec som to nechala radšej tak kvôli zlému pocitu (dieru som celkom pekne zašila a tričko podarujeme).
To, že mám úchylku na hnedé čižmy dokazujú stále ďalšie a ďalšie, ktoré si v tejto farbe kupujem. Momentálne mám dvoje (oboje sú kožené) - tie prvé sú z úžasnej nitrianskej obuvi so slovenskými a talianskymi výrobkami a druhé od Baťu, kúpené v tohtoročnom výpredaji za neuveriteľnú cenu 14,99 € :)
A čo vy? Taktiež preferujete určité farby viacej v zimných mesiacoch ako v letných, alebo nosíte celý rok rovnaké farebné kombinácie bez ohľadu na sezónnosť?

25 komentárov

  1. pekné kúsky, hnedá je fajn, praktická, dobre sa k nej dolaďujú veci :))

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hnedá je skvelá farba a postupne mám hnedých kúskov v šatníku viac a viac. A prevláda u mňa hlavne u očných tieňov, lebo s tými farebnými to veľmi neviem :D. Kabelka vyzerá maximálne luxusne a aj vestička z Bershky je skvelým kúskom :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja to s farebnými tieňmi tiež veľmi neviem, a zdá sa mi, že mi okrem hnedých takmer žiadne iné nepasujú...

      Odstrániť
  3. Krásny článok. Ja to mám tiež tak, že napríklad v jeseni radšej nosím bordovú, tmavú zelenú alebo fialovú v zime zase skôr tú čiernú modrú alebo bielu a na jar a leto preferujem všetko farebné a s kvetinovým motívom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tiež veľmi rada kvetované vzory, musím si už nejaký flower kúsok zaobstarať :)

      Odstrániť
  4. Krásne vecičky... Ja mám v zime rada čiernu, hnedú, sivú, jemnú ružovú. Na jar zase také pastelové farby a cez leto mám najradšej bielu, krásne to vyzerá na opálenej pokožke. Ale cez leto využijem všetky farby :-)
    Ak chceš, zapoj sa ty i tvoje čitateľky do súťaže u mňa na blogu, môžete vyhrať hodnotnú kozmetiku <3 http://dadalajf.blogspot.sk/2016/02/my-first-giveway.html <3 <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ja cez leto úplne zbožňujem bielu a sivú :)

      Odstrániť
  5. Moc krásny článok ♥♥
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné kousky! Miluju hnědou barvu, během podzimu a zimy ji nosím nejčastěji! Ani se mi nechce věřit cena těch kožených botiček! Jsou fakt krásný!
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skutočne toľko stáli :D, ja som bola z tej ceny tiež veľmi prekvapená, no je to už starší model a asi sa ho nevedeli zbaviť a mne čižmičky skvele sadli a som s nimi za tú cenu nadmieru spokojná :)

      Odstrániť
  7. Tak jako ty i já příliš nemusím černou ale za to bordo i různé odstíny hnědé můžu. Všechny věci se mi moc líbí a například mě zaujala kabelka, ta je perfektní. Na každé roční období u mě převažují trochu jiné seskupení barev ale samozřejmě to beru podle toho co mám v šatníku. V zimním období jsem často nosila hnědé kozačky, bundu černou nebo tmavě modrou, károvanou šálu, různé kardigany, bílí chlupatý, či bordo,šedo černý. Barvy spíše, do šeda,hněda,vínová. Popravdě mě oblékání v zimě vůbec nebaví a často tak hodím na sebe to první co vidím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám zimu veľmi rada, viem, že väčšina ľudí zimu neznáša, no ja práve zbožňujem, keď si môžem obliecť rôzne svetre, roláky a čižmy; kľudne by som mohla bývať v krajine, kde je väčšinu roka chladnejšie, som taký severský typ :)

      Odstrániť
  8. Kabelka je uplne skvostna! Ak sa mozem opytat kolko stala?
    Pozyvam na velku GA o Rimmel, Niveu a ine, tu: http://goo.gl/DSNk3D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Kabelka ma vyšla aj s poštovným 35 eur, čo si myslím, že je super cena :)

      Odstrániť
  9. Máš velmi pekný blog :) rada si ťa pridám do GFC :) som tu nová takže budem hrozne rada ak to opätujes <3 :) a skvelé veci

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.